Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Expert van Semalt: Web Scraping With Ease

Het internet staat vol met informatie waartoe iedereen toegang zou moeten hebben met slechts een paar klikken. Eenvoudige webschrapingstools worden snel verslagen door JavaScript-intensieve web-apps. Ze verliezen uiteindelijk hun charme en zijn goed voor niets. Web Extract is een van de beste scraptools voor gegevens op het internet. Het staat bekend om zijn geavanceerde functies en opties. Met deze software kunt u inhoud van verschillende websites schrapen. U kunt eenvoudig zowel eenvoudige als complexe webpagina's targeten en hebt geen programmeer of codeervaardigheden nodig. In tegenstelling tot andere gewone tools, stelt Web Extract uw scrapingprojecten onmiddellijk in. Het betekent dat u uw inhoud op hoge snelheid kunt verzamelen, ordenen, schrapen en opslaan en tegelijkertijd meerdere scraptaken kunt uitvoeren. Het kan gemakkelijk door verschillende websites navigeren en sites behandelen met oneindige scroll, tabbladen en pop-ups.

1. Maak projecten voor extractie van gegevens:

Met Web Extract kunt u een site in een mum van tijd schrapen. U hoeft geen lang proces door te lopen om webextractie te starten. In plaats daarvan moet u een paar stappen volgen en uw werk gedaan krijgen. Allereerst moet u de website-URL invoeren waarnaar u wilt data schrapen. Zorg ervoor dat de URL HTTPS bevat. Als de tweede stap moet u doelzoekwoorden invoegen (korte staart en lange staart sleutelwoorden) en uw gegevens dienovereenkomstig laden. Web Extract zorgt ervoor dat de doelzoekwoorden niet worden gestoord. U kunt ook uw scrapingtaak voor gegevens plannen en een indeling kiezen waarin u gegevens wilt opslaan. Zodra de gegevens zijn geschraapt, kunt u deze opslaan in de database van Web Extract of downloaden naar uw harde schijf.

2. Schraap gegevens in meerdere threads:

Een van de meest opvallende kenmerken van Web Extract is dat het gegevens in meerdere threads schraapt en zorgt voor kwaliteitsresultaten. U kunt verschillende threads uitvoeren en tegelijkertijd door 25 webpagina's bladeren met deze tool. Het bespaart u tijd en energie en levert betere prestaties dan Kimono Labs en Import.io. Naast tekstschrapen schraapt Web Extract geanimeerde afbeeldingen, audio en videoclips en PDF-bestanden.

3. Exporteer uw gegevens naar eender welk formaat:

Web Extract ondersteunt een aantal formaten en exporteert uw webinhoud naar XML, HTML, Access, SQL Server, CSV en MySQL. U kunt uw gegevens ook in de database opslaan of rechtstreeks naar de HTTP-server verzenden.

4. Systeemvereisten:

Systeemvereisten voor webextract zijn Windows OS (2000, XP, 2003, Vista, Win7, Win8.x), Internet Explorer 9.0 of hoger en .NET kaders 2.0. Web Extract Installer zal dit framework automatisch naar uw systeem downloaden en zo uw tijd besparen.

5. Gegevens met een goede snelheid extraheren:

Een van de belangrijkste kenmerken van Web Extract is dat het gegevens met een hoge snelheid schraapt. Als u inhoud van een site dringend wilt extraheren en veel projecten wilt laten werken, kunt u deze tool installeren en activeren. Eenmaal volledig geactiveerd, zal Web Extract binnen een mum van tijd uw webinhoud schrapen en de gewenste resultaten binnen enkele minuten geven. Deze tool is goed voor programmeurs, webontwikkelaars, app-ontwikkelaars, webmasters, freelancers, data-wetenschappers en wetenschappers. U kunt eenvoudig inhoud uit PDF-bestanden en HTML-documenten extraheren met deze service.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport