Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Hoe maak je je productvermelding goed gerangschikt op Amazon?

Amazon is 's werelds grootste online detailhandelplatform dat talloze mogelijkheden biedt voor zowel consumenten als verkopers. Elke handelaar hier heeft de kans om een fortuin op te bouwen en miljonair te worden. U hoeft niet eens uw productie van retailproducten op Amazon te hebben. Verkopers van derden verkopen meer dan 45% van alle artikelen die op Amazon worden verkocht.

Om Amazon-handelaar te worden, moet u uw account registreren in het systeem. Het is een meer beschikbare en rechtlijnige methode om een bedrijf te starten dan om een webwinkel te maken. Alles wat u nodig heeft, is klikken op de link 'Verkopen als professional' of 'Verkopen als een individu'. Daarna zult u enkele eenvoudige stappen moeten doorlopen en binnen ongeveer 5 minuten uw inventaris moeten verkopen.

Het is echter niet zo eenvoudig om uw voorraad zichtbaar te maken voor uw potentiële klanten en ze te laten kopen. In dit artikel bespreken we enkele tips om uw productvermelding te verbeteren zodat deze goed wordt omgezet op Amazon. Bovendien ga ik enkele tips voor het verkopen op Amazon met je delen.

Benodigdheden om te verkopen op Amazon als een professionele handelaar

Registreer een professionele verkopersaccount

Het is redelijk om uw Amazon-activiteiten te leiden als een professionele verkoper, omdat Amazon als individuele verkoper 15% van de verkoopcommissie plus 99 cent per verkoop aanrekent, terwijl u als professionele verkoper slechts 15% betaalt. Dus, als u in bulk gaat verkopen op Amazon, bespaart u uw geld op kosten. Bovendien kunt u als professionele verkoper productvermeldingen plaatsen die momenteel niet op Amazon worden verkocht. Met dit verkoopprogramma kunt u uw voorraadbeheer voor feeds, spreadsheets en rapporten beheren. Het beste deel is dat u kunt profiteren van het gebruik van promoties, geschenkservices en andere functies voor aanbiedingen.

Profiteer van fulfillment-diensten

Amazon biedt verkopers de speciale fulfillment-services (FBA). Volgens dit verkoopprogramma kunnen verkopers hun inventaris naar Amazon verzenden en wanneer Amazon verkoopt, wordt het voor je verzonden. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over verzend en leveringsprocessen. Al deze aspecten worden professioneel onderhouden door Amazon. Bovendien behandelt Amazon in FBA ook problemen met klantenservice, communicatie, retouren en teruggaven. Natuurlijk is het niet gratis en Amazon neemt zijn kosten voor deze diensten, maar het is dit geld waard. Je inventaris zal zoveel sneller verkopen, dat je nog steeds hogere winsten maakt. Bovendien bespaart u veel tijd die u kunt besteden aan de ontwikkeling en verbetering van uw bedrijf.

Amazon-optimalisatieregels volgen

Amazon heeft veel regels en optimalisatierichtlijnen die u moet volgen om hoog te scoren op SERP. Deze regels worden meestal herzien en bijgewerkt. Daarom moet je alle laatste updates en wijzigingen bijhouden om aan de top van de game te blijven. Deze regels zijn gemakkelijk te begrijpen en volgen. Je vindt ze misschien op de centrale pagina van Amazon Verkopers of in talloze optimalisatiegidsen voor Amazon. De meeste van deze richtlijnen hebben betrekking op de optimalisatie van lijsten. Ze zijn ontworpen om de belangen van klanten te beschermen en het aantal frauduleuze verkopers op Amazon te verminderen.

Productvermelding op Amazon

Als u hoog wilt rangschikken op Amazon, moet u meer geconverteerd verkeer genereren. De vraag is echter hoe u dit verkeer naar uw productbeschrijvingspagina kunt lokken? Uiteraard met behulp van listingoptimalisatie. Goed geoptimaliseerde productvermelding is MOET als u wilt opvallen tussen de massa van de concurrerende verkopers in uw niche.

Hier zijn de factoren die u moet overwegen om uw Amazon-vermelding te maken of te verbeteren:

  •  Listing Title 

Uw titel zou duidelijk, goed leesbaar en beschrijvend zijn. Als je ooit een producttitel hebt gezien met schijnbaar alle functies voor het item in een keer, weet je dat het er niet professioneel uitziet. Natuurlijk moet je je titel beschrijvend houden, maar het is niet nodig om hem te overladen met te veel details. Je moet een accent leggen op het primaire ding, en alle aanvullende details vermijden die je in de beschrijving of kogels kunt beschrijven. Gerichte zoektermen moeten strategisch worden opgenomen in uw producttitel, zodat deze leesbaar en van nature eruitziet.

  •  Opsommingstekens 

Functies die kunnen worden beschouwd als de specificaties voor uw inventaris moeten worden toegevoegd als de kogels. De kogels worden onder de titel geplaatst en trekken meestal de aandacht van de klant. Zorg er daarom voor dat ze goed geschreven zijn en alle nodige informatie over het item bevatten. Het is belangrijk om uw kogels precies te maken en elke producteigenschap en voordeel in één simpele zin uit te drukken.

  •  Beschrijving 

Beschrijving sectie kan worden behandeld als een miniatuur bestemmingspagina. De productbeschrijving moet de sterke punten van uw inventaris tonen en klanten laten zien hoe hun leven na deze aankoop zal verbeteren. Als u niet zeker bent van uw schrijfvaardigheid, kunt u een professionele schrijver inhuren die een overtuigend inhoudsstuk maakt Om uw exemplaar meer beschrijvend te maken, kunt u productafbeeldingen toevoegen met bijschriften en ervoor zorgen dat u zoektermen opneemt.

  •  Afbeeldingen 

Het visuele aspect is zeer belangrijk op Amazon. Daarom moet u uw klanten verschillende grootformaatafbeeldingen bieden met een mogelijkheid om in te zoomen. Als u een ideale aanbieding heeft maar geen afbeeldingen van hoge kwaliteit hebt, kunt u niet tellen op sociaal bewijs en goede verkoop.

Doe je best om de Koopdoos op Amazon te winnen

De beste manier om je ales is de Buy Box winnen op Amazon. Volgens de laatste cijfers uit de sector wordt meer dan 78% van alle verkopen gedaan via Amazon Buy Box. Het winnen van de Buy Box is dus cruciaal voor het succes van uw Amazon-bedrijf.

Er zijn verschillende bewezen technieken die u kunt gebruiken om Amazon Buy Box te winnen:

  •  Geef de laagste prijs op de markt 

Zorg ervoor dat u de laagste prijs op de inventaris in uw niche hebt, inclusief verzendservices. Als uw verkopersaccount een goede reputatie heeft, wordt uw aandeel in de kopersbox geplaatst vóór andere verkopers. U moet de prijsnoteringen van uw concurrenten bijhouden om uw voorraad op tijd bij te houden. Om dit proces te automatiseren, kunt u speciale Amazon-repricing-tools implementeren die u van waarschuwingen kunnen voorzien telkens wanneer een gemiddelde marktprijs op uw inventaris wordt gewijzigd.

  •  Verkoop de unieke producten die niemand anders heeft 

Als u de afzonderlijke producten van de binnenlandse productie verkoopt, weet u zeker dat u de slechts één verkoper en u zult de Koop Box hebben telkens wanneer iemand naar een geschikte vraag zoekt. Je kunt ook een aantal producten combineren om je unieke item te maken. Er zijn echter enkele beperkingen ten aanzien van de unieke productbundels. Als u bijvoorbeeld een bundel maakt die mediaproducten bevat, kunt u deze niet in de mediacategorie opnemen. Bovendien hebt u geen mogelijkheid om mediaproducten te combineren met andere gerelateerde mediaproducten.

  •  Verbeter de statistieken van uw account 

En tot slot om de Buy Box te winnen, moet u de statistieken van uw verkoopaccount verbeteren, zoals de rangorde van verkopers, de aantal positieve feedbacks, het bouncepercentage en de tijd die gebruikers doorbrengen op de pagina met productomschrijvingen. Daarom moet u de kwaliteit van uw klantenservice verbeteren en uw productvermelding op Amazon verbeteren.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport