Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt: Wat is een CSV-bestand en hoe kan ik het op een webpagina weergeven?

Een CSV-bestand (door komma's gescheiden waarden) helpt bij het opslaan van de tabelgegevens (tekst en nummers) in de vorm van platte tekst. Elke regel van dit bestand kan informatie opslaan of opslaan en elke record bestaat uit meerdere velden die van elkaar worden gescheiden door komma's. Een CSV-bestandsindeling is niet gestandaardiseerd en voor sommige velden zijn mogelijk de ingesloten aanhalingstekens nodig. Dus de CSV-implementatie kan escape-tekens en escape-sequences bevatten. Alle toepassingen en hulpmiddelen die CSV-bestanden accepteren, kunnen kiezen tussen scheidingstekens en aanhalingstekens.

Gegevensuitwisseling via CSV:

CSV en JSON zijn twee veelvoorkomende gegevensuitwisselingsformaten, en CSV wordt vooral gebruikt door zakenmensen, toepassingsontwikkelaars, programmeurs, inhoudscuratoren en webmasters. Het wordt breed gedragen door de consumenten en de wetenschappelijke toepassingen. Een van de meest bekende en bekende toepassingen van CSV zijn de verplaatsing van tabulaire gegevens tussen de programma's die van nature op de incompatibele formaten kunnen werken. Als u bijvoorbeeld informatie uit het databaseprogramma (die deze gegevens in de eigen indeling opslaat) naar de spreadsheets (die volledig verschillende indelingen gebruiken) wilt overbrengen, kunt u kiezen voor een CSV-bestandsindeling om uw werk gedaan te krijgen.

CSV op een webpagina weergeven?

U kunt de volgende twee hulpprogramma's gebruiken om CSV op een webpagina weer te geven.

 1. CSV-set 

CSV Kit is een van de beste hulpprogramma's op internet en helpt bij het werken met alle CSV en JSON-bestanden. een freeware die compatibel is met Linux, Windows en andere besturingssystemen. Het is in staat CSV-bestanden te valideren en te reinigen met veel voorkomende syntaxisfouten. Deze service werkt precies zoals UNIX-grep, maar is alleen geoptimaliseerd voor CSV-bestanden. Het helpt bij het genereren van de CREATE TABLE SQL-instructies op basis van het CSV-bestand of de webpagina waarmee u te maken hebt.

 2. CSV-naar-webpagina-plug-in 

CSV naar webpagina is een van de beste en nuttigste WordPress-plug-ins en helpt bij het uploaden van inhoud van de Excel of CSV-bestanden naar een website. Je kunt deze plug-in ook gebruiken in combinatie met verschillende widgets (zijbalken en voetteksten) om je werk perfect te doen. het is gebruiksvriendelijk, eenvoudig te implementeren en helpt bij het weergeven van een CSV-bestand op een website. U kunt deze plug-in eenvoudig downloaden en activeren. Eenmaal volledig geactiveerd en in vastgelopen, hoeft u alleen de CSV-bestanden te uploaden vanuit het gedeelte Instellingen en een korte code in te voeren van de webpagina waar u de inhoud van dit bestand wilt weergeven. Zodra het proces is voltooid, wordt het CSV-bestand weergegeven op uw berichten, pagina's, zijbalken of voetteksten. Deze plug-in is vooral bekend om zijn gebruiksvriendelijke interface en kan de tabelinhoud sorteren op basis van de kolomkoppen. U kunt het ook gebruiken om gegevens van verschillende Excel-bestanden op een pagina weer te geven en kunt grafiek of tabelpaginering op een betere manier toevoegen.

Beide opties zijn nuttig voor degenen die de dynamische gegevens, CSV-bestanden of Excel-bestanden op een website willen weergeven. Ze zijn eenvoudig te installeren en compatibel met alle soorten websites en blogs.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport