Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Welke Amazon Review-tools kunnen u helpen uw omzet te vergroten?

Productrecensies spelen een cruciale rol op Amazon. Ze dienen om klanten te laten zien welke producten hun aandacht waard zijn en welke niet. Het is een fundamentele reden waarom klanten van Amazon-retailplatform houden. Het is het enige platform waarop u honderden getuigenissen van organische gebruikers kunt lezen en een juiste koopbeslissing kunt nemen voor het betreffende artikel.

Beoordelingen zijn echter ook van belang voor Amazon-verkopers. Ze fungeren als productbeoordelingsfactor en kunnen u helpen uw verkoop te stimuleren of klanten te ontmoedigen om in uw winkel te winkelen.

In dit artikel bespreken we de manieren waarop u meer Amazon-beoordelingen kunt genereren om uw rangschikking te verbeteren. Bovendien zal ik u enkele Amazon review-tools vertellen die speciaal zijn ontworpen om het aantal positieve beoordelingen op uw productbeschrijvingspagina te vergroten.

Factoren die het belang van Amazon-beoordelingen aantonen

  •  Online beoordelingen helpen klanten bij het maken van hun aankoopbeslissing 

De recente onderzoekers uit de sector hebben aangetoond dat klanten afhankelijk zijn van online beoordelingen en hen aantrekken als belangrijk sociaal bewijs. Reviews helpen hen om hun aankoopbeslissing te nemen. Volgens de cijfers van de industrie, vertrouwt meer dan 70% van de wereldwijde klanten online beoordelingen. Verwacht wordt dat deze trend elk jaar verder zal toenemen.

  •  Amazon streeft naar organische beoordelingen 

Veel online verkopers proberen het systeem te spelen en genereren geen organische beoordelingen. Om verkopers de optimalisatieregels te laten gehoorzamen, verdedigt Amazon actief de integriteit van zijn beoordelingen. Om de integriteit te beschermen en overtreders te bestraffen, heeft Amazon onlangs nationale krantenkoppen gemaakt door aan te kondigen dat alle gestimuleerde of niet gelijkelijk verkregen beoordelingen uit het systeem zullen worden verwijderd. Alle pogingen om beoordelingen te manipuleren, waaronder het toevoegen van valse of onechte inhoud, zijn ten strengste verboden.

  •  Klantbeoordelingen kunnen een specifieke marktkennis verschaffen 

Klantenreviews kunnen verkopers helpen bepalen welke producten de meeste inkomsten voor hen opleveren. Om meer informatie te krijgen over het succes van een product, wenden Amazon-verkopers zich tot het beoordelen en volgen van beoordelingen. Door bovendien de beoordelingen van de TOP-producten binnen een bepaalde niche of categorie te analyseren, kunnen Amazon-handelaars inzicht krijgen in voorkeuren en zorgen van klanten. Als u uw concurrenten te slim af wilt zijn, komen Amazon-beoordelingen ook van pas. U moet uw concurrentbeoordelingen doornemen om hun sterke en zwakke punten te begrijpen. Door de bestaande problemen te kennen, kunt u ze vermijden in uw verkooppraktijk en uw klanten betere services bieden.

Review-tools van Amazon die je helpen om aan de top van de game te blijven

Sellics


Het is de enige tool met een volledige Amazon Seller Central-integratie. Hiermee kunnen verkopers controle houden over hun productrecensies op Amazon. Met deze Amazon-reviewtool ontvangt u de instantmeldingen over elke nieuwe productbeoordeling. Het geeft u volledige controle onder het gedeelte 'Recensies' en stelt u in staat om onmiddellijk op uw feedback van klanten te reageren. Om de schade van negatieve beoordelingen te beperken, moet u zo snel mogelijk reageren en Sellics helpt u daarbij.

Nog een voordeel van deze tool is dat u alle beoordelingen kunt sorteren op basis van hun impact op de gemiddelde beoordeling van uw producten. Als u deze tool implementeert, kunt u rechtstreeks commentaar geven op negatieve feedback van gebruikers via de beheerbalk van Sellics.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport