Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Web Harvester - Review Semalt

In het afgelopen decennium hebben we een ongeëvenaarde groei gezien in online-inhoud en Internetbedrijven. Al deze activiteiten produceren veel nuttige gegevens en inhoud die kunnen worden gebruikt om nog meer inhoud te maken en om op advertenties gebaseerde campagnes te stimuleren. Maar om dergelijk materiaal te verwerven, moet u ofwel honderden uren werk besteden om via de webpagina's handmatig te kopiëren en de vereiste gegevens te plakken. En zelfs na dit alles: de kans is groot dat je zou eindigen met irrelevante informatie die misschien al achterhaald is. Dit is waar Web Harvester in beeld komt.

Web Harvester kan worden vergeleken met een scraper op steroïden omdat het gegevens van webpagina's downloadt en lokaal opslaat. Hoewel het bijna onmogelijk is om dit verschil te identificeren, is het meer herkenbaar als het gaat om de mogelijkheid om meerdere inhoudssoorten tegelijkertijd uit verschillende bronnen te verwijderen. Hierdoor kunt u de concurrentie voorblijven, omdat u een continue voorraad relevante gegevens en bestanden voor uw advertentiecampagnes hebt en er concurrerende strategieën komen.

Waarom Web Harvester?

De overzichtelijke gebruikersinterface is eenvoudig te gebruiken en u kunt zonder problemen navigeren op de verschillende tabbladen. Dit zal een lange weg zijn om ervoor te zorgen dat je een hoge productiviteit hebt tijdens het gebruik van dit programma. Dit wordt verder verbeterd door de eenvoudige installatie en gemakkelijke toegang als u inhoud van een webpagina of een reeks URL's moet oogsten, maakt u gewoon een nieuw project en plakt u de URL's in het venster en klikt u op verzamelen beginnen. De app voert vervolgens een ingebouwde browser uit waarmee u een voorbeeld van de website kunt bekijken waarmee u wilt werken en vervolgens kunt u verdergaan met het kiezen van wat u wilt extraheren. Daarna zal de tool op zichzelf worden uitgevoerd en automatisch bestanden downloaden naar lokale opslag.

Met Web Harvester kunt u ook opgeven hoe de inhoud wordt opgeslagen, verondersteld dat u tekstgegevens uit websites hebt geëxtraheerd. U kunt kiezen of u deze wilt exporteren in CSV-komma's (Commons Separated Variables) of JSON-feed. Aan de andere kant, als u mediabestanden uittrekt, zoals video's en afbeeldingen, hebt u de optie om ze te exporteren als gecomprimeerde bestanden of alleen onbewerkte indelingen.

Web Harvester Benefit

In tegenstelling tot andere tools in deze categorie die meestal het aantal sites beperken, kunt u in één keer doorwerken of het aantal bestanden dat u kunt daadwerkelijk downloaden: Web Harvester is de pay-for-lifetime-software. Dit betekent dat u de licentie slechts eenmaal hoeft aan te schaffen en vervolgens kunt u doorgaan met het gebruik van de software voor onbeperkte runs. Dit bespaart u geld dat anders zou zijn gebruikt om nieuwe licenties te kopen of om een ander hulpmiddel op te halen om verschillende soorten schrapen te doen.

Het is ook belangrijk op te merken dat het programma niet afhankelijk is van derden om een van zijn diensten aan te bieden. U kunt er dus van op aan dat uw werk in veilige handen is en dat niemand toegang heeft tot uw onderzoeks en marketingprojecten.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport