Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Beoordeling door Semalt: een media-scraper maken

Probeert u inhoud te schrapen van onleesbaar en saai web pagina's? Meestal lezen mensen geen artikelen en blogposts en zijn ze dol op video's kijken. Als u uw bezoekers wilt engageren, moet u een media-schraper schrijven en deze gebruiken om video's en afbeeldingen voor uw eigen blog te extraheren.

Met de volgende apps hoef je niet door YouTube en Flickr te bladeren om geschikte media te vinden om te schrapen. Sommige van deze apps zijn gratis te gebruiken en voor de anderen is mogelijk een vergoeding verschuldigd. U kunt meer informatie bekijken op hun officiële websites.

1. cdART Manager - Vereenvoudig het onderhoud van de muziekbibliotheek:

cdART Manager helpt bij het schrijven van een media-schraper en u kunt meerdere gegevensschrapen uitvoeren taken later. Het is een Kodi-add-on die is ontworpen om de muziekbibliotheken te organiseren en direct verschillende mediaschrapers te schrijven. U hoeft alleen maar de documentatie te lezen om te begrijpen hoe cdART Manager u helpt uw taken uit te voeren. Deze applicatie is geschikt voor zowel programmeurs als niet-programmeurs, en je hebt geen geavanceerde codeervaardigheden nodig om een scraper te schrijven. Met deze service kunt u de videoalbums aanpassen en mappen handmatig downloaden. cdART Manager is gemakkelijk te gebruiken en helpt de functies van uw media-schraper enigszins te verbeteren. Je kunt het downloaden van de officiële Kodi-repository.

2. Ember Media Manager

Ember Media Manager is eigenlijk een op Windows gebaseerde applicatie waarmee u de mediabibliotheken kunt organiseren. Een ander onderscheidend kenmerk van deze tool is dat u een media-scraper kunt schrijven en tegelijkertijd meerdere scraptaken kunt uitvoeren. Eenmaal geactiveerd, vraagt Ember Media Manager u om specifieke codes te geven om uw scraper te schrijven. Het bouwt databases op voor al uw inhoud. U kunt het downloaden vanaf de startpagina van Ember Media Manager. Het is ook een perfect hulpmiddel om televisieshows te organiseren.

3. Media Center Master

Zoals de naam al aangeeft, wordt Media Center Master geleverd met Kodi-integratie en helpt het om media-scrapers op een betere manier te schrijven. U kunt ook uw films en audiobestanden organiseren met behulp van deze service. De applicatie scant en werkt de mediabibliotheken bij en waarschuwt u over de nieuwste Python en PHP-codes om scrapers te schrijven. Een ander onderscheidend kenmerk van deze applicatie is dat Media Center Master kan worden verbonden met de torrent-sites. Zodra een tool is gebouwd, kunt u deze gebruiken om inhoud op te halen en gegevens uit verschillende websites te halen.

4. Media Companion

Media Companion is een uitgebreide mediabibliotheek waarmee u de audio en videobestanden kunt ordenen en een schraper kunt schrijven. Je moet basisvaardigheden voor programmeren hebben, want daar kun je geen schraperstool mee schrijven. Daarnaast helpt Media Companion schaven en downloaden van afbeeldingen naar uw harde schijf. Het heeft een gebruiksvriendelijke interface en verschillende geweldige functies. Met deze toepassing kunt u gemakkelijk geschaalde inhoud exporteren naar CSV, PDF, HTML en JSON. Media Companion is niet geschikt voor een newbie vanwege de overweldigende functies en opties. Daarom is deze tool alleen geschikt voor programmeurs, webmasters en bedrijven.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport