Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Advanced Web Scraping - Tips van Semalt

Python is een programmeertaal met de hoogste classificatie die beschikt over automatisch geheugenbeheer dat bijdraagt aan het wissen programmeren voor zowel klein als grootschalig gebruik. Onlangs werd PyMedium, een privémedium-API geschreven in Python, op de markt geïntroduceerd. PyMedium biedt u de mogelijkheid om informatie van mediare sites te detailleren en na te maken.

Hoe Pymedium werkt

PyMedium is een alleen-lezen Application Programming Interface (API) die wordt gebruikt om toegang te krijgen tot informatie van Medium. PyMedium is een geavanceerde tool voor het schrapen van websites die kan worden aangepast om aan uw vereisten voor webschrapen te voldoen. Voor IT-starters is webscraping de ultieme oplossing voor het extraheren van gegevens van websites en pagina's in leesbare formaten.

PyMedium web scraper wordt nu veel gebruikt door marketeers om inhoud te ontleden. Als u bekend bent met het gebruik van plug-ins voor browsers om gegevens van sites te extraheren, zal het gebruik van PyMedium slechts een doorgang zijn. Om te beginnen, klik met de rechtermuisknop op de doelcontent en selecteer op het "Inspect-element" om het tagpatroon te identificeren dat op een pagina wordt gebruikt. Voer een Python-code uit om het tagpatroon te krijgen en af te drukken.

Als u het resultaat" Geen "krijgt, start dan uw Google Chrome en verifieer dat u het tagpatroon correct hebt doorzocht. U kunt ook op" View source "selecteren om het doelpatroon te krijgen. genoeg, ziet u het verschil tussen de resultaten die worden weergegeven nadat "View source" en "Inspect element" is uitgevoerd.

U kunt Google Chrome gebruiken om te weten of post-inhoud is geproduceerd door eenvoudige statische sites of JavaScript. de twee eenvoudige manieren om eenvoudig een tagpatroon te vinden.

Inspecteer element - "Inspecteer element" helpt u om de HTML van een webpagina, inclusief JavaScript, te krijgen. Merk echter op dat een eenvoudige webschrapingstool kan geen gegevens ophalen van dynamische websites. Deze functie kan eenvoudig in uw browser worden uitgevoerd door met de rechtermuisknop op een element te klikken en naar de optie "Inspecteer element" te gaan.

Bron weergeven - "Bron weergeven" functie maakt het mogelijk om de juiste broncode van een webpagina te krijgen. In dit geval hoeft u geen scripts uit te voeren ontvang een broncode. Als u een eenvoudige webschraper gebruikt, is dit de functie waarmee u rekening moet houden. Als u er niet in slaagt om een tag te vinden met "View Source" en de tags zijn direct beschikbaar in het inspect element, overweeg dan om een web scraping tool te gebruiken die JavaScript loading sites kan schrapen.

Selenium gebruiken om middelgrote posttags te krijgen

Selenium is een veel gebruikte webschrapingtool die werkt aan het extraheren van gegevens van het web. In dit geval helpt Selenium u om middelgrote inhoudstags van webpagina's te krijgen. U moet de software echter wel downloaden en installeren om deze in uw browser te laten werken. Of u nu een statische of een dynamische website scrapt, Selenium levert de gewenste resultaten op.

Tegenwoordig kunt u een techniek gebruiken om HTML-tags van Selenium-software te verkrijgen. U moet echter eerst de specificaties van de elementen vinden. Met Selenium in uw Chrome-browser voert u de softwarecode uit en laadt u uw doel-URL om de tags te verkrijgen en te parseren. Nadat u de post-inhoudstags hebt opgehaald, voert u parsing uit op de post Medium om de gewenste gegevens op te halen.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport