Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Expert van Semalt: 10 beste tools voor data-extractie

Het voordeel van gegevensextractie kan niet genoeg benadrukt worden. Elke organisatie is nu gewekt met het voordeel van gegevensextractie. Het extraheren van gegevens is nu om een groeiend aantal redenen noodzakelijk. Het wordt gebruikt voor het volgen van prijzen op markten voor uitgebreide prijsvergelijkingen, het verzamelen van contactgegevens voor potentiële klanten, een verzameling informatie om belangrijke conclusies te trekken, enz. De lijst is al eindeloos en groeit nog steeds.

Helaas vinden bedrijven het vaak moeilijk om genoeg handen in te zetten voor de hoeveelheid gegevensverzameling die ze nodig hebben. Bovendien proberen organisaties, net zoals organisaties bewust moeite doen om gegevens van verschillende sites te schrapen, om te voorkomen dat de inhoud van hun sites gemakkelijk wordt gekopieerd. De concurrentie tussen bedrijven verandert immers stilaan in een zakelijke oorlog waarin geen enkele strategie wordt geblokkeerd.

De meeste bedrijven nemen dus gewoonlijk hun toevlucht tot het gebruik van hulpmiddelen voor gegevensextractie. De voordelen van het gebruik van data-extractietools zijn talrijk: snelheid, nauwkeurigheid, hogere productiviteit, lagere kosten en concurrentievoordeel. Sommige hulpprogramma's zijn echter effectiever dan andere voor verschillende behoeften van gegevensextractie. Om u te helpen uw zoekopdracht te verfijnen, zijn hieronder enkele populaire en effectieve hulpprogramma's voor gegevensextractie uiteengezet. Ze zijn geschikt voor zowel beginners als professionals.

OutWitHub

Dit is een zeer populair gegevensextractietool. Het verdeelt webpagina's in verschillende categorieën op basis van hun elementen. Vervolgens gaat het van pagina naar pagina om gespecificeerde gegevens van bronwebsites te schrapen. De tool is geschikt voor het verzamelen van afbeeldingen, gegevenstabellen, e-mailadressen, koppelingen en nog veel meer.

Web Scraper

Deze tool staat bekend als zeer gemakkelijk te gebruiken. De belangrijkste uniciteit ligt in de mogelijkheid om gegevens uit externe pagina's te extraheren, zodat deze geschikt is voor het extraheren van afbeeldingen, extractie van contactdetails, prijzenextractie, schrapen van e-mailadressen en andere vormen van schrapen van webgegevens.

Spinn3r

Dit is meer een dienst dan een hulpmiddel. Het is geschikt voor het spotten en scrapen van inhoud van blogs overal op internet. Het geeft gebruikers realtime toegang tot elk gepubliceerd blog. Organisaties gebruiken het dus om gegevens te verzamelen van nieuwsplatforms, beoordelingssites, webblogs, forums, sociale media en meer.

Fminer

Deze tool is ook erg populair. Het is vooral een visuele webschrapingstool. U kunt het dus gebruiken als een macro-recorder en een webdata-extractor. Het werkt goed voor het extraheren van documenten, het extraheren van afbeeldingen, het schrapen van telefoonnummers en het verzamelen van e-mailadressen.

ParseHub

Als je een tijdje web-extract hebt gebruikt, zou deze naam je moeten bellen. Een van de redenen waarom het populair is, is dat het door vrijwel iedereen kan worden gebruikt. Het is geschikt voor het schrapen van prijzen, telefoonnummers, contactinformatie, e-mailadressen en andere soorten documenten.

Octaparse

Deze tool is relatief krachtiger dan talrijke tools voor het schrapen van gegevens. Het schraapt dieper. Naast de normale behoefte aan gegevensextractie, kan het worden gebruikt om IP-adressen te extraheren.

Table Capture

Dit is een uitbreiding van de Chrome-browser. Afgezien van het kunnen extraheren van gegevens uit HTML-tabellen, kan het ook geschaalde gegevens converteren naar verschillende indelingen zoals CSV en Excel.

Scrappy

Dit is slechts een raamwerk voor de ontwikkeling van open sourcecodes. Het vermogen om gegevens te extraheren is relatief hoger dan dat van anderen omdat het gebruik maakt van Python. Het kan dus gegevens van meerdere websites tegelijkertijd schrapen. Helaas betekent dit ook dat gebruikers zonder programmeerkennis het niet kunnen gebruiken.

Tabula

Dit hulpmiddel is meer een conversietool dan een gegevensextractietool. Het is een applicatie die Linux, Windows en Mac OSX ondersteunt. Organisaties gebruiken het om PDF-bestanden naar CSV of Excel-bestanden om te zetten. Deze tool is perfect voor data-journalistiek.

Dexi.io

Dit hulpprogramma is browsergebaseerd, u hoeft het dus niet te downloaden en te installeren. Wat het uniek maakt, is dat het kan worden gebruikt om gegevens anoniem uit te pakken met verschillende proxyservers.

Conclusie

Nadat u de details van de hulpprogramma's voor gegevensextractie hebt doorgenomen, begrijpt u dat sommige ervan beter zijn voor bepaalde taken dan andere. Het kan dus nodig zijn om een combinatie van hulpmiddelen te gebruiken om optimale resultaten te bereiken.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport