Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Welke stijl van zoekwoorden is geschikt op de Amazon-markt?

Ervaren online verkopers weten dat het vergeten van een specifieke stijl van Amazon-zoekwoorden in de beginfase van uw bedrijfsontwikkeling alle verdere optimalisatie-inspanningen kan schaden. Deze grote omissie kan ertoe leiden dat geld verloren gaat en kan uw merkreputatie kosten. Als u zoektermen in uw Amazon-productvermelding bent vergeten, zullen uw potentiële klanten deze niet vinden op de Amazon-pagina met zoekresultaten. Daarom is het essentieel om relevant te zijn voor de zoektermen van uw bedrijf en deze strategisch op te nemen in uw vermelding.

In dit artikel bespreken we enkele exacte zoekwoorden voor onderzoeksmethoden waarmee u de juiste Amazon-zoekwoorden kunt vinden en de zichtbaarheid van uw vermelding op het retailplatform van Amazon kunt verbeteren.

Maar laten we eerst bespreken wat onderzoek met Amazon-zoekwoorden is en waarom hebben we het nodig voor onze bedrijfsontwikkeling.

Onderzoek met Amazon-trefwoorden: definitie en waarde

Keyword-onderzoek speelt een belangrijke rol bij het optimaliseren van zoekopdrachten in het Amazonegebied, omdat het helpt om kopers en verkopers met elkaar te verbinden. Het gaat om het zoeken naar alle relevante zoektermen voor een bepaald item.

Gerichte zoektermen zijn die termen die uw potentiële klanten gebruiken om uw product te vinden bij zoeken op Amazon. Het kunnen niet alleen algemene korte sleutelwoorden zijn, maar ook lange-staartzinnen die worden gebruikt voor nauwkeurigere vragen.

Een correct uitgevoerd trefwoordonderzoek kan uw Amazon-verkoop aanzienlijk stimuleren. De items worden alleen in de zoekresultaten van Amazon weergegeven als die producten alle relevante zoektermen bevatten die een potentiële klant in een zoekopdracht heeft ingevoerd. Als u ten minste één zoekterm hebt gemist, maakt uw product geen kans om te verschijnen in de zoekresultaten voor dit ontbrekende woord. Met andere woorden, ten minste één weglating in de beginfase van uw bedrijfsontwikkeling kan uw leads kosten.

Het belangrijkste doel van Amazon-zoekwoordonderzoek is dus om een lijst te maken met de meest doelgerichte zoektermen die relevant zijn voor een bepaald product. Relevante zoektermen verhogen de kans dat meer klanten uw Amazon-spul zullen zien en kopen.

Bewezen methoden om de juiste stijl van zoekwoorden te vinden op Amazon

Allereerst wil ik vermelden dat u uw zoekwoord systematisch moet uitvoeren Onderzoek. Het zal u helpen om alles correct te maken zonder een relevante zoekterm te missen.

Volgens hun rol bij het optimaliseren van lijsten, kunnen alle Amazon-zoekwoorden worden onderverdeeld in twee basisstijlen: primair en secundair.

Primaire sleutelwoorden zijn die het kernproduct beschrijven. Het dient als productidentificatie en vertelt over zijn grootte, kleur, merk en andere fundamentele kenmerken. Deze zoektermen zijn hoogvolume en zeer concurrerend. Het is niet ingewikkeld om zoektermen te vinden. U kunt het zelfs doen zonder hulpprogramma's voor onderzoek op trefwoord. Alles wat je nodig hebt, is om de eerste paar letters van je doelwoord in het zoekvak van Amazon in te voegen en je krijgt een lijst met relevante suggesties waar kopers naar op zoek zijn.

Secundaire trefwoorden zijn preciezere zoektermen die door gebruikers worden gebruikt om een exact item van een groep items op Amazon te vinden. Ze kunnen in verschillende categorieën worden verdeeld op basis van het producttype en de marktniche. Sommige van deze woorden kunnen worden gebruikt om de primaire zoektermen voor uw Amazon-advertentieoptimalisatie te vinden. Het is van toepassing op woorden die betrekking hebben op een bepaalde doelgroep of type persoon, uiterlijk of materiaal.

Als u uw producten zichtbaar wilt maken op Amazon, moet u beide Amazon-zoekwoordstijlen identificeren en hun relevante combinaties vinden. En ten slotte moet u deze woorden strategisch opnemen in uw vermelding.

Gelukkig helpen tal van professionele hulpmiddelen u om een lijst met relevante en hoogvolume zoektermen voor uw Amazon-bedrijf op te stellen. Bovendien ga ik enkele optimaliseringsgeheimen met je delen die je helpen om als eerste te rangschikken op de Amazon-pagina met zoekresultaten. Laten we de bewezen technieken en hulpmiddelen voor een winnende zoekcampagne voor onderzoek met Amazon eens nader bekijken.

Onderzoekstechnieken voor optimalisatie van Amazon-advertenties

Onderzoek naar zoekwoorden op basis van uw eigen gebruikerservaring

De meest zinvolle en eenvoudige manier om te handelen een onderzoek met winnende zoekwoorden is om jezelf in de schoenen van je klanten te plaatsen. Denk aan wat voor soort vragen uw potentiële klanten kunnen hebben bij het doorzoeken van uw producten en probeer hen te voorzien van juiste antwoorden op hun vragen.

Om de relevantie van uw veronderstellingen te controleren, kunt u klikken rond Facebook of Instagramgroepen om te zien waar gebruikers het over hebben met betrekking tot uw product. Hier kunt u verschillende varianten van zoekwoorden, acroniemen en afkortingen vinden. DUS, deze gegevens zullen u helpen om uw lijst met zoekwoorden te verrijken en meer potentiële klanten te targeten.

Bespioneer uw TOP niche-concurrenten

Productbeschrijvingen van concurrenten kunnen u relevantere informatie geven dan u zich kunt voorstellen. Bekijk de titel en productbeschrijving om de gerelateerde zoekwoorden te vinden waaraan u niet heeft gedacht, maar die uw concurrenten wel hebben. Productbeschrijvingen van concurrenten kunnen u enkele zoektermen bieden die u bent vergeten en die synoniem zijn.

Nog een truc, ik veronderstel dat deze erg lijkt op de spionage methode, is op zoek naar Amazon voorgestelde items. In de regel kopen klanten noodzakelijke primaire producten samen met aanvullende gerelateerde items. Als u bijvoorbeeld een pc op Amazon aanschaft, hebt u ook een muis, pad, schermreiniger en andere items nodig voor een comfortabel gebruik. Het is dus redelijk om gerelateerde zoektermen op te nemen in een paar discrete gedeelten van uw vermelding. U moet echter onthouden dat u dit alleen kunt doen als u wat extra ruimte heeft voor deze zoekwoorden.

Professionele onderzoekstools voor zoekwoorden

Handelaars die verschillende productlijnen hebben en deze op verschillende markten verkopen, weten hoe het handig is om onderzoektools van derden te gebruiken. Professionele hulpprogramma's voor trefwoordonderzoek helpen u om uw geld te besparen en u te concentreren op de belangrijkste bedrijfspunten. Bovendien, als u ze gebruikt, krijgt u de meest nauwkeurige onderzoeksgegevens op basis van grondig onderzoek en onderzoek.

De meeste hulpprogramma's kunnen u zelfs in de beginfase van uw lijstoptimalisatie helpen, door uw brainstormproces te automatiseren. U moet ten minste één specifieke zoekterm invoeren en de software biedt u tal van suggesties. Daarna zult u de lijst moeten verfijnen en alleen de meest relevante termen van groot volume behouden.

Als resultaat van uw grondig onderzoek, zou u een lijst van sleutelwoorden moeten hebben die alle relevante vragen van klanten behandelt. U moet zoekzinnen van grote volumes ontvangen die samenvallen met populaire gebruikersquery's en een lijst met secundaire zoektermen met lange staart die moeten worden opgenomen in het aantal haalbare klanten in het algemeen.

Onder de professionele zoekinstrumenten voor Amazon-zoekwoorden kan ik de volgende aanbevelingen doen:

  •  Semalt Amazon SEO-tool 

Het helpt om geconverteerd zoekverkeer aan te trekken bij Google en uw bedrijfsinkomsten te verhogen. Bovendien biedt deze tool u een lijst met gerichte zoektermen op basis van uw niche-onderzoek en uw potentiële voorkeuren van klanten. Het beste deel is dat ze 24/7 klantenondersteuning bieden en de rapporten sturen over het werk dat ze hebben gedaan.

  •  Sonar 

Sonal is een gratis zoekwoordtool voor Amazon van verkopers. Het helpt bij het genereren van suggesties voor zoekwoorden en het weergeven van statistieken voor elke geselecteerde zoekterm (zoekwoorddekking, zoekvolume, TOP-pagina's en andere parameters). Alle zoekwoordsuggesties in Sonar zijn gebaseerd op echte zoekopdrachten van Amazon-gebruikers. Deze tool kan detecteren welke producten Amazon-shoppers het vaakst zoeken. Dus, het zal u helpen om de juiste niche te vinden en de winstgevende items op te halen.

  •  Keywordtool.io 

Het is een perfecte software voor het genereren van nieuwe zoekwoordideeën. Het werkt vergelijkbaar met Sonar-tool. In de eerste fase moet u één gerichte zoekterm in het systeem invoegen om een lijst met relevante suggesties te krijgen; u kunt erop vertrouwen. Hier kunt u zoeken naar trefwoorden specifiek voor Amazon, evenals voor Bing, YouTube en andere populaire zoekmachines.

Ze gebruiken Autocomplete van Amazon om u gerelateerde zoektermen te bieden die u in uw productvermelding moet overwegen. Met deze tool kunt u dus niet alleen algemene zoektermen krijgen, maar ook aanvullende long-tail-zoekwoorden.

  •  Jungle Scout 

Jungle Scout is een unieke Amazon-zoekwoordonderzoekstool die handelaars voorziet van zulke belangrijke statistieken als het zoekvolume voor zoekwoorden en de conversieratio. Met behulp van deze tool kunt u controleren met zoektermen de meeste verkopen genereren. Hier kunt u een gemiddelde verkoopprijs en prijs van elk van de geselecteerde zoektermen scannen. Bovendien kunt u controleren in welke productcategorieën deze zoekwoorden het vaakst voorkomen en hun concurrentieniveau controleren. Dus, als u uw product nog niet hebt gekocht, kan Jungle Scout u helpen het specifieke type items te identificeren dat mogelijk het meeste potentieel heeft.

Laatste gedachten

Tot slot zou ik willen vermelden dat als gevolg van grondig zoekwoordonderzoek, u een lijst krijgt met de meest gerichte zoektermen die voldoen aan uw potentiële vragen van klanten. Deze lijst moet alle stijlen van Amazon-zoekwoorden bevatten om uw kansen te vergroten om meer leads en verkopen te winnen. De verkregen lijst met zoektermen kan verder worden gebruikt voor trefwoordoptimalisatie en rankingoptimalisatie. Met relevante zoekwoorden kunt u ervoor zorgen dat uw producten vaak worden gevonden, geklikt en gekocht.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport