Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt Advice - Krachtig webschrapen & kruipen met Python

Scrapy is een open source webschraping en kruipraamwerk dat is geschreven in Python. Het wordt voornamelijk gebruikt om informatie van verschillende webpagina's te extraheren. Het gebruikt API's om zijn functies uit te voeren. Scrapy is een uitgebreide webcrawler die helpt bij het indexeren van uw sites en de positie ervan tot op zekere hoogte verbetert.

Scrapy's projectarchitectuur is opgebouwd rond bots, spiders en spiders, die verschillende taken krijgen. Deze bots, spiders en crawlers maken het u gemakkelijk om een ​​groot aantal websites te schrapen en verschillende blogs te indexeren. Scrapy is vooral bekend om zijn webcrawlende shell die we kunnen gebruiken om onze aannames over het gedrag van een site te testen.

Goed voor de inhoud van het web:

Met Scrapy kunt u eenvoudig webinhoud schrapen. Met dit framework kunt u informatie uit meerdere websites en blogs extraheren, deze in een leesbare vorm organiseren en de geëxtraheerde gegevens rechtstreeks naar uw harde schijf downloaden. Scrapy maakt het ook gemakkelijk voor u om inhoud en artikelen van verschillende sites te extraheren, die kunnen worden gepubliceerd op uw eigen website voor betere zoekmachine rankings.

Scrapy navigeert eerst door verschillende webpagina's, identificeert gegevenspatronen, verzamelt nuttige informatie en schrapt het volgens uw vereisten. Het kost slechts een paar minuten om meer dan 100 bestanden te schrapen en doet geen concessies aan de kwaliteit. U kunt ook specifieke codes schrijven om deze te activeren. Scrapy biedt meerdere opties voor het downloaden van webinhoud van internet..Het is een eenvoudige en krachtige tool met veel functies en uitbreidingen.

Scrapy en andere Python-bibliotheken:

Vóór Scrapy gebruikten programmeurs en ontwikkelaars andere Python-bibliotheken zoals BeautifulSoup en urllib2. Scrapy heeft het voor ons gemakkelijk gemaakt om een ​​groot aantal websites te schrapen. Deze nieuwe Python-bibliotheek onderneemt meerdere web crawling en data scraping projecten tegelijkertijd en is populairder geworden dan andere Python-frameworks.

Een van de belangrijkste voordelen van Scrapy is dat het een asynchroon netwerkraamwerk is. U hoeft niet te wachten totdat de aanvragen zijn voltooid voordat u een ander project voor gegevensschrappen start. Met andere woorden, met Scrapy kunt u meerdere projecten voor gegevensextractie tegelijkertijd uitvoeren. Met deze tool kunt u gegevens schrapen zonder de positie van uw short-tail- en long tail-zoekwoorden te verstoren.

Een overzicht van Python:

Python is een programmeertaal op hoog niveau die de nadruk legt op codele leesbaarheid. Hiermee kunt u gegevens schrapen en concepten uitdrukken in enkele regels code. Bovendien heeft Python het dynamische type systeem en het automatische geheugenbeheer. Het biedt ondersteuning voor meerdere programmeerparadigma's, zoals objectgericht, procedureel, imperatief en functioneel. Python-tolken zijn beschikbaar voor verschillende besturingssystemen. Het wordt beheerd door de Python Software Foundation.

Python gebruikt dynamisch typen, de combinatie van referentietelling en een cyclusdetecterende garbage collector voor het uitvoeren van meerdere scraptaken. Het heeft drie hoofdfuncties: functies filteren, toewijzen en verkleinen. Python heeft twee hoofdmodules om van te profiteren: functools en itertools.

De ontwikkelaars van Python streven naar het voorkomen van voortijdige optimalisatie. Ze wijzen ook patches af naar niet-kritieke delen van CPython die marginale snelheidsstijgingen bieden ten koste van de duidelijkheid.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport