Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Wat zijn de praktische manieren om de rangorde van uw Amazon-product te verhogen?

Amazon is een gigantisch retailerplatform dat geen introductie behoeft. Drie basistypen verkopers verkopen hun producten aan Amazon - externe verkopers, verkopers of fabrikanten en Amazon zelf. De meeste verkopers besluiten om hun producten te verkopen via Amazon fulfillment-programma. In dit geval behandelt Amazon alle verzendprocessen en geldtransacties en neemt een aanzienlijk deel van uw winst op als vergoeding voor hun services.

Als u uw voorraad op de Amazon-marktplaats wilt verkopen, is het eerste dat u moet onthouden dat u niet de enige bent en dat veel andere detailhandelaren dezelfde of gerelateerde producten verkopen. Sommige van deze detailhandelaren hadden hun productie en werden afzonderlijk verkocht, terwijl andere werden gecontracteerd door Chinese leveranciers.

Om uw producten zichtbaar te maken bij al deze talrijke verkopers, moet u weten hoe u de rangorde van Amazon kunt verbeteren. Om succes te behalen op Amazon, moet je bovenaan de ranglijst van je productcategorie staan.

In dit korte bericht verzamel ik de meest effectieve technieken die u moet doen om uw positie op de Amazon-ranglijst te verbeteren, uw verkoop te stimuleren en uw merkbekendheid te verbeteren.

Wat u moet doen om uw productpagina's te laten stijgen

  •  Breid uw productvermeldingspagina uit 

Het essentiële optimaliseringsaspect waarmee u moet beginnen, is het uitbreiden van uw productvermelding. U moet het zo veel mogelijk beschrijvend maken, rekening houdend met uw potentiële klantenbehoeften.

Werk onder uw titeloptimalisatie, want dit is het eerste wat gebruikers zien op uw productbeschrijvingspagina. Je moet het beschrijvend maken, inclusief alle essentiële functies en specificaties van het product. Tegelijkertijd moet u het echter goed leesbaar en nauwkeurig houden. Het is niet nodig om het te overladen met verschillende relevante en irrelevante zoektermen, omdat u uw klanten gefrustreerd zult voelen. Bovendien zal Amazon dit vroeg of laat hard aanpakken.

Zorg ervoor dat u alle productfuncties op uw aanbiedingspagina hebt, zowel in de bullet-sectie als in de beschrijvingssecties. Geef alles aan dat kan worden beschouwd als een specificatie voor uw product (grootte, kleur, technologie, energieverbruik, enz.) Om een overtuigende beschrijving te maken, kunt u een professionele schrijver inhuren die u bij deze taak zal helpen. En ten slotte, zorg ervoor dat u alle relevante zoektermen in uw kogels en beschrijving toevoegt.

Om uw productlijst te memoriseren en te vangen, uploadt u professioneel gemaakte foto's en optimaliseert u deze volgens de richtlijnen van Amazon voor afbeeldingen. Zorg ervoor dat u afbeeldingen van groot formaat (meer dan 1000 px) hebt, zodat klanten op uw foto's kunnen zoomen. Elk product zou minstens 5-6 foto's moeten hebben om klanten alle productdetails te laten controleren.

  •  Positieve feedback van klanten genereren 

Als u de ranglijst van Amazon wilt verhogen, moet u vragen om veel positieve feedbacks mogelijk. Onlangs beweerden vertegenwoordigers van Amazon dat positieve beoordelingen geen effect hebben op een classificatiesysteem. Ze kunnen echter ook niet ontkennen dat Amazon de frequentie van negatieve feedback volgt. Als je veel negatieve feedback hebt, zijn je kansen om Amazon Buy Box te winnen minimaal.

Hoe zit het met positieve feedback, ze spelen een rol van sociaal bewijs op Amazon. Klanten verwijzen naar productrecensies om hun aankoopbeslissing te nemen, en hoe positievere feedback ze lezen, hoe groter de kans dat ze uw spullen kopen. En vervolgens, hoe meer verkopen u krijgt, hoe beter uw zoekrangschikking zal zijn.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport