Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Kun je me laten zien hoe ik mijn verkopen op Amazon kan verbeteren met gesponsorde campagnes?

Als voormalig SEO en e-commerceconsultant weet ik hoe ik de verkoop op Amazon op veel verschillende manieren kan verbeteren, behalve dat ik de nadruk leg op gesponsorde campagnes of voornamelijk met Amazon-prime-items die te koop zijn. Maar met betrekking tot uw huidige vraag, zijn er verschillende praktische bevindingen die we recent hebben gekregen van een harde real-life test met die gesponsorde producten. Vergelijk ze met de meest voorkomende organische rangen die er zijn, hier is hoe je je omzet op Amazon kunt verbeteren - gebruik de volgende suggesties en streetwise aanbevelingen die we hebben ontvangen, analyseer een van de meest recente case studies, specifiek gericht op het onderwerp van e-commerce en gesponsorde campagnes het besturen van de moderne online retails en het leeuwendeel van drop-shipping zakelijke projecten. Dus, hieronder komt alles wat je nodig hebt om alles op zijn plaats te hebben met die taak.

De verkoop op Amazon verbeteren met gesponsorde producten - Casestudy

We hebben een praktische test gedaan om eindelijk te weten hoe we de verkoop op Amazon kunnen verbeteren met agressieve producten gesponsorde campagnes. Dus, gezien het feit dat ons intense en snelle bieden op de juiste productzoekwoorden zeker zal resulteren in een betere verkoop, is de vraag - kan onze geteste strategie ook de organische rang verbeteren, in overeenstemming met het stimuleren van organische verkopen op hetzelfde moment? Dit is waar onze testcampagne over ging. Voorafgaand aan ons experiment hadden we een duidelijke wekelijkse basislijn om te beginnen met 2 ASIN's en 4 zoekwoorden om de organische rangorde bij te houden. Zodra die beginperiode met succes was verstreken, konden we op het punt komen. Dus, hoe kan ik de verkoop van Amazon verbeteren met gesponsorde campagnes - en is het toch mogelijk toch? Onze gesponsorde zoekwoordstrategie op basis van agressieve biedingen is eindelijk in werking gesteld. Uiteindelijk, om ons een meetbare organische stijging te geven - zowel in onze huidige rang als in de Amazon-omzet.

Tijdens onze 18-daagse enquêtermijn met alleen gesponsorde producten, kwamen we erachter hoe we de verkoop op Amazon kunnen verbeteren met dergelijke gesponsorde campagnes. Daartoe concludeerden we dat deze benadering de deur openzet voor nog indrukwekkendere resultaten. Het betekent dat de vergelijkbare aanpak gemakkelijk tot nog meer gunstige resultaten kan leiden - wanneer ze worden afgehandeld door een langer tijdsbestek en meer ASIN's die dezelfde strategie hebben gekozen, zullen ze aanzienlijk meer resultaten opleveren. En laten we eindelijk alle dingen samenbrengen. Ik bedoel dat met onze campagne op volledige schaal, we de volgende resultaten behaalden na 18 dagen van verkoop onder analyse:

  • Met de juiste set goed gekozen zoektermen (sleutelwoorden), verwachtten we onze product om te profiteren van een verhoogde online zichtbaarheid bij Amazon-zoekopdrachten (naast de rest van belangrijke rankingfactoren, zoals prijsconcurrentievermogen, voldoende beschikbaarheid, goede selectie en goede verkoophistorie.
  • We konden duidelijk aangeven dat er sprake was van een redelijk meetbare groei gezien voor alle belangrijke factoren en metrieken van productblootstelling aan de online zoektocht op Amazon, waardoor deze bijdraagt tot een absoluut betere productkoopbaarheid.
  • We zagen een bijna 1,6-voudige toename van organisch verkeer op verschillende hoofddoelzoekwoorden, wat betekent dat de daadwerkelijke toename van de organische rang een bewezen positief effect had opgeleverd, dat sterk genoeg leek om onze belangrijkste vooruitgang met organische verkoop te stimuleren.

  • Terwijl de gemiddelde sessietelling bijna de helft was gestegen, hadden we een bijna 1,7-voudige toename van onze pageviews. Tegelijkertijd is de daadwerkelijke voortgang van onze paginaconversies echter ongeveer een factor drie gestegen, waarbij zowel het aantal bestelde eenheden als de uiteindelijke productverkopen elk een bijna 3,5-voudige stijging vertoonden.
  • De test gaf ook het volgende aan: met een hogere advertentiekosten voor verkoop (ACoS) die op de juiste zoekwoorden worden toegepast, geeft reclame via gesponsorde producten een impuls aan de totale verkoop en betere posities op Amazon, die op haar beurt weer toeneemt. organische verkopen en hun al veel hogere zoekvolume.
  • De sleutel om te begrijpen hoe de verkoop op Amazon met gesponsorde campagnes kan worden verbeterd, is te vinden in een goed geformuleerde strategie. En alles wat u nodig hebt om de hele onderneming om te zetten in een echt must-winnende is het hebben van de juiste sleutelwoordselectie die persoonlijk moet worden aangepast aan elk individueel item dat te koop wordt aangeboden. Zorg er op die manier voor dat je een redelijk intelligent biedingsschema onderhoudt, in overeenstemming met het constant bijhouden van je toenemende winst in organische rangorde - en je bent klaar. Daarom is het de bedoeling dat uw organische omzet ook begint te groeien.
  • Wat mij betreft, geloof ik dat een diepgaander begrip van de organische positie op Amazon precies is wat absoluut moet worden nagestreefd door elke handelaar die op Amazon verkoopt. Waarom? Gewoon omdat uw vooruitgang op het gebied van organische rangorde nauw samenhangt met het uiteindelijke inkomstengenererend potentieel van de hele e-commerce-onderneming van u. Daarom behoort organische rang een van de meest kritische factoren te zijn die van groot belang zijn voor u om goed te weten hoe u uw omzet op Amazon kunt verbeteren - en uiteindelijk een meetbare stijging van uw algehele verkoop op die echt drukke en zeer concurrerende online marktplaats kunt krijgen.

Bottom Line

Als gevolg hiervan doen we ons best om te begrijpen hoe we de verkoop op Amazon kunnen verbeteren met behulp van gesponsorde advertenties en producten. is erin geslaagd om het mysterie op te lossen. Onder de anderen bevestigden onze belangrijkste bevindingen de volgende twee dingen. Aan de ene kant zijn gesponsorde strategieën volledig in staat om inkomsten te genereren, moet ik toegeven. Het belangrijkste is echter dat we het nogmaals hebben bevestigd - bij het rijden naar een bepaalde zoekterm (zoekwoord), is het perfect mogelijk om de organische verkopen op Amazon met succes te stimuleren. En laat ik het nog een keer zeggen - met name goed geïnformeerd over die zoekwoordtermen, die feitelijk een heersende rol spelen bij de gesponsorde verkoop van Amazon, kan ik redelijkerwijs concluderen dat organische zoekopdrachten daar ook op dezelfde manier werken. Dat is het!

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport