Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt: Hoe gebruik ik schraper voor Chrome?

Met de toename van online gegevens moeten bedrijven beschikken over een groot aanbod aan verschillende gegevens . Een van de beste manieren om dergelijke gegevens te verkrijgen, is via webschroot. Het omvat het verzamelen van gegevens van websites en het opslaan in een bruikbaar formaat. Hier komt Grepsr voor Chrome om de hoek kijken, in tegenstelling tot andere conventionele schrapers heeft dit geen extra installatieprocessen nodig. U hoeft alleen maar een extensie te downloaden van de Chrome-winkel en een update te hebben en u bent klaar om te gaan.

Waarom Grepsr?

Door Grepsr gewoon te gebruiken, zult u meer manieren vinden om online gegevens te verplaatsen en te gebruiken zonder de typische barrières van het handmatig kopiëren en plakken van verschillende inhoud. Het feit dat de gegevens lokaal kunnen worden opgeslagen, hebt u onbelemmerde toegang tot het en het vermogen om het naar verschillende toepassingen en projecten te exporteren.

Hoe te gebruiken Schraper voor Chrome

Na het toevoegen van de extensie aan Chrome (Grepsr.com/chrome-extension), zou u het blauwe "G" logo moeten zien op de bovenste Chrome-taakbalk. U bent nu klaar om te beginnen met het verzamelen van uw gegevens.

Ga hiervoor naar de website waarvan u gegevens wilt extraheren. Zodra u op de website bent, voert u een eerste zoekopdracht uit naar de gegevens, veronderstelt dat u constant naar informatie van een site wilt zoeken, de eerste zoekopdracht zal een lijst met dergelijke gegevens op de website onthullen.

Nadat het zoeken is voltooid en de resultaten zijn weergegeven, klikt u op het pictogram "G" om de Grepsr-extensie te starten. Dit maakt de zoekresultaten selecteerbaar, ga verder om ze te selecteren en Grepsr herkent automatisch de verschillende elementen in.

Dit is waar alle magie gebeurt: de schraper definieert alle elementen met soortgelijke structuren als waarop u klikte en biedt vergelijkbare suggesties.

Als u de selectie nog verder wilt verfijnen, klik dan op een tweede item en het algoritme zal de suggesties automatisch naar uw voorkeur verbeteren. Ga vervolgens verder met het benoemen van uw nieuwe artikelgroep (inclusief de items die automatisch zijn geselecteerd). Met de scraper kunt u een voorbeeld van de selecties bekijken voordat u naar de volgende fase gaat.

Als de noodzaak om extra gegevens te extraheren zich voordoet, hoeft u niet helemaal opnieuw te beginnen, klik gewoon op de pijl onder "EXTRACT" om een lijst met extra gegevenspunten weer te geven. Om deze toe te voegen, klikt u op het pictogram to om elk element uit de lijst toe te voegen.

Zodra dit is gebeurd, ziet u alle geselecteerde elementen op het beoordelingsscherm. U kunt vervolgens de veldnamen bewerken volgens uw voorkeuren. Zodra u zeker weet dat alles op de juiste plaats staat, klikt u op "DOORGAAN". Dit zal dan de Grepsr-accountpagina openen waar u kunt inloggen of een nieuw account kunt maken, afhankelijk van uw keuze een van de twee selecteren en doorgaan naar het projectinstellingenscherm.

Na het benoemen van het project op "start crawlen" klikken, zal Grepsr uw gegevens automatisch verwerken. De gegevens worden vervolgens automatisch gestreamd op uw tabblad 'Rapportgegevensvoorbeeld'. Klik in geval van problemen op Bewerken en het proces keert terug naar het extractiescherm. Zodra dit is gebeurd, zijn uw gegevens beschikbaar om te downloaden als "CSV" bestanden of JSON-feeds.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport