Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt: Web Data Extractor'a Genel Bir Bakış

Web Veri Extractor interaktif ve kullanışlı  web kazıma  yazılımıdır özellikle farklı veri türlerinin toplu halde toplanması için tasarlanmıştır. Kolayca telefon ve faks numaralarını, URL'leri, e-posta adreslerini, meta verileri ve meta etiketleri toplayabilir. Web Data Extractor'ın iki ana özelliği, dinamik sitelerden veri çıkarılması ve yapılandırılmamış bilgileri yapılandırılmış veriye dönüştürmesidir.

Anahtar kelime tabanlı veri çıkarma özellikleri:

Bu çok iş parçacıklı ve yüksek hızlı araç farklı anahtar kelimeler kullanarak çalışır ve organize içeriği CSV ve JSON biçimlerine veya çevrimdışı kullanımlar için sabit sürücünüz. Web Data Extractor'ın yararlı veri toplamak için farklı web sayfalarında dolaşmasına izin verebiliriz. URL yollarının derinliklerine gider ve bilgilendirici içerik için tüm ağı arar.

Web Data Extractor'ın en belirgin özelliklerinden biri, anahtar kelimelerinizin konumunu veya yerini rahatsız etmeden verileri silmesidir. Başka bir deyişle, bu aracın anahtar kelimelerin yerini değiştirmediğini söyleyebiliriz ve daha iyi arama motoru sıralamaları için kısa kuyruklu ve uzun kuyruklu anahtar kelimeleri hedeflemenize yardımcı olur.

URL, meta veriler ve meta etiketi çıkarma:

Web Veri Extractor'ın URL'si ve Meta Tag seçeneği, farklı URL'leri, meta verileri ve meta etiketleri daha iyi bir şekilde ayıklamanıza izin verir. Meta başlıklarını, meta tanımlamalarını ve birden çok web sayfasından anahtar kelimeleri, açık web dizinlerini ve özel blog'ları taramak için bu hizmeti kolayca kullanabilirsiniz..Web sitelerindeki belirli verileri sıyırmak için hızlı, güvenilir ve doğru bir yoldur ve blogunuzun arama motoru sıralamalarını iyileştirmeye yardımcı olur.

Veri kalitesini artırmak için filtrelerini kullanın:

Web Data Extractor'ın en belirgin filtreleri, sayfa metni filtresi, URL filtresi ve alan filtresi. Bu filtrelerle  kazınmış verilerinizin kalitesini artırabilirsiniz. Buna ek olarak, Web Data Extractor içeriğinizdeki tüm küçüklerin yazım ve dilbilgisi hatalarını düzeltir ve doğru, okunabilir ve ölçeklenebilir bilgi sağlanmasını sağlar. Ayıklanan bağlantıları doğrudan sabit diskinize kaydetmek için bir seçenek vardır ve bir kerede birden çok veri çıkarma projesi üstlenebilir. Web Veri Extractor, proxy sunucularını kullanmanıza izin verir ve aynı anda birden fazla web sayfası yükleme kapasitesine sahiptir.

Web sitelerini kısmen veya tamamen kazıyın:

Tüm web siteleri sunucularda farklı yapılandırılmıştır. Bazıları birkaç dosyaya sahipken, diğerleri binlerce dosyaya sahip. Bazen kısmi siteleri kazımaya ihtiyaç duyuyoruz ve bazen sitenin tamamını çıkarmak istiyoruz. Web Data Extractor ile, kısmi veya bütün sitelerden verileri sıyırmak mümkündür ve kaliteden ödün vermek zorunda kalmazsınız.

Bu hizmetle telefon ve faks numaralarını çıkarın:

Web Veri Extractor, telefon numaralarını ve faks numaralarını büyük bir kesinlik ile kazıymanıza olanak tanır. Telefon ve Faks Harvester modülü, webin yeni faks ve telefon numaraları için örümcek olması için tasarlanmıştır. Milyonlarca web sayfasını kolayca hedefleyebilir ve  içerik  ayrıntılarını ve e-posta adreslerini kazıyabilirsiniz. Web Data Extractor, fiyat bilgilerini ve ürün açıklamalarını rakibin sitelerinden ayırmanızı kolaylaştırır ve işletmenizin ağ üzerinden büyümesine yardımcı olur.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport