Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt Expert legt uit hoe telefoonnummers kunnen worden geëxtraheerd van websites met behulp van Octoparse

Nauwkeurige gegevens zijn een essentieel hulpmiddel als het gaat om online marketing. Met schone en consistente gegevens kunt u snel flexibele zakelijke beslissingen nemen en de prestaties van uw beste concurrenten opsporen. Dit is waar webdatavextractie binnenkomt. Om de stijve concurrentie op de markt te overleven, moet je de betrokkenheid bij je potentiële bezoekers hebben versterkt.

Waarom Octoparse?

Webmasters gebruiken gegevens voor zowel onderzoeks- als marktanalysedoeleinden. In internet en online marketing betekent de manier waarop u zich tot uw klanten verhoudt veel. Met webschrapingstools kunt u automatisch telefoonnummers van zowel dynamische als statische websites schrapen. Tegenwoordig hebben bedrijven en organisaties hun advertentietechnieken verschoven naar digitaal, waardoor ze de weg banen voor nieuwe ideeën en marketingstrategieën.

Met Octoparse kunt u telefoonnummers, e-mailadressen en faxnummers van webpagina's schrapen en de opgehaalde gegevens naar Microsoft Excel of CouchDB exporteren. Sommige webpagina's, zoals Yelp, tonen gestructureerde gegevens aan hun potentiële bezoekers, waardoor het gemakkelijk is om informatie van dergelijke sites te extraheren. U hebt echter webschrapingstools met voorverpakte functies nodig om telefoonnummers en e-mailadressen op zowel semigestructureerde als ongestructureerde webpagina's op te halen.

XPath en reguliere expressies gebruiken om webpagina's te schrapen

U kunt geavanceerde functies zoals reguliere expressies en XPath gebruiken om informatie te extraheren uit zowel ongestructureerde als semi-gestructureerde webpagina's. In de meeste gevallen worden deze voorverpakte geavanceerde functies gebruikt om informatie te schrapen in de HTML van de doelwebpagina Gelukkig is er geen programmeer- of codeerkennis vereist om informatie van het web te extraheren.

Octoparse biedt marketeers en webmasters de mogelijkheid om een aangepaste database te maken waar ze geschraapte e-mailadressen kunnen exporteren en Hier is een ultieme gids over het uitpakken van telefoonnummergegevens van het web.

  • Open uw doelsite en zoek de beursgenoteerde bedrijven. Kopieer de gegenereerde URL op je klembord.
  • Gebruik de geavanceerde modus en sleep de "Open pagina" naar de werkstroomontwerper.
  • Klik op "Go" in de rechterbovenhoek van je ingebouwde browser.
  • Maak een paginering door op de knop "Volgende" bij de bot te klikken van uw webpagina. Hiermee kunt u telefoonnummers van meerdere webpagina's schrapen.
  • Klik op "Herhalen klik op volgende pagina" om een effectieve paginering te maken.
  • Selecteer de optie "Tekst uitpakken" om zowel tekst als telefoonnummers uit de geselecteerde webpagina's te extraheren.
  • Controleer de volgorde van elke webschrapende actie om alle telefoonnummers van een pagina te extraheren door op "Gegevens extraheren" en vervolgens op "Volgende" te klikken om door te gaan naar de volgende stap voor het extraheren van gegevens.
  • Klik op "Lokale extractie" om telefoonnummers, e-mailadressen en faxnummers van een webpagina te schrapen. Alle uitgepakte telefoonnummers verschijnen op uw scherm. U kunt de opgehaalde informatie als een lokaal bestand kiezen of de gegevens naar Microsoft Excel exporteren.

Als het op webscraping aankomt, kunt u besluiten om nuttige informatie alleen van de sites te extraheren of voor extractiediensten te betalen. Breng uw ervaring met webdata-extractie naar een hoger niveau door Octoparse te gebruiken.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport