Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Informatieve gids van Semalt over hoe sites in Python te schrapen

Het belang van data-extractie kan niet worden genegeerd! Er zijn verschillende manieren, technieken, methoden en software om informatie van websites te extraheren. API's en Python zijn waarschijnlijk de beste en krachtigste technieken om gegevens te verzamelen en te schrapen.

Webscraping in Python:

Webscraping is de praktijk van het extraheren van gegevens van verschillende webpagina's. Deze techniek richt zich voornamelijk op de transformatie van een ruwe of ongestructureerde data (HTML-formaten) naar een georganiseerde (spreadsheets en database). We kunnen verschillende web scraping taken uitvoeren met behulp van op Python gebaseerde bibliotheken.

Python is een programmeertaal op hoog niveau, gecreëerd door Guido van Rossum. Het beschikt over een automatisch geheugenbeheersysteem en een dynamisch systeem om gegevens te extraheren. Python ondersteunt verschillende programmeerparadigma's, zoals imperatief, procedureel, functioneel en objectgericht.

Bibliotheken vereist voor gegevensextractie:

Je kunt een groot aantal Python-bibliotheken vinden die gemakkelijk gegevens van websites kunnen extraheren, maar Urllib2 en BeautifulSoup zijn twee onderscheidende bibliotheken of modules waarvan je kunt profiteren.

1. Urllib2:

Deze Python-bibliotheek wordt gebruikt om gegevens op te halen van verschillende URL's, kan functies en klassen van een pagina definiëren en helpt verschillende webschraptaken tegelijkertijd uit te voeren. om informatie van websites te extraheren met cookies, authenticatie en doorverwijzingen.

 2. BeautifulSoup: 

BeautifulSoup is een ongelooflijke manier om gegevens van verschillende websites en blogs te verzamelen. is geschikt voor programmeurs, ontwikkelaars en coders en helpt hen om gegevens uit tabellen, korte alinea's, lange paragrafen, lijsten en grafieken te extraheren.Eens de gegevens worden geschraapt, kunt u de filters van BeautifulSoup gebruiken om de kwaliteit ervan te verbeteren. nieuwste versie om webdocumenten, HTML-pagina's en PDF-bestanden te schrapen.

Scr aping HTML-tekst met Python:

Naast BeautifulSoup en Urllib2 zijn er verschillende opties om HTML-tekst te schrappen:

  • Scrapy
  • Mechanize
  • Scrapemark 

Wanneer u webschraptaken uitvoert, is het belangrijk om bekend te raken met HTML-tags. U kunt leren hoe informatie te schrapen uit zowel HTML-tekst als HTML-tags met BeautifulSoup en Python. Enkele bruikbare HTML-tags worden hieronder beschreven:

  • HTML-koppelingen die zijn gedefinieerd met een tag.
  • HTML-tabellen die zijn gedefinieerd met en. De rijen zijn onderverdeeld in verschillende gegevenspatronen met tag.
  • De HTML-lijsten beginnen met

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport