Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Hoe kun je je positie op de Amazon-website verbeteren?

Het is ongelooflijk om producten op Amazon te verkopen als je weet hoe dit systeem werkt. Als u hoog op de Amazon-website staat, is uw welvarende toekomst al volledig besloten. Amazon neemt reguliere bedrijven en geeft hen een inkomen van zes en zeven cijfers. Verwar het echter niet met filantropie, want Amazon geeft eerst om zijn inkomsten. Dus hoe meer geld u naar deze winkelgigant brengt, hoe hoger u op de pagina met zoekresultaten zult rangschikken.

Dus, als u een welvarende Amazon-verkoper wilt worden, moet u weten hoe het algoritme voor het rangschikken van Amazon werkt. In dit artikel zullen we bespreken hoe u uw verkopen op Amazon kunt stimuleren met behulp van een reeks verschillende optimalisatietactieken en mechanismen.

Geef de producten met een lage concurrentiebron

Zoals u weet van verkopen, is velocity de nummer één rangorde op Amazon. U kunt uw klanten dus voorzien van tal van kortingen en weggeefacties om uw productpagina naar de TOP te halen of een dergelijke verkoopbevorderende service als Viral Launch te implementeren. Nog een beproefde methode is om aanzienlijke sommen geld te investeren in Amazon-advertenties om je spullen onder gesponsorde producten te zien op de TOP-pagina met zoekresultaten. Dus, als je genoeg geld hebt om het te doen, kun je strijden om topposities in enkele van de meest competitieve markten. U moet echter begrijpen dat andere verkopers ook bereid zijn te investeren in hun advertentiecampagnes en dat uw TOP-plaatsing tijdelijk kan zijn.

Al met al heeft deze methode veel zwakke punten. Ten eerste is het niet geschikt voor kleine bedrijven met een beperkte budgettering. Ten tweede werkt het niet goed als u winst wilt maken zo snel mogelijk.

Gelukkig hebben we een betere variant waarmee u uw verkopen snel kunt verbeteren. U moet uw productcompetitie definiëren. Alles wat u nodig hebt, is om de belangrijkste zoektermen in te typen voor het product dat u wilt verkopen en om de TOP 10-resultaten te analyseren. U moet ten minste drie verkopers met minder dan 50 beoordelingen van deze lijst onderscheiden. Er mogen geen aanbiedingen met meer dan 250 beoordelingen in uw TOP 10 staan. Dit betekent dat deze producten weinig concurrentie hebben en dat u vrij snel naar deze niche op de markt kunt komen en kunt rangschikken op TOP-trefwoordzinnen.

Trefwoordonderzoek en opsomming instellen

Trefwoordonderzoek speelt een belangrijke rol op de Amazon-markt omdat het verkopers helpt hun potentiële klanten te targeten die al een koopintentie hebben. Heb je je ooit afgevraagd hoe trefwoordonderzoek van invloed kan zijn op je organische ranglijst? Wanneer u uw lijst (titel, opsommingstekens, beschrijving) en back-end zoektermen bewerkt, vertelt u aan het rankingalgoritme van Amazon precies wat u wilt rangschikken in de zoekresultaten. Met andere woorden, de zoektermen in uw vermelding dienen als de vorm van communicatie tussen u en het Amazon A9-algoritme. Door een goed georganiseerde aanbieding te maken, vertel je aan Amazon waar je organisch wilt worden gepositioneerd.

Om een proces van trefwoordonderzoek aangenamer en minder tijdrovend te maken, kunt u een aantal van de beschikbare online onderzoekstools implementeren, zowel gratis als betaald. Er zijn verschillende professionele hulpprogramma's voor zoekwoorden die ik voor u kan aanbevelen: Amazon Hulpprogramma voor zoekwoorden, AMZ-tracker, Verkoperswoorden en Zoekwoordinspector.

De titel is de primaire plaats waar uw gerichte zoektermen moeten worden geplaatst. Hen, ga verder naar opsommingspunten. Deze secties moeten ook zoektermen bevatten waarnaar u wilt rangschikken en verliest ten slotte uw kans niet om alle relevante zoekwoorden en zinsdelen in uw beschrijving op te nemen. Het is raadzaam om de titel, opsommingstekens en beschrijving te vullen met zoveel mogelijk tekens. Het gebruik van alle beschikbare tekens is belangrijk omdat het u de maximale hoeveelheid positionering van uw organische ranking oplevert.

Met betrekking tot back-endzoektermen raad ik u aan uw zoekwoorden aan de voorkant van de achterkant toe te voegen. U moet echter alle voorzetsels en artikelen vermijden, evenals andere onnodige gegevens.

Bouw bovendien uw aanbieding uit met de potentiële gebruikers in gedachten. Je maakt het eerst en al, en alleen dan voor Amazon crawlers.

Nog een regel die u moet volgen bij het opstellen van uw vermelding op Amazon is het voorkomen van dubbele zoekwoorden.

Op die manier kan je aanbieding op een correcte manier worden gepositioneerd op Amazon. Het instellen van uw lijstinhoud is essentieel voor het verkrijgen van verkeer op Amazon.

Prijzen

Prijzen spelen een belangrijke rol bij het rangschikken op Amazon. Het kan je rankingpositie op Amazon verbeteren of je uit het spel halen. Het basisprincipe van het Amazon ranking-algoritme is dat hoe meer concurrerend prijsbeleid u heeft, hoe meer klanten u zult winnen. Een concurrerende prijs kan uw verkoopsnelheid en positie op de Amazon-zoekresultatenpagina aanzienlijk verhogen.

Om te bepalen welke prijs als concurrerend wordt beschouwd binnen uw marktniche, moet u onderzoek doen naar uw markt en bepalen wat u wilt dat uw volledige prijs is. U kunt alleen uw marktniche onderzoeken en de eerste tien zoekresultaten bekijken en aantekeningen maken van hun prijzen. Dan moet u een gemiddeld prijsbeleid ontwikkelen binnen uw niche en bepalen wat u wilt dat uw volledige prijs is.

Houd er rekening mee dat als uw prijs te hoog is, u uw verkoopvolume zal verlagen en uw kansen om Amazon Buy Box te winnen zal verkleinen. Om de rangorde te verhogen, verlaagt u uw prijs onder uw concurrenten om de verkoopsnelheid te verhogen. Verhoog uw tarief vervolgens om de drie dagen geleidelijk. Registreer elke prijsverandering om een samenhangend beeld van prijswijzigingen te hebben. Het geeft u inzicht in hoeveel winst uit de markt wordt gehaald voordat u een daling van de verkoopsnelheid constateert. Bovendien kunt u de verkoop stimuleren en zo winstgevend mogelijk zijn vanwege het grote aantal goede deals.

Giveaways

Volgens de recente Amazon-update in 2016 kunnen Amazon-handelaars niet langer om beoordelingen vragen in ruil voor kortingen, weggeefacties of andere vormen van aanmoediging.

Het hangt echter af van uw benadering om beoordelingen te genereren. U kunt bijvoorbeeld giveaways gebruiken om klanten aan te moedigen om organische beoordelingen achter te laten. Ze zijn fundamenteel voor lancering op Amazon omdat ze de verkoopsnelheid verhogen en klanten loyaal maken aan uw merk. Verkopers kunnen nog steeds giveaways gebruiken en services starten om aan de behoeften van de klant te voldoen.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport