Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt Expert: een gratis linkse koppelingstool

Data-extractie is het krachtigste bedrijfscompetitiewapen geworden omdat bedrijven nu voorop lopen hun concurrenten. De meeste organisaties staan echter voor een grote uitdaging. Het schrapen van een tastbare hoeveelheid gegevens moet regelmatig worden gedaan, maar het kan niet handmatig worden gedaan.

Grote uitdagingen met data-extractie

Organisaties hebben de mogelijkheid om een op maat gemaakte data-extractietool, een generieke data-extractietool of een derde partij datascrapersbedrijf in te huren. Het inhuren van een bedrijf dat gegevens opschraapt is vrij duur omdat u wordt belast op basis van gebruik en u moet zeker regelmatig gegevens schrapen. Sommige organisaties schrapen gegevens op dagelijkse basis.

Aan de andere kant is het bestellen van op maat gemaakte tools ook erg duur omdat je programmeurs moet inhuren. Na het ontwikkelen van een tool voor het opschalen van gegevens op maat, zullen ze deze ook regelmatig moeten aanpassen op basis van het soort site dat u wilt schrapen. Afgezien van dat, bedrijven regelmatig verschillende anti-scraping structuren op hun websites om hun inhoud moeilijk te kopiëren. Programmeurs zullen dus uw tool voor het opschalen van aangepaste gegevens blijven aanpassen. In een notendop, u betaalt programmeurs om uw hulpmiddel voor het extraheren van gegevens te ontwikkelen, en vervolgens betaalt u ze om het te wijzigen. Dus het gebruik van een op maat gemaakte tool is ook erg duur.

Optie voor het schrappen van de beste gegevens

Op dit moment lijkt het gebruik van generieke tools voor het schrapen van gegevens de beste optie. Het is zeer betaalbaar. Sommige zijn zelfs volledig gratis zoals in dit artikel. Veel mensen zijn van mening dat een groot aantal generieke tools voor het verwijderen van gegevens niet effectief zijn. Helaas is dit niet waar.Wat veel mensen niet begrijpen, is dat elke tool voor het schrapen van gegevens is ontworpen voor specifieke scraptaken voor gegevens.

Als een hulpmiddel voor het extraheren van gegevens u geen goede uitvoer geeft, is het waarschijnlijk niet ontworpen voor de taak waarvoor u het gebruikt. Zoek een ander hulpmiddel dat is ontworpen voor uw behoefte aan gegevensextractie. Hier is het Northcutt gratis koppelingshulptool Uit deze naam moet je begrijpen dat het bedoeld is voor het extraheren van links, verwacht er niet veel van als je besluit om het te gebruiken voor een andere data-extractie taak opzij link-extractie.

Introductie van de Northcutt Link Extractor Tool

Deze tool vereist niet elke download en installatie omdat het browsergebaseerd is. Het enige dat u hoeft te doen is om de site te bezoeken. Er is een spatie waar u de URL van uw doelsite kunt invoeren. Nadat u de URL hebt ingevoerd, hoeft u alleen maar op de knop 'Doorgaan' hieronder te klikken en krijgt u uw resultaten in minder dan 10 seconden. De tool geeft een overzicht van alle links op uw doelwebsite.

De verstrekte lijst met links kan worden gebruikt voor zoekmachine-optimalisatie (SEO) en webanalyse. Wat indruk op u maakt, is de eenvoud van de tool. Zelfs kinderen kunnen het gebruiken. De snelheid waarmee de links worden geretourneerd is een ander belangrijk kenmerk om op te noemen.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport