Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Expert van Semalt definieert de stappen voor webschrapen met Javascript met JQuery en Regex

Hoewel het eenvoudig is om de jQuery te gebruiken om gegevens van een website-API's op te halen, niet alle sites hebben een openbare API waarmee u eenvoudig de informatie kunt halen die u nodig heeft. Om deze reden wilt u misschien de volgende optie vinden webscrapping. Hier is het gebruik van webscrapping aan de clientzijde met JavaScript met jQuery en Regex. Webscraping maakt het eigenlijk onnodig om de API's van de website te gebruiken, omdat u alle gegevens krijgt die u wilt. Voor API's moet u mogelijk inloggen zodat u gemakkelijk kunt worden getraceerd.

Gebruik de jQuery .get-aanvraag en pak de volledige pagina-HTML. De broncode van de hele pagina wordt in de console vastgelegd. U kunt in dit stadium van toegangsverwijdering een foutmelding krijgen, maar u moet zich geen zorgen maken omdat er een oplossing is. De code vraagt de pagina op zoals een browser zou doen, maar in plaats van de paginaweergave krijgt u de HTML code.

De opbrengst is misschien niet direct wat u wilt, maar de informatie staat in de code die u hebt gepakt. Gebruik de jQuery-methode zoals .find () om de gewenste gegevens te krijgen. Als u de hele pagina in externe scripts, lettertypen en stijlpagina's wilt laden, converteert u de reactie naar een jQuery-object. Het kan echter zijn dat u slechts enkele stukjes gegevens nodig heeft en niet de hele pagina en de externe gegevens. Gebruik Regex om scriptpatronen in de tekst te vinden en te verwijderen. Toch kunt u Regex gebruiken om de gegevens te selecteren waarin u bent geïnteresseerd.

Regex is belangrijk bij het matchen van alle soorten patronen in tekenreeksen en voor het zoeken naar gegevens in het antwoord. Door de hierboven gegenereerde Regex-code te gebruiken, kunt u alle gegevensbestandsindelingen verwijderen. Het zou veel gemakkelijker zijn als de gegevens die u nodig hebt, in platte tekst zijn.

Uitdagingen waarmee u geconfronteerd kunt worden en hoe u ze moet behandelen

Grensoverschrijdende bronuitwisseling (CORS) is een echte uitdaging voor de klant websloop Het webscrakken is beperkt omdat het in sommige gevallen als illegaal wordt beschouwd. Om veiligheidsredenen worden HTTP-verzoeken van verschillende oorsprong binnen scripts beperkt, wat resulteert in de CORS-fout Door gebruik te maken van hulpmiddelen voor alle domeinen, zoals alle originelen, cross-origin, ongeacht de oorsprong, elke oorsprong en anderen, je kunt je doel bereiken.

Een ander probleem waar je mee te maken kunt krijgen, is snelheidbeperkend. Hoewel de meeste publieke websites niet meer hebben dan Captcha als een verdediging tegen geautomatiseerd Als u toegang wilt, kunt u een site tegenkomen met tarieflimieten. Hier kunt u gebruik van maken verschillende IP's om de beperking te overwinnen.

Sommige sites hebben software die bedoeld is om webscrapers te stoppen. Afhankelijk van hoe sterk ze zijn, kun je jezelf in een puinhoop bevinden. Mogelijk moet u op zoek naar informatie om te voorkomen dat u tegen problemen aanloopt.

Sommige bronnen zijn toegestaan vanuit een buitenlands domein voor sites die het delen van andere landen mogelijk maken, inclusief CSS-stijlbladen, afbeeldingen en scripts, video, audio, plugins, lettertypen en frames.

De drie stappen kunnen u helpen gegevens van elke website verwijderen:

I. Gebruik client-side JavaScript.

II. Gebruik jQuery om gegevens te schrapen.

III. Gebruik Regex om gegevens te filteren voor de vereiste informatie.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport