Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt - Hoe het .NET Framework te gebruiken om apps en bestanden te configureren

Het .NET Framework is een programmeermodel dat wordt gebruikt om applicaties te bouwen die naadloos, visueel gebruikerservaring en beveiligd communicatiemodel. In de recente marketingbranche hebt u toegang nodig tot nuttige en waardevolle gegevens om zakelijke beslissingen en bewerkingen te nemen. Hier komt het .NET-framework om de hoek kijken.

Om nuttige informatie van het net op te halen, hebt u uitgebreide webscraptools nodig. Het .NET-framework is ontworpen om hoogwaardige software en tools te bouwen die voldoen aan de behoeften en specificaties van uw webscraping. Momenteel zijn de versies van .NET Framework die worden gebruikt versie 4 en 4.5. Eerdere versies van dit framework bevatten versie 2.0, 3.0 en 3.5.

Hoe .NET Framework werkt

Het .NET Framework biedt via configuratiebestanden webschrapers de mogelijkheid om controle uit te oefenen over de manier waarop webschrapen worden uitgevoerd. In dit geval bestaan de configuratiebestanden uit geschraapte inhoud zoals XML-bestanden die gemakkelijk kunnen worden veranderd in andere bruikbare formaten. Met .NET Framework leert u de syntaxis van configuratiebestanden en de drie typen configuratiebestanden die beveiliging, toepassing en computer bevatten.

.NET Framework versus ASP.NET

ASP.NET is een webraamwerk dat wordt gebruikt voor het bouwen van dynamische webtoepassingen en -services met .NET Framework. Dit open source framework maakt sites van hoge kwaliteit op basis van Cascading Style Sheets (CSS), JavaScript en HTML5.

Een configuratiebestand bevat element-webinstellingen die specifiek zijn voor een toepassing. De locatie en naam van het toepassingsconfiguratiebestand zijn echter afhankelijk van uw toepassingshost. Met .NET Framework is het configureren van hulpmiddelen voor het extraheren van webgegevens nu nog eenvoudiger.

ASP.NET uitvoeren

U kunt de instellingen gebruiken wanneer ASP.NET in de geïntegreerde modus wordt uitgevoerd op de latere versies van Internet Information Services (IIS). Merk op dat het elementweb en de ondersteunde functies alleen werken als uw geïnstalleerde ASP.NET-app wordt gehost op IIS 7.0 of de nieuw uitgebrachte versies.

Het maximale aantal verzoeken dat in een proces in de wachtrij kan worden geplaatst voor ASP.NET in een proces, wordt gespecificeerd door het attribuut limit limit request. Wanneer meer dan twee toepassingen van dit raamwerk in een enkele groep van toepassingen worden uitgevoerd, wordt het totale aantal verzoeken dat aan een groep van toepassingen wordt gedaan, onderworpen aan de webinstellingen van het element.

ASP.NET configureren met behulp van een configuratiebestand

De webinstellingen van de toepassingspool zijn van toepassing op alle pools die worden uitgevoerd op een specifieke .NET Framework-versie, waarbij de elementwebinstellingen zich bevinden in een configuratiebestand. Merk op dat u ook een afzonderlijk configuratiebestand voor alle toepassingenpools kunt configureren door IIS 7.0 uit te voeren op Windows 7. Hiermee kunt u de algemene prestaties van de threads die door elk poolelement van de toepassing worden uitgevoerd, regelen.

ASP.NET Framework zal alleen nuttige resultaten opleveren als het wordt uitgevoerd onder de volgende omstandigheden:

Wanneer u IIS 7.0 uitvoert in de geïntegreerde modus omdat de klassieke modus de toepassing maakt om uw opdracht te negeren.

ASP.NET framework zou moeten worden gehost in een IIS 7.0 (of laatste versie) application pool.

Uw toepassing moet de .NET Framework 3.5 Serial Peripheral Interface (SPI) of de andere meest recente releases gebruiken.

Elementen van webinformatie

Toepassingspoolelement helpt u bij het specificeren van de ultieme configuratie-instellingen voor alle IIS-toepassingsgroepen in een ASP.NET-configuratiebestand. Element web-instellingen moeten uit de volgende componenten bestaan:

  • Schema-naam
  • Kan leeg zijn
  • Validatiebestand
  • Naamruimte
Het bovenliggende element werkt om de primaire component van elk configuratiebestand op te geven dat wordt gebruikt door de runtime voor de gemeenschappelijke taal en de .NET framework-apps. Met een elementencombinatie van zowel het onderliggende als het parent-element kunt u efficiënt configureren hoe ASP.NET Framework multi-threads beheert en meer nog hoe het alle aanvragen in de wachtrij plaatst wanneer het .NET Framework wordt gehost in een IIS-toepassingsgroep.
View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport