Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt biedt de verschillende manieren om YouTube-video's te schrapen

Hoe kun je meerdere YouTube of DailyMotion-video's schrapen? Het is een van de belangrijkste vragen die wordt gesteld door verschillende webmasters, data-analisten en programmeurs. Of je YouTube-video's nu wilt schrapen voor offline gebruik of een uitstekende YouTube-remix wilt maken, je zou moeten kiezen voor een betrouwbare YouTube-scraper. Er zijn verschillende opties op het internet, maar de coolste YouTube-scrapsoftware wordt hieronder genoemd.

1. SaveVid

SaveVid is een eenvoudig te gebruiken YouTube-scraper en heeft een gebruikersvriendelijke interface. U kunt deze tool rechtstreeks downloaden van SaveVid.com en gebruiken om meerdere audio en videobestanden te targeten. U hoeft alleen de URL van een YouTube-video die u wilt schrapen te kopiëren en te plakken en op de knop Downloaden te klikken. Terwijl het downloaden wordt uitgevoerd, vraagt SaveVid u om het formaat van het uitvoerbestand te kiezen. Er zijn een aantal opties en functies die deze toepassing beter maken dan andere scrapsoftware van YouTube. Naast YouTube kun je videobestanden van DailyMotion, Break, Metacare, MySpace, Veoh, Facebook, Revver, Vimeo, Blip.tv, Funny Or Die en Megavideo met deze scraper schrapen.

2. KeepVid

Net als SaveVid is KeepVid een interactieve videoschraperservice. Beide tools hebben vergelijkbare functies en opties en maken het gemakkelijk om YouTube-video's te schrapen met slechts een paar klikken. Je zou de YouTube-URL moeten kopiëren en plakken of invoegen in het zoekveld en de bestandsindeling en kwaliteit moeten kiezen. Zodra deze informatie is ingevoegd, zal KeepVid direct de YouTube-video's downloaden of schrapen en geen concessies doen aan de kwaliteit.

3. Zamzar

Het is veilig om te zeggen dat Zamzar anders werkt dan de bovengenoemde twee instrumenten. Het is in staat om de videobestanden in verschillende bestandstypen te converteren en wordt veel gebruikt om YouTube en DailyMotion-bestanden te schrapen. Je hoeft alleen maar de URL te kopiëren en in het daarvoor bestemde gebied te plakken en de bestandsindeling te selecteren. De best ondersteunde bestandsindelingen zijn MOV, MP4, WMV en FLV. U kunt elk van deze indelingen kiezen afhankelijk van uw vereisten en uw e-mail-ID invoegen waar u de uitvoer wilt ontvangen. In de laatste stap moet je op de knop Converteren klikken en Zamzar zal je YouTube of DailyMotion-video binnen enkele seconden schrapen. Het geschraapte bestand wordt vervolgens naar het e-mailadres van de gebruiker gestuurd en kan onmiddellijk worden gedownload.

4. VideoDownloader voor YouTube (een Chrome-extensie)

VideoDownloader is een perfecte YouTube-scraper voor de Chrome-gebruikers. Het is vooral bekend om zijn gebruiksvriendelijke interface en is eenvoudig te installeren. Bovendien is deze extensie compatibel met alle besturingssystemen. Je hoeft het alleen maar te downloaden en te installeren en de URL van je YouTube-video in te voegen. In de volgende stap hoeft u niet op de downloadknop te klikken en wordt de geschaafde video opgeslagen op uw harde schijf.

5. VDownloader

Als laatste maar niet de minste is VDownlaoder een gratis service die compatibel is met alle webbrowsers. Het is een van de krachtigste en meest beroemde YouTube-scrapers waarmee je de geschraapte inhoud, afbeeldingen en video's van Facebook, Vimeo, Veoh, YouTube, DailyMotion, Blip.tv en MegaVideo kunt downloaden.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2023, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport