Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt Expert: een handleiding voor het transformeren van HTML-tabellen naar symmetrische IO-tabellen

Een input-outputtabel, kort geschreven als IOT, beschrijft de aan- en verkooprelatie van consumenten en producenten binnen een economisch systeem. In de economie is het input-outputmodel een kwantitatieve economische techniek die de onderlinge afhankelijkheden van verschillende takken van een regionale of nationale economie vertegenwoordigt. Wassily Leontief is de eerste persoon die de input-outputtabellen en het input-outputmodel heeft ontwikkeld en deze heeft geproduceerd door de stromen tussen aankopen en verkopen (finaal en gemiddeld) van de industrie-outputs te illustreren. Hij illustreerde ook de verkoop en de aankoop van productoutput en verdiende een Nobelprijs voor economie voor zijn bijdragen aan de economie.

De database met IO-tabellen (input-output) geeft de mechanismen weer van andere gegevensbronnen, zoals werkgelegenheidsstatistieken, energieverbruik, verontreinigingsgegevens en uitgaven voor onderzoek en ontwikkeling; het wordt voornamelijk verzameld door een onderneming of merk en is geclassificeerd volgens de industrie.

Als u een HTML-tabel wilt transformeren naar een IO-tabel (input-output), moet u let op de twee belangrijkste aannames. De eerste veronderstelling is de "technologie-aanname" en de tweede veronderstelling is de "aanname van de vaste verkoopstructuur." De veronderstelling van de technologie is in staat om product-voor-product IOT te genereren dat wordt geproduceerd door ofwel Model A (veronderstellingen van producttechnologie) of Model B (aannames van industrietechnologie). Model A gaat ervan uit dat alle producten door henzelf worden geproduceerd, ongeacht de industrieën waar ze worden geproduceerd. En Model B gaat ervan uit dat elke sector zijn specifieke manieren heeft om de producten te produceren, ongeacht de productmixen, aard en prijzen.

De tabel van de wiskundige transformatie van de HTML-tabel naar de IO (input-output) is gebaseerd op een model dat wordt beschreven in het handboek van leveranciers van Eurostat (Europese Unie). Dit gebeurt via de volgende eenvoudige stappen:

Stap 1: De eerste stap omvat het evalueren en finaliseren van de toevoer en het gebruik van de matrix.

Stap 2: In de tweede stap worden de rechthoekige tabellen of HTML-tabellen omgezet in de vierkante tabellen.

Stap 3: In de derde stap wordt de vierkante HTML-tabel tegen de prijzen van de koper geconverteerd naar SUT tegen een basisprijs.

Stap 4: Hier wordt de transformatie van de vierkante SUT aan een basisprijs naar een symmetrische IO (input-output) tabel uitgevoerd met of zonder de analytische matrices.

De IO-tabellen (input-output) meten:

De wiskunde van input-outputtabellen is vrij eenvoudig en uitgebreid, maar de gegevensvereisten zijn enorm. Dit komt omdat de inkomsten en uitgaven van alle economische activiteiten moeten worden opgenomen in de definitieve resultaten. Daardoor zijn niet alle industrieën of bedrijven in staat om de vereiste informatie te verzamelen en varieert de kwaliteit van de gegevens ook van de ene industrie tot de andere. Verschillende landen hebben regels en voorschriften opgesteld en technieken ontwikkeld om de IO (input-output) -rekeningen op maandelijkse, driemaandelijkse of jaarlijkse basis te schatten en de resultaten zijn nauwkeurig en betrouwbaar. Met IO-tabellen (input-output) is het eenvoudig om gegevens van internet te verzamelen en te ordenen, en verschillende hulpmiddelen worden gebruikt om het in diagrammen om te zetten. De werking en kenmerken van elk hulpmiddel verschillen echter van de andere. Een dergelijk hulpmiddel wordt ook gebruikt om economisch gerelateerde brancheclusters te identificeren.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport