Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Wat moet ik weten over productzoekwoorden als een succesvolle Amazon-verkoper?

Als het gaat om het zoeken naar producten, weet elke Amazon-handelaar dat deze erg drukke online marktplaats wordt aangedreven door een scherpe concurrentie, soms op een moordend niveau. Met miljoenen vaste gebruikers die daar af en toe winkelen, is het echt belangrijk om ervoor te zorgen dat u uw productvermelding op de juiste manier optimaliseert, ik bedoel alleen winstgevende zoekwoorden te gebruiken en mogelijk long-tail zoektermen te winnen. Als u echt een succesvolle Amazon-handelaar wilt worden, profiteert u ervan dat deze prominent wordt weergegeven in de relevante productzoekopdracht. Met andere woorden, aangezien Amazon erg op een typische zoekmachine (zoals Google zelf, maar ook op Bing, Baidu, enz.) Lijkt, moet elke slimme ondernemer die daar verkoopt, ervoor zorgen dat zijn productvermeldingen goed zijn geoptimaliseerd om om zoveel mogelijk potentiële kopers te zien.

Daarom is het uitvoeren van een precies gericht productgericht zoekwoordonderzoek wat gewoonlijk de grens trekt tussen een bloeiende drop-shippingwinkel voor e-commerce en een volledig hopeloze manier om online te werken bedrijf - elke grote Amazon-handelaar weet het goed.

Natuurlijk vindt u het misschien moeilijk om een goed productgeoriënteerd zoekwoordonderzoek uit te voeren dat nodig is om uw productvermelding optimaal te optimaliseren, zodat elk item dat u in de uitverkoop hebt, bovenaan te zien is van de lijst van relevante SERP's daar. Maar maak je geen zorgen, zoals hieronder zal ik je een korte maar volledig presterende stapsgewijze handleiding geven met nuttige tips en suggesties - om te beginnen met verkopen als een professionele Amazon-handelaar die alle kloten en bouten kent van het proces. Laten we ons dus gaan verdiepen!

Trefwoordonderzoek en winstgevende zoektermen

Alvorens in te gaan op details, hier is wat een competitief zoekwoordonderzoek in de eerste plaats maakt. Ik bedoel dat het hebben van de juiste set van winstgevende zoekwoorden precies is wat je nodig hebt om meer webverkeer te brengen (zowel naar je productvermelding zelf als naar de hoofdwebsite waarmee je zaken doet) - uiteindelijk om veel precies te profiteren van doelgerichte zoekwoorden die goed worden omgezet en die uiteindelijk u geld opleveren - elke slimme Amazon-verkoper houdt hier in de eerste plaats rekening mee. Het lijkt misschien een beetje, maar laten we wel wezen - uw meest waardevolle troeven zijn die zoekwoorden en long-tail zoektermen die niet al te veel concurrentie hebben, gecombineerd met een voldoende hoeveelheid zoekvolume, evenals voldoende inkomsten genererend potentieel (anders, commercialiteit). Dus, rekening houdend met al deze factoren, is hier een eenvoudige instructie ondersteund met enkele praktische suggesties voor u om een vergevorderd onderzoek naar productzoekwoorden uit te voeren als een echt geavanceerde en volledig geïnformeerde Amazon-handelaar.

Volledige gids voor onderzoek naar zoekwoorden van Amazon Merchant die verkoopt

Hier zijn de belangrijkste stappen voor het identificeren van de juiste zoekwoorden die nodig zijn om uw productpagina optimaal te optimaliseren voor de relevante productzoekopdracht op Amazon. Eerst en vooral begint alles met het vinden van zaadzoekwoorden om een solide basis van uw zoekwoordonderzoek te worden, gevolgd door het genereren van Keyword Ideas. Vervolgens volgt het analyseproces van sleutelwoordgegevens, zodat u zoekwoorden kunt sorteren en alleen datgene kunt behouden wat u het meest logisch vindt als Amazon-handelaar. Eindelijk zult u uw best presterende zoekwoorden moeten prioritiseren en afronden om te worden opgenomen in elk onderdeel van uw productvermelding SEO - en u bent klaar. Laten we ze dus allemaal als een stap-voor-stap-instructie als volgt bekijken.

Trefwoorden van het zaad

Elke grote Amazon-handelaar uit de Amazone weet het goed - elk trefwoordonderzoek heeft de eerste basis gemaakt met de zaadsleutelwoorden. In feite is dit de basis die nodig is om uw belangrijkste zakelijke website te definiëren, in overeenstemming met het identificeren van uw dichtstbijzijnde marktconcurrenten die hetzelfde artikel in de vergelijkbare categorie producten verkopen en / of verkopen. Dus, laten we het proces van het identificeren van uw Seed-trefwoorden omzetten in een echt gemakkelijk doen - alles wat u hier nodig hebt, is gewoon om een bepaald product te hebben waarmee u zaken gaat doen. Begin met het beschrijven van het item met uw eigen woorden (alsof u een klant was die op zoek was naar dat specifieke item in de aanbieding, of op zijn minst binnen dezelfde categorie Amazon-producten bladerde). Als u twijfels hebt over hoe uw potentiële klanten waarschijnlijk naar u zullen zoeken, dan is hier het moment waarop een breed zoekwoordonderzoek in het geding komt. Ik bedoel dat je ook kunt beginnen met het hebben van een grote afbeelding van je hoofddoel-zaad-trefwoorden - gewoon met behulp van Google's Zoekwoordplanner. Door dit te doen, zult u in staat zijn om hun huidige niveau van concurrentie en de gemiddelde zoekvolumes te begrijpen - die feitelijk niet alleen worden samengebracht uit een enkel e-commerceplatform, maar op basis van een volledig verreikende gegevens verzameld op het hele web. Blijf op die manier meer focussen op long-tail-zoektermen en sterk specifieke zoekwoorden totdat u iets ontdekt dat wordt gebruikt door de toonaangevende Amazon-handelaars die relevant zijn voor uw interessesfeer.

Zoekwoordideeën

Dus als u eenmaal een diepgaand ontwerp van uw belangrijkste doelzoekwoorden hebt, ziet u waarschijnlijk dat het Het blijkt nog steeds buitengewoon lang te duren voordat je verder kunt gaan met het juiste zoekwoordonderzoek als een echt ervaren Amazon-handelaar. Daarom is het tijd voor u om het te laten verfijnen tot een veel kortere checklist met alleen het beste van uw mogelijk winstgevende zoektermen. Eenvoudig gezegd, u moet elk zoekwoord verwijderen dat niet echt een echt winnende hoeft te zijn. Op die manier kunt u eenvoudig de meest relevante zoekwoorden controleren die voornamelijk worden gebruikt door uw dichtstbijzijnde niche-concurrenten - hetzij voor hun eigen Amazon-productvermeldingen, of voor de vergelijkbare items die te koop worden aangeboden op hun belangrijkste zakelijke websites. Dat is uw concurrentie om uw concurrerende ideeën voor zoekwoorden te trekken! Serieus, soms kan zelfs een interne markttegenant u voldoende inzicht verschaffen waardoor u wekenlang aan het werk blijft.

Merk echter op dat als u al dicht bij de toonaangevende verkopers in uw niche wordt gezien, het gebruik van alleen marktconcurrenten als bron van Keyword Ideas zeker niet genoeg is om het voortouw te nemen als de beste verkopende Amazon-handelaar. Het betekent dat u moet doorgaan met een degelijke onderzoekstool voor zoekwoorden die speciaal is afgestemd op Amazon SEO. Aangezien er veel verschillende softwaretools en online frameworks zijn om je daarmee te helpen, hoef je alleen maar je Seed Keyword in te voeren en verschillende filters met verschillende manieren van rapporteren uit te proberen - totdat je eindelijk precies ziet wat je zoekt, of bij krijg in plaats daarvan in de plaats daarvan een nuttige zoekwoordsuggestie. Als je zo'n diepgaand en verreikend zoekwoordonderzoek in detail bekijkt, zie je een kort overzicht van mijn best uitgeruste opties om je te helpen bij het kiezen van de juiste zoekterm voor zoekwoorden. Maar ze komen allemaal een beetje later (met de volgende paragraaf, om preciezer te zijn).

Trefwoordgegevens

Aangezien u een uitgebreid zoekwoordonderzoek uitvoert als een professionele Amazon-handelaar, zult u waarschijnlijk honderden (zo niet duizenden) verschillende ideeën voor zoekwoorden moeten doornemen. Maar u hoeft zich geen zorgen te maken. Er zijn slechts enkele primaire zoekwoordstatistieken waarmee u rekening moet houden voordat u uiteindelijk de belangrijkste sleutelwoordstatistieken bijhoudt om uiteindelijk de statistieken te behouden die echt verdienen om in uw controlelijst te worden opgenomen. Dit is wat eerst en vooral moet worden overwogen:

  •  Zoekvolume  - geeft een goed beeld van hoe populair elk zoekwoord (of lange-termijn zoekterm) is bij de live gebruikers - over de hele wereld, een bepaald land (regio) of een bepaald e-commerceplatform (zoals Amazon zelf, maar ook eBay, Walmart, enz.)
  •  Click-Through-Rate (CTR)  - toont het gemiddelde verkeersgenererende potentieel van elk afzonderlijk seed-sleutelwoord. Uiteindelijk moet er een min of meer duidelijke schatting voor het algemene conversiepercentage worden gemaakt die redelijkerwijs te verwachten is voor de meeste van uw belangrijkste zoekwoorden voor doelgroepen en langetermijnzoektermen voor producten.
  •  Complexiteit  - houd rekening met de omgrenzingsprofiel van de zoekterm die u wilt rangschikken. Met andere woorden, het lokaliseren van de eenvoudigste manier om uzelf naar de top van de relevante SERP's te brengen, zou onder alle omstandigheden een goed geïnformeerde oplossing zijn, nietwaar? Houd er echter rekening mee dat een algemene hoge zoekwoordenwedstrijd niet noodzakelijkerwijs betekent dat elke potentieel winnende zoekterm van deze soort moet worden verwijderd. Zeker, sommige zoekwoorden zijn eenvoudig te rangschikken, en sommige zijn dat natuurlijk niet. Maar elke grote Amazon-handelaar weet dat de sleutel tot hun succes alles is om een gezond evenwicht te bewaren tussen de gemiddelde moeilijkheidsgraad van een bepaald zoekwoord en de potentiële bedrijfswaarde.

Prioritisering en sortering Trefwoorden

Dit is het moment waarop die nuttige softwaretools en online frameworks die speciaal zijn ontwikkeld voor onderzoek naar Amazon-zoekwoorden een rol gaan spelen! Aangezien u voorafgaand aan deze alinea geen problemen had met het opduiken, is het tijd om eindelijk uw beste online helper te kiezen die u zal helpen bij het prioriteren van alle resterende doelzoekwoorden en deze overeenkomstig te laten sorteren. Meestal worden de zoekwoorden gegroepeerd op basis van de volgende eigenschappen: basisonderwerp, potentiële bedrijfswaarde en zoekintentie van de koper. Te veel marketeers richten zich echter vooral op de laatste, en geven daarom de grootste prioriteit aan de zoekwoorden en long-tail zoektermen die de meeste kans hebben hun verkoop te stimuleren. Hoe dan ook, terwijl u deze zoekwoorden blijft identificeren, moet u eraan denken om alleen te benadrukken wat het meest logisch is voor uw eigen bedrijf. Het is immers alleen aan u om te beslissen wat er zeker moet worden bewaard, en wat - waarschijnlijk geëlimineerd voordat u besluit om productvermelding SEO te gebruiken.

Hulpprogramma's voor zoekwoorden voor elke slimme Amazon-verkoper

En hieronder laat ik u eindelijk mijn best uitgeruste opties zien voor het afhandelen van een verreikend zoekwoordonderzoek als een ervaren Amazon-handelaar. Al deze tools hebben een bewezen gebruikservaring, dus probeer ze allemaal uit om uiteindelijk precies te kiezen wat aan uw SEO-behoeften voldoet, evenals de algemene bedrijfsdoelen die het best mogelijk zijn. Daar zijn ze.

AmzSuite

AmzSuite - is een geweldige softwaretool die zelfs een beginnende verkoper kan veranderen in een echt bekwame handelaar in de Amazone met de meeste producten die altijd in de top relevante zoekresultaten worden weergegeven. AmzSuite maakt het mogelijk om snel de best verkopende zoektermen te vinden en alle real-time gegevens van uw meest succesvolle concurrenten in een bepaalde niche of productcategorie te bekijken. Met zijn brede database voor bijna 67.000 verschillende categorieën voor Amazon, kun je jezelf op de hoogte houden volgens de laatste verkooptrends en zeer flexibel worden, als het gaat om het reageren op de recente veranderingen en alle nieuwe benaderingen van Amazon SEO en productpagina-optimalisatie voor de juiste zoekwoorden die echt verkopen. Het enige slechte van deze opmerkelijke softwaretool is een betaalde full-fat toegang die je bijna tweehonderd dollar kost.

Sleutelwoord Tool.io

Hulpprogramma voor zoekwoorden - is een geweldig zoekwoord waarmee elke leverancier van Amazon die wil het beste alternatief voor Google's Zoekwoordplanner, evenals het leeuwendeel van de andere oplossingen die persoonlijk zijn afgestemd op het identificeren van de meest winstgevende zoektermen en mogelijk het winnen van productzoekwoorden. Hulpprogramma voor zoekwoorden kan uw e-commerce-bedrijf absoluut gratis helpen (en zelfs zonder een persoonlijk account te maken), omdat de basisversie u meer dan 750 long-tail-zoekwoordsuggesties voor elk item op Amazon-verkoop kan opleveren. Met zijn geavanceerde versie kan Keyword Tool Pro iets produceren dat ongeveer twee keer zo groot is als zoeksuggesties, ondersteund door een hele reeks andere handige functies die het voor elke handelaar in de Amazone gemakkelijker kunnen maken, althans die met betrekking tot het identificeren en analyseren van duizenden topresultaten. relevante zoektermen die nodig zijn voor Amazon SEO, PPC-advertenties en de meeste andere activiteiten met betrekking tot digitale marketing en online zoekbevordering. In tegenstelling tot de oude Google-zoekwoordplanner, gokt dit krachtige instrument voornamelijk op een geheel andere bron - de Google Autocomplete-optie - om zoekwoordideeën te genereren en de best mogelijke zoektermen te vinden die direct uit de live gebruikerszoekopdracht worden samengesteld. Het betekent dat de Keyword Planner-tool niet alleen geweldig is voor het optimaliseren van de Amazon-productlijst of het maken van standaardcontent. Deze tool is ook bedoeld om adverteerders te helpen met zijn waardevolle gegevens over elk zoekwoord, zoals het huidige niveau van de concurrentie, het gemiddelde maandelijkse zoekvolume, het voorgestelde bod en vele andere geavanceerde gegevens om inhoudsmarketeers en SEO's te helpen.

Semalt's Amazon SEO Suit

Amazon SEO door Semalt - deze werkelijk unieke technologie kan elke webwinkel en zijn Amazon-pagina laten zien als een van de eerste posities in Google's zoekopdracht. Alles is vrij simpel, want zodra de gebruiker een aangepaste zoekopdracht opvult die nauw aansluit bij een bepaald product dat u te koop aanbiedt - hetzij met uw eigen webpagina's, hetzij gepromoot via de Amazon-productlijst - wordt u prominent weergegeven in de top relevante SERPs. Dit betekent dat iedereen die Google gebruikt om te zoeken naar dezelfde producten die u te koop aanbiedt bij uw online bedrijf, een van de beste aanbiedingen van de hele wereld van het web ziet. Persoonlijk op maat gemaakte Amazon Merchant SEO door Semalt kan zelfs een volledig ongeschoolde verkoper evolueren naar de best verkopende Amazon-handelaar die wordt gezien door de belangrijkste spelers in de sector. En u kunt nog meer profiteren van deze unieke technologie van Semalt - begin niet alleen beter te verkopen op 's werelds beste populaire e-commerceplatform, maar bereik een volledige nichebezem met zijn verkoopsuggesties voor zoekwoorden en geavanceerde accumulatieve verbetering van productranking. Wat mij betreft, vorig jaar heb ik simpelweg hun officiële site bezocht en me aangemeld voor een gratis consult. Sindsdien is mijn bedrijf zo dramatisch veranderd dat ik niet eens iets anders wil proberen - alleen maar omdat ik nu perfect in orde ben als een grootschalige en ambitieuze Amazon-handelaar die nooit iets anders zou verwachten, behalve voor totale nichebezelling. Dat is het.

AMZFinder

AMZFinder - als het gaat om een compleet productgericht en nauwkeurig gericht zoekwoordonderzoek, kan dit brede online platform een one-stop winkeloplossing, zelfs voor de grootschalige Amazon-handelaar die al jarenlang daar verkoopt. AMZFinder kan u vrij goed helpen bij het lokaliseren van de zaad-trefwoorden, het analyseren van de primaire kernwoorden, evenals het groeperen van de meest veelbelovende zoekwoorden en het geven van de juiste prioriteit aan de overblijvende, must-winnende zoektermen. Bovendien kan deze werkelijk brede zoekwoordoplossing zelfs door elke nieuwe Amazon-handelaar worden gebruikt, om dingen veel gemakkelijker te maken - met name als het gaat om geavanceerde middelen voor gedeeltelijke automatisering en productvermeldingsbeheer, zoals het afstemmen van recensies met de klantorders, dagelijkse emain-rapportage functie, geen ASIN-beperkingen en beperkingen op de marktplaatsondersteuning. Immers, een proefversie van AMZFinder kan b voor slechts één dollar proberen, dus ik ben er zeker van dat elke actieve Amazon-handelaar moet uitkijken naar deze brede online service, of op zijn minst een keer moet proberen.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport