Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Wat zijn de effectieve en gratis Amazon verkopershulpmiddelen waarover u zou moeten weten?

De meeste verkopers zijn bang om hun bedrijf op Amazon te vestigen, omdat ze weten dat er veel kosten moeten worden betaald voor de verkoop van hun producten op dit platform. Er is het maandelijkse abonnement, kosten voor FBA-uitvoering, verwijzingsvergoeding van Amazon en andere voorraadkosten. Ik heb het niet over het aantal kosten dat je moet betalen als een Amazon Vendor Central deelnemer. Het is echter altijd mogelijk om een bruikbare methode te vinden om uw geld te sparen.

In dit artikel ga ik het hebben over gratis Amazon verkopershulpmiddelen die uiterst nuttig kunnen zijn bij het vergroten van uw zakelijke potentieel. Als u nog steeds niet van deze tools op de hoogte bent, is het tijd om ze te leren kennen, omdat ze gebruiksvriendelijk zijn en speciaal zijn afgestemd op Amazon-verkopers. Dus, als u een Amazon FBA-verkoper bent die professionele hulp nodig heeft, zullen deze gratis Amazon verkopershulpmiddelen van pas komen voor u.

Gratis Amazon verkopershulpmiddelen die u zullen helpen om uw verkopen te stimuleren

  •  De winstgevendheids calculator 

Elke Amazon-verkoper moet weten hoeveel geld hij krijgt om dit of dat product te verkopen. Dus, u moet de vereiste berekeningen maken voordat u uw producten op Amazon start. Het zal u helpen om te voorkomen dat u geld verliest en uw nettowinst laat zien.

Of u nu een externe verkoper of verkoper bent, de winstgevendheidscalculator helpt u om uw winst en uitgaven te kennen. Deze calculator is gemakkelijk te gebruiken. U hoeft alleen de link van uw product in het systeem in te voegen, en het zal u voorzien van uw uitvoeringskosten en uitgaven. Bovendien kunt u realtime kostenvergelijkingen zien. Hier heeft u de mogelijkheid om te selecteren of u vergoedingen wilt berekenen op basis van de markt waarin u verkoopt. Dan zult u een product moeten kiezen dat past bij het product dat u wilt verkopen. Hier moet u een passend categorietarief toepassen om correcte berekeningen te ontvangen. In het gedeelte 'Kosten van vervulling door verkopers' kunt u het nummer invullen voor zowel de Amazon-fulfillmentdiensten als uw fulfillment. Als resultaat van alle berekeningen, krijgt u een nettowinst.

  •  Verkoopcoach 

Verkoopcoach is een tool die verkopers productaanbevelingen biedt. Als u op zoek bent naar de ideeën welke producten u op Amazon wilt verkopen, zullen deze hulpprogramma's ze voor u voorstellen. Deze suggesties zijn gebaseerd op marktonderzoekers en markt en concurrentieanalyses. U kunt deze aanbevelingen personaliseren op basis van de interesse van uw klant, het aantal concurrerende bestellingen, uw huidige voorraad en andere factoren. Gelukkig is Amazon Selling Coach-software flexibel.

Open het verkoopcoach-hulpmiddel en selecteer het tabblad "Groei". Hier kunt u de merknamen (als u er wat hebt) in het bovenste vak invoegen, of u kunt dit vak leeg laten. Selecteer daarna een categorie waarin u het meest geïnteresseerd bent. Klik ten slotte op de knop "Voorkeuren opslaan". Ga vervolgens naar de "Reports-tub" en selecteer "Amazon selling coach". U ziet het vervolgkeuzemenu. Hier moet u op de optie "Producten" klikken en let op de producten van de verlanglijst en de items met een hoge klantinteresse.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport