Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt: Is jQuery de beste JavaScript-bibliotheek voor schermschrapen?

jQuery is de cross-platform JavaScript-bibliotheek die is ontworpen om scripten met client-side te vereenvoudigen van HTML. Het is veilig om te zeggen dat jQuery een van de beste en meest gebruikte JavaScript-bibliotheken is. Met deze bibliotheek kunt u snel animatie-effecten toevoegen aan uw site, webdocumenten schrapen of schermschrapers bouwen om uw data-extractietaken uit te voeren. Je kunt ook Android, iOS en webapplicaties bouwen met behulp van jQuery's framework, Cordova.

Screenscraping of data-extractie is het proces waarbij informatie of gegevens van internet worden geschrapt met behulp van bots en spiders. De syntaxis van jQuery is ontworpen om het u gemakkelijk te maken om door webdocumenten te navigeren, gegevens te schrapen, DOM-elementen te selecteren, animaties te maken, AJAX-toepassingen te ontwikkelen. Een van de meest opvallende kenmerken van deze JavaScript-bibliotheek is dat ontwikkelaars en programmeurs hiermee geavanceerde schermschrapers kunnen maken, abstracties kunnen maken voor WordPress-thema's en widgets. De modulaire aanpak van jQuery stelt ons in staat om krachtige en dynamische webpagina's en applicaties te maken.

 Andere JavaScript-bibliotheken die de moeite waard zijn Uw aandacht: 

Verschillende JavaScript-frameworks en bibliotheken stroomlijnen de workflow, stimuleren de ontwikkeling van schermschrapers en bieden betere functies op het gebied van responsive ontwerp. Enkele van de meest beroemde JavaScript-bibliotheken worden hieronder besproken:

 1. D3.js 

Datagedreven documenten (D3.js) worden als de beste en meest effectieve open-source JavaScript-bibliotheek. Het helpt met het bouwen van webschrapers en bevat talloze plug-ins die zijn gebouwd om een interactieve blik op uw site te geven en gegevens van het net te schrapen. Deze JavaScript-bibliotheek is compatibel met alle webbrowsers en besturingssystemen.

 2. Chart.js


Het is een andere open-source JavaScript-bibliotheek om schrapers te bouwen die functies hebben die vergelijkbaar zijn met die van Import.io en Octoparse.U kunt echter alleen kleinschalige webschrapingstaken uitvoeren met zijn scrapers. Dit JavaScript-framework wordt aanbevolen voor uitgebreide documentatie en Chart.js is gebaseerd op SVG, in plaats van op het HTML5-canvas.

 3. FusionCharts 

Het is een grafiekbibliotheek die geschikt is voor ontwikkelaars en ontwerpers. FusionCharts bestaat uit meer dan 80 soorten kaarten en duizenden kaarten, waardoor MetricsGraphics en Google Charts ver achterblijven. Met deze JavaScript-bibliotheek kunt u geen webschraper bouwen en geen gegevens extraheren van het internet. Dit framework is echter de voorafgaande keuze van Oracle, Microsoft, IBM en Google. Plus, het is compatibel met browsers zoals IE 6, 7 en 8.

 4. Google Charts 

Hiermee kunt u alles bouwen, van de gewone lijndiagrammen tot de complexe boomkaarten. Google Charts wordt geleverd met vooraf gebouwde kaartgalerijen, verschillende aanpassingsopties en gegevenshulpmiddelen. U kunt basisschermschrapers maken met behulp van deze JavaScript-bibliotheek, maar u kunt geen geavanceerde gegevensextractors bouwen (zoals ParseHub en Kimono Labs).

 Conclusie 

jQuery's architectuur biedt u de mogelijkheid om met gemak verschillende plug-ins en scrapers te maken. Het is veel beter dan andere JavaScript-bibliotheken en is geschikt voor zowel programmeurs als ontwikkelaars. Andere JavaScript-bibliotheken zijn nuttig om basistaken uit te voeren en hebben een beperkt aantal opties en functies. Alle JavaScript-bibliotheken verbeteren echter de gebruikerservaring en zijn compatibel met alle webbrowsers en besturingssystemen. Nieuwe bibliotheken worden dagelijks geïntroduceerd, maar jQuery helpt ons JavaScript beter te begrijpen en wordt gebruikt om schermschrapers snel te ontwikkelen.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport