Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Met welke zoekwoorden kunt u uw productverkopen stimuleren?

In dit artikel heb ik een lijst samengesteld van wat volgens mij de belangrijkste punten zijn om te volgen als het gaat om zoekmachine optimalisatie van Amazon en zoekwoordonderzoek. Dus laten we deze punten van naderbij bekijken om een duidelijk beeld te krijgen van hoe we een productzoekwoord moeten uitvoeren.

De tips voor onderzoek met Amazon-trefwoorden

  •  Richt uw SEO op uw doelgroep 

Probeer niet dezelfde optimalisatiecampagne voor Amazon te maken als voor uw Google-webwinkel. Het is niet logisch, omdat verschillende zoekmachines verschillende benaderingen van optimalisatie vereisen. Wat goed is voor Google-optimalisatie kan voor Amazon nutteloos zijn, dus onthoud wanneer u werkt aan uw aanbiedingoptimalisatie als een Amazon-verkoper, u moet zich richten op de specifieke doelgroep. Amazon-productenpromotie vereist meer gedetailleerde gegevens dan u op Google zou nodig hebben. Als u bijvoorbeeld de titels van Amazon en Google-producten/websites vergelijkt, ziet u een groot verschil in optimalisatieaanpak.

  •  Wees bewust van de behoeften en voorkeuren van uw Amazon-publiek 

Het is geen probleem om een lijst met algemene zoektermen op te stellen. U hoeft alleen maar te komen met algemene definities van de producten die u verkoopt. U moet echter begrijpen dat deze woorden zeer concurrerend zijn en u bijna geen kansen hebt om voorop te lopen door ze te gebruiken. Daarom moet u een meer potentiële verkoper zijn en op basis van uw onderzoek lagen van zoektermen bedenken die de reikwijdte beperken. Hier heb ik het over lange staart zoekwoorden en zinnen die klanten kunnen gebruiken om exacte producten te vinden op Amazon. Ze zijn perfect als je de eerste wilt zijn in kleine productcategorieën. Bovendien helpen dergelijke zoekwoorden geld te besparen per elke bieding wanneer u een Amazon Pay-per-Click-campagne uitvoert.

  •  Volg de SEO-structuur van Amazon 

Amazon heeft zijn eigen specifieke regels hoe verkopers hun productgegevens moeten invoeren en je zou er goed aan doen om het naar de letter te volgen. Het verbeteren van Amazon-vermelding is veel eenvoudiger dan hetzelfde te doen met Google-webbronnen. Amazon concentreert zich op verkoopmaximalisatie en daarom willen ze dat bepaalde typen woorden en woordgroepen in productvermeldingen worden geplaatst die zullen resulteren in een conversie. Amazon geeft veel om klanten die hen voorzien van wat ze precies nodig hebben. Dat is de reden waarom je meer omzet zult winnen volgens de Amazon-richtlijnen voor optimalisatie.

  •  Creëer een overtuigende productbeschrijving 

Uw belangrijkste doel bij Amazon is om paginabezoekers om te zetten in klanten. Daarom moet je een unieke en boeiende productbeschrijving maken waarin alle mogelijke vragen van klanten worden beantwoord. U moet strategisch zoektermen opnemen in uw vermelding om deze zichtbaarder te maken bij zoeken op Amazon. U hoeft niet alleen de primaire productfuncties te beschrijven, maar ook uw klanten uit te leggen hoe een bepaald product voor hen zal werken. Na het lezen van uw Amazon-lijst, moeten klanten uw product aanschaffen zonder voorzorgsmaatregelen of twijfels.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport