Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Hoe haal je het meeste uit de backend zoektermen van Amazon-verkopers?

Amazon is 's werelds grootste e-commerceplatform dat meer dan 310 miljoen actieve gebruikers wereldwijd samenbrengt. En het is niet nodig om te zeggen dat de keerzijde van dergelijke handelsprofielen een absoluut uitdagend niveau van marktconcurrentie is dat soms letterlijk tot een moorddadig kaliber komt. Het betekent dat elke e-commerce zakenman die op die echt drukke markt verkoopt, alles op zijn plaats moet hebben - te beginnen met een zeer concurrerende prijsstelling die nodig is om daar te overleven, tot content-optimalisatie vereist door de SEO-lijst met Amazon-advertenties om goed te scoren in het zoeken naar producten. Dit betekent dat alle aspecten van uw online prestaties, zelfs de kleinste details, goed moeten zijn gebouwd met inachtneming van de belangrijkste regels en richtlijnen van Amazon. En als het gaat om uw SEO-lijst met producten, is het essentieel om elke paginasectie te optimaliseren voor de juiste doelzoekwoorden.

Waarom zijn achterliggende zoekwoorden zo belangrijk?

Anders is elk bedrijfsplan vanaf het begin gedoemd te mislukken. Hoe dan ook, laten we ons voorstellen dat u uw doelklanten zult verrassen met een zeer concurrerende prijsstelling, of dat uw webshop bijvoorbeeld zo goed is uitgewerkt dat uw klantenservice gewoon uitstekend is. Maar aangezien waarschijnlijk geen commercieel project kan overleven zonder een gedegen stroom nieuwe klanten, is een veelzijdig succes van verkopers op het Web sterk afhankelijk van uw productrangschikking voor de belangrijkste doelzoekwoorden. Met andere woorden, alles over e-commercehandel is eigenlijk maar één ding - ik bedoel dat alles komt door uw huidige posities in de ranglijst die het A9-algoritme toekent aan elk item dat u daar te koop hebt. Simpel gezegd, niets anders doet er toe wanneer uw beschikbare producten die op Amazon worden vermeld, niet prominent aanwezig zijn in de zoekopdracht van de live shopper voor de relevante zoekwoorden en / en de belangrijkste zoektermen (combinaties van lange zoekwoorden). Dit betekent dat elk gedeelte van uw productvermelding goed moet zijn geoptimaliseerd - alleen maar om te profiteren van een betere kans om deze direct voor een bredere doelgroep van uw potentiële kopers weer te geven.

Laten we eerlijk zijn - elke paginasectie moet worden uitgewerkt volgens de geldige regels van Amazon SEO, gekoppeld aan alleen bewezen praktische schema's van optimalisatie en top presterende onderzoekstechnieken voor zoekwoorden die momenteel worden gewaardeerd door de A9. En uw eigen lijst met een speciale sectie die algemeen bekend staat als back-end zoektermen van Amazon-verkopers (anderszins, backend trefwoordsectie) heeft ook een zeer precieze aandacht nodig! Daarom laat ik hieronder een snelle SEO-checklist zien met basisaanbevelingen om een specifieke backend-sectie te optimaliseren met zoektermen van Amazon-verkopers, die aan het eind van uw productpagina verschijnt. Houd er echter rekening mee dat hoewel de zoektermen van Amazon-verkopers onzichtbaar zijn voor live browsen door de gebruiker, je productpagina ze onder geen enkele voorwaarde nodig heeft in een afzonderlijk back-endgedeelte. Met andere woorden, als het gaat om het runnen van een succesvolle drop-shipping business op dat echt drukke online marktplatform, heeft elke grote Amazon-verkoper bepaalde zoektermen die specifiek zijn gekozen en op maat gemaakt om te worden geplaatst in de backend keyword-sectie - en ze werken het alleen voor rangordedoeleinden. Dus, als je echt voelt als een streetwise Amazon-verkoper met zoektermen van de backend-sectie om het meeste uit je bestaande lijst met de belangrijkste doelzoekwoorden te halen, dan is hier alles wat je moet weten bij deze gelegenheid.

Amazon-verkoper SEO: zoektermen en backend-zoekwoorden om uw vermelding te verbeteren

Dus hier komen we eindelijk aan het punt - de juiste manier om de zoektermen van Amazon-verkopers te gebruiken voor het laatste deel van uw productvermelding. Om de een of andere reden lijkt dit gebied van productpagina-SEO vaak te worden onderschat. Meestal komt dit voornamelijk voor beginnende e-commerce ondernemers die geconfronteerd worden met de gebrek aan begrip en gewoon niet alles direct op orde hebben. Natuurlijk is het onmogelijk om alle ins-en-outs van je dag als een Amazon-verkoper te kennen, maar ik hoop de volgende basispunten over Backend-zoekwoorden en de A9-optimalisatie zal u helpen uw positie op de Amazon-marktplaats te vergroten.

  •  Locatie  - het is erg belangrijk om alles te weten over de juiste plaatsing van de juiste zoekwoorden in uw sectie van zoekterm-termen in de Amazon-verkoper Meestal heeft dit gedeelte van de productpagina een karakterlimiet van 200 tot 250 tekens beschikbaar voor elke online ondernemer die daar verkoopt. En met betrekking tot een dergelijke beperking, betekent dit dat u twee keer moet nadenken voordat u de back-endzoektermen uiteindelijk kiest voor uw optimalisatie van uw productvermelding. Zorg er op die manier voor dat u een sterk niveau van zoekwoordrelevantie behoudt, en in plaats van het gebruik van komma's - neem slechts een enkele spatie om elke aankomende trefwoordcombinatie van de vorige te scheiden.
  •  Titelovereenkomst  - Zorg ervoor dat u een duidelijke en duidelijke aanbiedingslijst bewaart terwijl uw zoektermen voor Amazon-verkopers met speciale zorg moeten worden geplaatst. Probeer het hele scala aan relevante woordenschat te dekken dat van nature wordt gebruikt door de shoppers die op zoek zijn naar de relatieve productcategorie of hetzelfde item in de uitverkoop. Op die manier, vergeet niet om een dubbele controle uit te voeren voor uw producttitel. Het punt is dat geen enkele van je zoektermen in de Amazon-verkoper moet overeenkomen met een zoekwoord of combinatie met een lange staart die al in je producttitel is opgenomen. Zorg ervoor dat je geen duplicaten hebt - en je bent klaar.
  •  Grammatica  - ten eerste raad ik aan om koppeltekens te gebruiken om de juiste zoekwoorden te kiezen om uw productvermelding te optimaliseren (inclusief de zoekwoorden die moeten worden geplaatst in het gedeelte van zoektermen van Amazon-verkopers) mogelijk afgebroken zoekwoorden, in plaats van ze te scheiden met spatie. Als u dit doet, hebt u een betere kans om uw rangorde voor beide relevante zoekwoorden te verbeteren, vooral omdat die twee delen van afgebroken zoekwoorden altijd worden afgedekt door alle typen zoek en aangepaste filters. Op die manier zijn hier nog andere dingen over grammatica die ten koste van alles vermeden moeten worden: singuliere / meervoudsvormen (in feite geeft Amazon niet om enkelvoud / meervoudsvormen - dus voel je vrij om de meest winnende te nemen, bijvoorbeeld met de hoogste zoekvolumes.

Bottom Line

Voor de conclusie, zorg ervoor dat er geen spelfouten worden gevonden door de beschrijvingen van uw productpagina. om te zeggen dat vanwege een beperkte ruimte, deze met een maximale zorg moet worden gebruikt - aarzel niet om daar een dubbele controle uit te voeren. Zorg er ook voor dat u geen ruimte overdoet met te veel trefwoorden die op een manier worden geplaatst die vol zit met spullen. Eindelijk, laat me u een paar goede hulpmiddelen tonen om u te helpen met een onderzoek naar competitieve zoekwoorden om alleen een goede pool van zoektermen voor de verkoper van Amazon te hebben. Probeer een van de volgende dingen, vooral omdat ik ze allemaal op praktijk heb bewezen.

Sonar (Sellics)

Het eerste hulpmiddel dat ik u zou willen aanraden is Sonar, een gratis zoekwoordtool voor zoekwoorden met Amazon. Onder anderen is Sonar van Sellics waarschijnlijk de best passende oplossing als het gaat om het verkrijgen van de juiste selectie voor zoektermen van Amazon-verkopers. Met zijn uitgebreide reeks verschillende zoekwoordsuggesties die wortelen van alleen echte zoekopdrachten (dat wil zeggen, gebruikt door de live shoppers op Amazon, evenals enkele andere e-commerceplatformen zoals eBay, Ali, enzovoort), maakt het gebruik van uitgebreide algoritmen om u te helpen detecteren alleen het beste van de meest winnende zoekwoorden en long-tail zoektermen die nodig zijn om uw Amazon-productlijst goed geoptimaliseerd te krijgen op de juiste manier die de markt wint.

AMZ Finder Suit

Volgende hulpmiddel om echt winstgevende productzoekwoorden en long-tail zoektermen voor Amazon-verkopers te vinden, kan een echte redding worden voor beginnende e-commerce ondernemers die daar verkopen zonder voldoende ervaring in de branche. Dus, als u niet bang bent voor de maandelijkse abonnementskosten, zult u AMZ Finder Suit zeker waarderen (inclusief een nauwkeurig gerichte zoekwoordtool voor zoekwoorden voor Amazon). Op deze manier kan deze tool u helpen vanaf het allereerste begin alles te hebben - beginnend met sleutelwoorden, ideeën voor kernwoordsuggesties te creëren, alle primaire statistieken te analyseren, uw bevindingen te groeperen, hen prioriteit te geven in afnemende volgorde van belangrijkheid, om uiteindelijk uw keywordonderzoek beste manier mogelijk.

The Scope

The Scope is de derde tool waarvoor ik je vandaag wil laten zien, een gratis tot gemiddeld betaald online platform om preciezer zijn (oke, een full-fat versie van Scope kost je ongeveer vijftig dollar per maand). Hoe dan ook, het heeft Google Chrome extensie beschikbaar om dingen veel gemakkelijker te maken. Voel je vrij om de bestverkopende producten te volgen, de meest gebruikte zoektermen bovenaan, evenals een heleboel andere ultieme bevindingen - direct getrokken door je meest succesvolle concurrenten die op Amazon verkopen. Merk echter op dat de Scope, met zijn basisversie gratis beschikbaar, waarschijnlijk het meest voordelige hulpmiddel is dat vooral door beginnende verkopers wordt genoemd. Ja, het is echt gemakkelijk te gebruiken en u hoeft geen professionele verkoper of SEO te zijn - de Scope maakt alles bijna vanzelfsprekend voor uw eigen voordeel.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport