Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt: video's van elke website extraheren

Er zijn fantastische trailers, films en andere videoclips op het net die u kunt downloaden, opslaan en bekijken voor meerdere keren. Het downloaden van video's van Facebook, YouTube en andere platforms kan echter moeilijk zijn, vooral met applicaties van derden. Hoewel er tal van video-downloaders zijn, en elk van hen komt met een tekortkoming of de andere. Om uw zoektocht naar een perfecte video-downloader te verminderen, kunt u Movavi Screen Recorder proberen.

Wat de software enigszins anders maakt dan de rest

Er zijn een paar redenen waarom deze toepassing zich onderscheidt van de rest. Allereerst heeft het een zeer intuïtieve gebruikersinterface die het heel gemakkelijk maakt om te gebruiken. Het downloadt video's met een verbazingwekkende snelheid. Met de tool kunt u binnen twee minuten een video van twee uur downloaden. Je kunt het ook opslaan in elke gewenste indeling. Bovendien kunt u de gedownloade films uploaden naar uw mediaspeler, smartphone en tablet, zodat u ze offline kunt bekijken. Ten slotte bestaat de software in twee versies Mac en Windows versies.

Instructies voor het gebruik van de online video-downloader

U moet het installatiebestand downloaden en de instructies op het scherm volgen om het te installeren. Nu na de installatie, hier is hoe het te gebruiken om een video te downloaden:

  •  Snijd het opnameframe 

De eerste stap is het aanpassen van de frame door het kader over de specifieke video te trekken die u wilt vastleggen. Als alternatief kunt u een van de vooraf ingestelde frames selecteren die beschikbaar zijn in de lijst Capture Area. Maar voordat je dat doet, moet je een eerste frame tekenen.

  •  De video rippen 

Nadat u het kader hebt ingesteld, kunt u de video nu van de website rippen. Om dat te doen, zou u op de knop "REC" moeten klikken. De toepassing vraagt u vervolgens om uw video af te spelen na een aftelling van drie. Volg gewoon de instructie.

Er zijn een aantal belangrijke sleutels bedoeld voor het besturen van het downloadproces. Druk voor Windows-gebruikers op F9 om het downloaden te onderbreken of te hervatten. De sleutel werkt als een schakelaar. F10 wordt gebruikt om het proces te stoppen. Zodra u op de knop Stoppen klikt, wordt de video opgeslagen op uw harde schijf. Het wordt opgeslagen in MKV, wat de standaardindeling is. Soms moet je de video mogelijk bewerken. Mogelijk wilt u het filmkredietgedeelte (het gedeelte na een film waarin een lijst met bijdragers wordt uitgevoerd) afsluiten. Om dat te doen, moet je het in een preview-venster bekijken en beginnen met bewerken. U kunt de video ook converteren naar een andere indeling in het voorbeeldvenster.

Hoe de video te bewerken en te converteren

Om een deel van de video af te snijden, sleept u de witte markering naar het begin van het gedeelte dat u probeert af te snijden. Klik vervolgens op het schaarpictogram. Zo heb je het begin van het ongewenste deel van de video aangegeven. U moet ook het einde van het ongewenste deel opgeven zodat de editor weet waar het verwijderen moet worden gestopt. Om dat te doen, moet u dezelfde markering aan het einde van het ongewenste deel plaatsen en ook opnieuw op het schaarpictogram klikken.

Nu is de volgende stap om het gemarkeerde gedeelte op de tijdlijn te selecteren en op de knop Verwijderen/pictogram te klikken. De gemarkeerde sectie wordt onmiddellijk verwijderd. Ten slotte moet u de wijzigingen opslaan (de verwijdering) door op de knop "Opslaan als" te klikken. Een nieuw exportdialoogvenster verschijnt, u moet uw gewenste formaat selecteren in het vak en klik op "Opslaan" en u bent klaar. Nadat je op Opslaan hebt geklikt, is je video in minder dan een minuut gereed.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2020, Semalt.com. All rights reserved

Skype

TimchenkoAndrew

WhatsApp

+16468937756

Telegram

Semaltsupport