Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt: gratis manieren om elke video van het net te downloaden

Tegenwoordig wil iedereen video's van internet rippen en afbeeldingen en YouTube delen bestanden met vrienden. Er zijn veel sites voor het delen van video's, zoals Google Video, Break, Veoh, DailyMotion, MetaCafe en YouTube. Of u nu een film op uw iPod wilt kijken of een videobestand wilt rippen, de volgende hulpmiddelen zullen uw werk enigszins vergemakkelijken.

1. ClipNabber

ClipNabber is een relatief nieuwe en toch prachtige service. Hiermee kunnen we video's van Metacafe, YouTube en DailyMotion downloaden zonder concessies te doen aan de kwaliteit. U hoeft alleen de URL van het videobestand te kopiëren en toe te voegen en ClipNabber zijn taak te laten uitvoeren. Deze tool ript het videobestand van het internet en slaat het binnen enkele seconden direct op je harde schijf op. U kunt ClipNabber op uw iPod, iPhone of computersysteem gebruiken. Met deze service kunt u bijna alle typen mediabestanden targeten en werkt ClipNabber als een krachtige FLV-speler, zodat u uw YouTube-video's offline kunt afspelen. Het is een snelle en gemakkelijk te gebruiken service.

2. Zamzar

Zamzar is een andere gratis video-downloader en converter. Met dit programma kunt u eenvoudig video's van het World Wide Web rippen en ze downloaden in de MPEG, MP4, 3GP, AVI en MOV-formulieren. U kunt eenvoudig afbeeldingen, audio's, video's en webdocumenten targeten met deze geweldige tool. Je hoeft alleen maar de URL te kopiëren en te plakken en je video te laten rippen of downloaden met een paar klikken.

3. VideoDownloader

VideoDownloaded is in de eerste plaats een Firefox-extensie waarmee we elke video-URL van elk bestand zoals iFilm, Blip.tv en de sociale-mediasites zoals MySpace kunnen plakken. Het is vooral bekend om zijn gebruiksvriendelijke interface en kan worden gebruikt om YouTube-video's in een groot aantal te rippen. Je kunt dan die video's afspelen, van je favoriete liedjes genieten of een interessante film bekijken terwijl je offline bent, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit.

4. Vixy

Vixy.net is een van de meest interessante diensten op het internet. Als u zware video of audiobestanden wilt downloaden en veel tijd wilt besparen, dan is Vixy de juiste optie voor u. Het downloadt niet alleen de gewenste videobestanden, maar converteert ze ook naar AVI, MP4, MOV, 3GP en MP3. U kunt ook Vixy.net gebruiken om afbeeldingen en video's van sociale-mediasites en dynamische webpagina's te extraheren. De meeste functies zijn vergelijkbaar met die van Zamzar.

5. Orbit Downloader

Orbit Downloader is een eenvoudige manier om muziekbestanden, streaming media en video's van internet te rippen. U kunt deze service gebruiken om YouTube, MySpace, Rapidshare en Pandora te targeten. Het is een van de krachtigste en bekendste tools op het internet. De downloadsnelheid is gebaseerd op de multi-source technologie. Orbit Downloader gebruikt bijna 3 MB geheugen en 3% CPU tijdens het downloaden van een video naar uw computer of mobiele apparaat.

6. VDowwnloader

VDownloader is een eenvoudig te gebruiken, gratis hulpprogramma voor het downloaden van video dat compatibel is met alle besturingssystemen. Het is vooral bekend om zijn gebruiksvriendelijke interface en kan de video's opslaan in de vorm van MKV, AVI, MP4, 3GP, MPG, VCD, DVD, SVCD, FLV en MP3 (alleen audio). Hiermee kunt u uw videobestanden exporteren naar een iPod, PSP, iPhone, Nokia of een ander mobiel apparaat.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport