Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt-expert legt het verschil uit tussen StartUrl-parameter en SAP-URL-parameter

Het komt niet als een verrassing dat hoe makkelijker de URL te lezen is voor de mens, hoe beter het is voor de zoekmachines. Toegankelijkheid is altijd al een belangrijk onderdeel van SEO geweest, maar nooit meer dan vandaag, wanneer de zoekmachines geavanceerde gebruikers en gebruiksdatasignalen kunnen gebruiken om te bepalen met welke mensen het gaat.

Met een URL-parameter kunt u zowel parameters als pagina's vastleggen en gebruiken die dynamisch in de URL's zijn ingesteld. De URL-parameters zijn de parameters waarvan de waarden dynamisch worden ingesteld in de URL van een pagina en u kunt eenvoudig toegang krijgen tot de gegevensbronnen en sjablonen. Deze parameters maken webpagina's ongelooflijk dynamisch en stellen hen in staat het eindeloze aantal weergaven in te schakelen. De URL-parameters worden vaak gebruikt om de gegevensbronnen te filteren en om webinhoud op te halen. Ze bestaan in het gedeelte Beheerder en gebruiken een pagina-editor (Blauwdruk> Pagina> Nieuw of Blauwdruk> Pagina> {Paginatitel}). U kunt elk nummer van de URL-parameter in het veld "URL-parameters" invoeren om de gewenste resultaten te verkrijgen. Met de context van een webpagina blijven deze parameters beschikbaar en kunnen ze worden gebruikt als een gewone webschraper. De URL-parameter is ontsmet wanneer deze in een systeem wordt getrokken.

Met de parameter Parameter en SAP URL van StartURL is het mogelijk om de URL van uw website er professioneler en aantrekkelijker te laten uitzien, meer en meer bezoekers naar uw site te trekken en de rangorde van zoekmachines te verbeteren. parameters hebben hun eigen onderscheidende kenmerken en zijn geschikt voor professionele SEO's.

1. De eerste indrukwekkende optie - StartURL-parameter:

Met de parameter StartURL kunt u gemakkelijk functionaliteit toevoegen naar de authenticatieprovider en stuur meerdere verzoeken om nauwkeurige resultaten.U kunt deze parameter ook gebruiken om uw gebruikers aan te melden bij een specifieke site, aangepaste toestemming te krijgen van websites van derden en naar de specifieke locaties te gaan na authenticatie. het is een van de beste en meest vertrouwde URL-parameters op het net en biedt de uitstekende gebruikerservaring. Vanaf nu is de StartURL-parameter beschikbaar in vier verschillende versies: Prestaties, Enterprise, Developer en Unlimited Edition.

Om de gebruikers naar een bepaalde locatie te sturen na authenticatie, zou u de URL met deze parameter moeten specificeren. De parameter StartURL verbetert de gebruikerservaring: zonder dit kunnen uw gebruikers worden omgeleid naar de startpagina (voor de portal of standaardtoepassing) of naar de pagina van een standaardsite zodra de verificatie is voltooid.

2. Tweede interactieve service - SAP URL-parameter:

Naast de Web Dynpro ABAP-toepassingen en URL-parameters, biedt SAP verschillende URL-parameters voor een betere gebruikerservaring. De nieuwste versie van de SAP URL-parameter is voorzien van front-endtechnologie en kan worden gebruikt om verschillende URL's tegelijk te targeten. Een van de meest onderscheidende kenmerken van deze parameter is dat deze uw gebruikers naar een specifieke locatie stuurt zodra de verificatie is voltooid. Dit betekent dat uw gebruikers niet naar een andere webpagina worden geleid en dat de parameter SAP-URL de uitstekende ervaring biedt aan alle bezoekers van uw site.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport