Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt: Node.js en AngularJS (JavaScript Framework) In Web Scraping

Webscraping is het proces waarbij informatie uit het World Wide Web wordt gehaald. Er is een groot aantal software, hulpmiddelen en technieken ontwikkeld om gegevens van webpagina's te verwijderen. Op dezelfde manier worden verschillende programmeertalen zoals Ruby, JavaScript, Node.js, Python, PHP en C ++ gebruikt om informatie van het net te extraheren. JavaScript evolueerde verder dan de client-side scriptingtaal naar een bruikbare en uitgebreide programmeertaal. Het wordt veel gebruikt om web-scrapers en server-side apps te bouwen. Op dezelfde manier wordt Node.js gebruikt om zowel server-side als client-side applicaties en interactieve schermschrapers te ontwikkelen. Zowel Node.js als JavaScript hebben hun eigen onderscheidende kenmerken. In de loop van het artikel gaan we vertellen over hun overeenkomsten en rollen in het webschrapen.

Een overzicht van JavaScript in webscraping:

Dit is de op prototypen gebaseerde taal die voornamelijk wordt gebruikt voor het bouwen van desktoptoepassingen en schermschrapers. Het is gemakkelijk te gebruiken en heeft een aantal nuttige codes om van te profiteren. AngularJS is het JavaScript-framework, dat wordt beheerd door niemand minder dan Google. U kunt eenvoudig AngularJS aan HTML-pagina's toevoegen en er gegevens uit extraheren. Dit JavaScript-framework helpt informatie van dynamische sites te schrapen en is compatibel met de MVW (Model-View-What) componenten en architectuur. Het is het best bekend voor het maken van data-gestuurde applicaties.

AngularJS - Een JavaScript-framework:

Het biedt ons de soepele MVCA (Model View Control Architecture) dat helpt bij het targeten van dynamische sites en het schrapen van gegevens van hen.Ook kunnen we elk type schermschraper bouwen met behulp van dit framework zonder dat er geavanceerde codes nodig zijn.ontwikkelaars kunnen dit JavaScript-framework gebruiken om hun webscraping-software te repareren en grootschalige webapplicaties te bouwen Het stelt ons in staat de MVC-elementen te scheiden en ons werk te vergemakkelijken Sommige van de meest onderscheidende functies en opties zijn filters, automatische databindingen en richtlijnen, het kan worden geïntegreerd met andere UI-programma's en DOM manipuleren. om aangepaste HTML-code te schrijven en is geschikt voor ontwikkelaars en programmeurs, waardoor ze de dynamische inhoud snel kunnen maken.

NodeJS in webscraping:

Node.js is de open-sourceomgeving die helpt ontwikkel een netwerk en server-side apps. Het biedt ons een interactieve bibliotheek met JavaScript-modules en kan de ontwikkeling van schermschrapers vereenvoudigen.

Functies van Node.Js:

U kunt de Node.js-applicaties op twee manieren eenvoudig schalen: verticale schaling en horizontale schaling. Beiden helpen bij het bouwen van een high-profile scherm of dataschrapers. Node.js ondersteunt testen van eenheden en we kunnen het gebruiken om de HTML-codes te testen. Bovendien heeft het verschillende API's, die helpen bij het maken van DNS-servers, HTTP-servers en TCP-servers. Node.js maakt gebruik van JavaScript-engine voor het uitvoeren van verschillende codes en maakt het u gemakkelijk om dynamische webinhoud te schrapen, zodat de nauwkeurigheid en kwaliteit ervan gegarandeerd zijn.

Conclusie:

Zowel AngularJS als Node.js zijn open-source frameworks, die worden gebruikt om de server-side apps en web scrapers te ontwikkelen. Ze zijn geschikt voor programmeurs en lijken sterk op hun manier van werken en architectuur. U kunt de geschraapte gegevens opslaan in hun interactieve databases of direct downloaden naar uw harde schijf. Bovendien kunt u deze gebruiken om verschillende JavaScript-hulpprogramma's te maken en inhoud van een volledige website te extraheren.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport