Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt Review - Running A Scraping Script

Luchtstroom is een planningsbibliotheek voor Python die wordt gebruikt om parallel uitgevoerde multi-systeemworkflows te configureren over een willekeurig aantal gebruikers. Een enkele luchtstroompijplijn bestaat uit SQL, bash en Python-bewerkingen. De tool werkt door op afhankelijkheden tussen taken te specificeren, een kritiek element dat helpt bij het bepalen van de taken die parallel moeten worden uitgevoerd en welke moeten worden uitgevoerd nadat de andere functies voltooid zijn.

Waarom luchtstroom?

Airflow-tool is geschreven in Python, waardoor u het voordeel heeft om uw operators toe te voegen aan de reeds ingestelde aangepaste functionaliteit. Met deze tool kunt u gegevens schrapen door transformaties van een website naar een goed gestructureerde datasheet. Luchtstroom gebruikt Gerichte Acyclische Grafieken (DAG) om een specifieke workflow te vertegenwoordigen. In dit geval verwijst een werkstroom naar een verzameling taken met directionele afhankelijkheden.

Hoe Apache Airflow werkt

Luchtstroom is een magazijnbeheersysteem dat taken definieert als hun uiteindelijke afhankelijkheden, aangezien de code de functies volgens een schema uitvoert en de taak verdeelt uitvoering in alle werkprocessen. Deze tool biedt een gebruikersinterface die de status van zowel lopende als vorige taken weergeeft.

Airflow geeft diagnostische informatie weer voor gebruikers met betrekking tot het taakuitvoeringproces en stelt de eindgebruiker in staat de uitvoering van taken manueel te beheren. Merk op dat een gerichte acyclische grafiek alleen wordt gebruikt om de uitvoeringscontext in te stellen en taken te organiseren. In Airflow zijn taken de cruciale elementen die een afmattend script uitvoeren. Bij het schrapen omvatten taken twee smaken die omvatten:

  • Operator

In sommige gevallen werken taken als operatoren waar ze bewerkingen uitvoeren zoals gespecificeerd door de eindgebruikers Operators zijn ontworpen om scraping script en andere functies uit te voeren die kunnen worden uitgevoerd in de Python-programmeertaal. 

  • Sensor

Taken worden ook ontwikkeld om als sensoren te werken. In een dergelijk geval kan de uitvoering van taken die van elkaar afhankelijk zijn worden gepauzeerd tot een criterium waar een workflow soepel verloopt is voldaan.

Luchtstroom wordt in verschillende velden gebruikt om een schrapend script uit te voeren. Hieronder vindt u een gids over het gebruik van Airflow.

  • Open uw browser en controleer uw gebruikersinterface
  • Controleer de workflow die mislukt is en klik erop om de taken te zien die fout zijn gegaan
  • Klik op "Bekijk logboek" om de oorzaak van de fout te controleren In veel gevallen veroorzaakt de wachtwoordauthenticatiefout de workflow failure
  • Ga naar de admin sectie en klik op "Connections". Bewerk de Postgres-verbinding om het nieuwe wachtwoord op te halen en klik op k "Opslaan."
  • Bezoek uw browser opnieuw en klik op de taak die mislukt is. Klik op de taak en tik op "Wissen" zodat de taak de volgende keer met succes wordt uitgevoerd.

Andere Python-planners te overzien

 Cron 

Cron is een op Unix gebaseerd besturingssysteem dat wordt gebruikt om periodiek scrapscripts uit te voeren met vaste intervallen, datums en tijden. Deze bibliotheek wordt meestal gebruikt voor het onderhouden en instellen van software-omgevingen.

 Luigi 

Luigi is een Python-module waarmee u de resolutie en afhankelijkheidsoplossing kunt afhandelen. Luigi wordt gebruikt voor het maken van complexe pijplijnen voor het verzamelen van taken.

Airflow is een planningsbibliotheek voor Python die wordt gebruikt om projecten voor afhankelijkheidsbeheer af te handelen. In Airflow zijn lopende taken van elkaar afhankelijk. Voor consistente resultaten kunt u instellen dat uw Airflow-script na elk uur of twee automatisch wordt uitgevoerd.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport