Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

7 Efficiënte tools voor data-extractie van Semalt

Er zijn zoveel redenen om tekst van webpagina's te schrappen, maar enkele van de meest voorkomende zijn voor het verzamelen van klantgegevens, prijsanalyse, website-revisies, concurrerende analyse en verzameling van e-mailadressen. Helaas kunt u het niet handmatig uitvoeren wanneer u dagelijks gegevens van honderden webpagina's moet extraheren. Dit is de reden waarom verschillende scraptools voor webgegevens zijn ontwikkeld. Hier zijn 7 van hen:

 1. Iconico HTML Text Extractor 

Terwijl organisaties regelmatig tekst van de websites van concurrenten schrapen, spannen zij zich ook bewust in om te voorkomen dat anderen scrapen hun eigen sites. Sommige stappen die ze nemen om te voorkomen dat hun sites worden geschraapt, schakelen de functie voor de juiste klik op hun site uit, zodat u ze niet kunt kopiëren en plakken. Sommige andere organisaties schakelen ook de weergavebronfunctie uit, terwijl andere hun pagina's volledig vergrendelen.

Dit is waar de Iconico-afzuiging wordt geleverd. Geen van de technische belemmeringen die hierboven worden genoemd, kan voorkomen dat het hulpprogramma HTML-tekst van een website kopieert. Het is niet alleen efficiënt, maar ook gemakkelijk te gebruiken. U hoeft alleen de vereiste tekst te markeren en kopiëren.

 2. UiPath 

Deze tool heeft verschillende automatiseringsfuncties en een ervan is voor webschrapen. UiPath heeft ook een schermschrapende functie. Met deze functies kunt u tabelgegevens, afbeeldingen, tekst en andere soorten gegevenselementen van elke webpagina schrapen.

 3. Mozenda 

Dit hulpmiddel kan afbeeldingen, bestanden en tekst schrapen en het kan Schraap ook gegevens uit PDF-bestanden en exporteer geschaalde gegevens naar JSON, CSV-bestanden of XML-bestanden.

 4. HTML naar tekst 

naam impliceert, het haalt tekst uit HTML-broncodes van webpagina's U hoeft alleen de URL op te geven van de pagina die u wilt schrapen.

 5. Octoparse 

Wat deze tool onderscheidt, is de gebruikersinterface met aanwijzen en klikken. De interface maakt het gemakkelijk voor gebruikers zonder enige programmeerkennis. Een ander kenmerk van Octoparse is de mogelijkheid om gegevens van dynamische webpagina's te schrapen. Het heeft zowel gratis als betaalde versies zodat u kan de gratis versie uitproberen om het te voelen.

 6. Scrapy 

Dit is een gratis en open source tool. Het enige probleem met deze tool is dat het enige programmeerkennis vereist zijn efficiëntie is een grote afweging. Als u de tijd neemt om wat programmeerwerk te leren, zult u genieten van de tool die wordt gebruikt door grote merken. Omdat het een open source-tool is, heeft het gebruikersgemeenschappen die u zullen helpen wanneer u een uitdaging tegenkomt.

 7. Kimono 

Dit is ook een gratis tool die kan worden gebruikt om ongestructureerde inhoud van webpagina's te schrapen en deze in een gestructureerde vorm te exporteren. Het kan worden gepland om periodiek gegevens van bepaalde webpagina's te verzamelen. Kimono maakt een API voor uw workflow, zodat u niet telkens opnieuw het wiel hoeft uit te vinden als u het wilt gebruiken.

Kortom, het maakt niet uit wat voor soort gegevens u moet schrapen, een van deze hulpmiddelen kan van pas komen. Probeer ze gewoon uit en selecteer degene die het beste bij u past.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport