Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt deelt de meest prominente telefoonnummerschrapers op internet

Steeds meer experts op het gebied van sociale media en digitale marketeers hebben zich tot de telefoon gewend om contact op te nemen met hun potentiële klanten. Als e-mailschraper of schraper voor het verkrijgen van leads, moeten we ook een telefoonnummerschraper gebruiken. Een telefoonnummerschraper is de snelle multithread-applicatie waarmee we in enkele seconden honderden tot duizenden telefoonnummers kunnen extraheren. U hoeft alleen de lijst met URL's te laden waar u telefoonnummers van wilt schrapen en uw tool zijn taak te laten uitvoeren door op de knop Start te drukken.

Twee onderscheidende en prominente telefoonnummerschrapers zijn hieronder besproken.

1. Web Data Extractor

Met behulp van Web Data Extractor kunt u aanpassen welke telefoonnummerformaten u wilt schrapen om het mogelijk te maken. Met deze tool kunt u de patronen gebruiken die overeenkomen met specifieke steden of landen en mobiele telefoonformaten. Het is vooral bekend om zijn RegEx-patroonvergelijkingstechnologie en kan worden gebruikt om telefoonnummers van honderden naar duizenden websites tegelijk te extraheren. U kunt de telefoonnummers ook filteren op basis van uw vereisten en de uitgangen op uw harde schijf opslaan. Als u geen telefoonnummers van bepaalde locaties of landen wilt ontvangen, hoeft u alleen maar de instellingen van Web Data Extractor aan te passen en uw taak eenvoudig uit te voeren. Deze tool is algemeen bekend als een "hulpprogramma voor het extraheren van links." Web Data Extractor navigeert eigenlijk door de lijst met URL's en schraapt e-mailadressen en telefoonnummers, en bewaart de gegevens in een eigen database of uw harde schijf met slechts een paar klikken.

2. Outwit Hub

Net als de extractor voor webgegevens is Outwit Hub een uitgebreide extractor voor gegevensschrapers en telefoonnummers op internet. Deze tool kan worden gebruikt om webdocumenten, afbeeldingen, links, e-mailadressen, fax en telefoonnummers te schrapen. U kunt de geschraapte telefoonnummers exporteren naar JSON of CSV-indelingen. U kunt gemakkelijk RSS-feeds extraheren met Outwit Hub en tegelijkertijd meerdere taken uitvoeren. De geschaalde telefoonnummers kunnen ook worden geëxporteerd naar Excel en SWL-scripts en HTML, terwijl de afbeeldingen en webcontent rechtstreeks worden opgeslagen op uw harde schijf of Google Drive. Deze tool zoekt naar zoekmachines met onze gewenste sleutelwoorden, haalt de overeenkomende URL's op, verwijdert de dubbele URL's en zoekt via de websites om telefoonnummers of faxnummers te extraheren.

Conclusie:

U kunt Web Data Extractor gebruiken voor kleine en grote projecten, terwijl Outwit Hub goed is voor zowel kleine als middelgrote gegevensschrapingprojecten. Beide tools hebben hun onderscheidende kenmerken en worden voornamelijk gebruikt om telefoonnummers en e-mailadressen van dynamische websites te schrapen. De proefversie van Web Data Extractor ondersteunt de functie Opslagindeling niet, wat betekent dat u uw telefoonnummers er niet goed mee kunt opslaan. U kunt dus kiezen voor de betaalde versie of Outwit Hut uitproberen zonder programmeerkennis of technische kennis. OutWit Hub is een veelzijdige app die geschikt is voor webontwikkelaars en programmeurs en e-mails, afbeeldingen, tabellen, lijsten, grafieken en telefoonnummers gemakkelijk scrapt. Deze toepassingen imponeren met hun eenvoud en rechtlijnigheid, maar ze zijn niet geschikt voor scoretaken met een hoog profiel.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport