Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt stelt 8 interactieve hulpmiddelen voor om links van een webpagina te extraheren

Wilt u dat de gegevens van de website voortdurend worden bijgewerkt? Probeert u URL's van een webpagina te extraheren? Het extraheren van links van de webpagina's is een van de moeilijkste taken. U zou alle links handmatig moeten kopiëren en schrapen. Het is best vermoeiend en irritant, en de meesten van ons hebben geen tijd om links handmatig uit te pakken.

Hier hebben we een lijst met hulpprogramma's gedeeld waarmee u eenvoudig URL's van een webpagina kunt extraheren.

1. IWebTool Link Extractor

Het is een webgebaseerde toepassing waarmee u informatie van internet kunt schrapen. IWebTool Link Extractor staat slechts vijf verzoeken per uur toe en is een freeware. U zou een account moeten maken om deze tool te gebruiken. Het werkt soepel en biedt u nauwkeurige en authentieke resultaten. Helaas kunt u deze tool niet gebruiken om gegevens van dynamische sites te schrapen.

2. Link Extractor

Het is een van de meest bruikbare en krachtige hulpmiddelen om URL's van een webpagina te extraheren. Met Link Extractor kunt u de gegevens importeren in CSV en JSON-bestanden en uw tijd en energie besparen. Het geeft ook de URL's weer in de vorm van een tabel en u kunt meerdere links opnemen of uitsluiten volgens uw vereisten.

3. FireLink-rapport

Het is een Firefox-add-on, die kan worden gebruikt om links van verschillende websites en blogs te extraheren..FireLink-rapport genereert een rapport met alle links op de pagina en kan worden gebruikt voor het extraheren van interne en externe URL's. Het is een relatief nieuwe en toch prachtige applicatie voor programmeurs, programmeurs, webmasters en ontwikkelaars.

4. SEM Link Extractor

SEM is een andere ongelooflijke en veelomvattende linksextractor. Deze Firefox-add-on kan eenvoudig op elke computer of elk mobiel apparaat worden geïnstalleerd. Eenmaal geactiveerd, kunt u SEM Link Extractor gebruiken om zoveel koppelingen van een website als u wilt te schrapen.

5. SEOquake Link Extractor

Deze tool toont een schat aan links en biedt nauwkeurige resultaten. Je kunt SEOquake Link Extractor ook gebruiken om gegevens van nieuwswebsites (zoals CNN en BBC), reisportalen (zoals Trivago en TripAdvisor) en e-commercesites (zoals Alibaba, Amazon en eBay) te schrapen.

6. OutWit Hub Link Extractor

OutWit Hub behoeft geen introductie; het is een van de beste en krachtigste tools om gegevens te schrapen op het internet. Als u URL's van een webpagina wilt extraheren zonder concessies te doen aan de kwaliteit, is OutWit Hub Link Extractor de juiste optie voor u. Het heeft verschillende geavanceerde functies en kan op veel verschillende manieren worden geconfigureerd. U kunt zowel interne als externe koppelingen uitpakken met behulp van deze tool. OutWit Hub Link Extractor biedt ook verschillende filteropties.

7. PowerShell

De nieuwste versie van PowerShell (PowerShell 3) kan worden gebruikt om URL's van een website te extraheren. Het is vooral bekend om zijn gebruiksvriendelijke interface en machine learning-technologie. Met PowerShell 3 kunt u ook gegevens schrappen uit PDF-bestanden en HTML-documenten.

8. Octoparse

Octoparse is de cloud-webcrawler die webgegevens helpt schrapen zonder te coderen. U kunt deze tool ook gebruiken om verschillende links van een webpagina te extraheren. Octoparse past een geavanceerd machine learning-algoritme toe om de links nauwkeurig te lokaliseren op het moment dat u erop klikt.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2020, Semalt.com. All rights reserved

Skype

TimchenkoAndrew

WhatsApp

+16468937756

Telegram

Semaltsupport