Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Expert van Semalt definieert enkele aantrekkelijke functies van Web Scraper

Om het op de eenvoudigste manier te zeggen, een plaatsenschraper is een programma, applicatie of software die wordt gebruikt om inhoud van een website te kopiëren, transformeert de geschraapte inhoud naar het vastgestelde formaat en slaat het ook op een specifieke locatie op.

Net als hoe Google-crawlers indexeringsfuncties op websites uitvoeren, werken scrapers op dezelfde manier. Het enige verschil is dat Google-crawlers alle websites op internet doorzoeken terwijl siteschrapers alleen gegevens van bepaalde websites schrappen die door hun gebruikers zijn opgegeven.

Een typische schraper kan gegevens van een specifieke website downloaden of de hele website downloaden. Het kan ook links naar andere inhoud volgen voor verdere downloads. Afhankelijk van het doel van de extractie, kunnen gescraped gegevens worden opgeslagen als XML, HTML of CSV bestanden. Bovendien kunnen sommige hulpprogramma's voor gegevensextractie ook verkregen gegevens exporteren naar andere soorten databases. Een zeer efficiënte tool voor het extraheren van gegevens is Web Scraper.

Web Scraper is een uitbreiding van de Chrome-browser die voornamelijk is ontwikkeld voor het extraheren van gegevens van verschillende webpagina's. Om van deze tool te genieten, moet u een sitemap (een navigatieplan) maken die wordt gebruikt bij het navigeren door webpagina's om de vereiste gegevens te schrapen.

Met een goede sitemap navigeert Web Scraper door alle doelwebsites om alle gespecificeerde inhoud te extraheren en de geëxtraheerde gegevens later als CSV te exporteren. De extensie kan worden geïnstalleerd vanuit Chrome Store.

Enkele belangrijke kenmerken van de tool

Het hulpmiddel heeft de capaciteit om meerdere webpagina's tegelijkertijd nauwkeurig te schrapen, zodat het zowel snelheid als efficiëntie biedt. Vergeet niet dat veel organisaties gegevens van honderden webpagina's regelmatig moeten verwijderen. Deze functie zal hun tijd besparen.

Sitemaps en afgedankte gegevens worden opgeslagen in de lokale opslag van de browser of in CouchDB. Het enige voordeel van deze functie is de mogelijkheid om de sitemaps en de geëxtraheerde gegevens meerdere keren te gebruiken.

Het kan ook meerdere soorten gegevensselectie extraheren in één enkele run.U kunt het configureren om tekst, afbeeldingen en video's van meerdere webpagina's allemaal tegelijkertijd te extraheren.Uw afbeeldingen en tekst soms op bepaalde webpagina's nodig hebben In plaats van het ene gegevenselement voor het andere te extraheren, kunt u beide in één keer uitpakken, in enkele minuten.

Het is vaak moeilijk voor veel hulpmiddelen voor het extraheren van webinhoud om gegevens van dynamische pagina's te schrapen omdat de pagina's meestal gecodeerd met JavaScript en A JAX. Dit is waar Web Scraper het verschil maakt. Het kan elk type inhoud gemakkelijk van dynamische webpagina's schrapen.

Nadat vereiste gegevens zijn geschraapt, kunt u alle opgehaalde gegevens bekijken voordat deze als CSV worden geëxporteerd naar de vooraf opgegeven locatie. Bovendien kunnen uw sitemaps verschillende keren worden geïmporteerd en geëxporteerd.

Helaas heeft het een klein nadeel. Het werkt alleen met de Chrome-browser. Om het goed te kunnen gebruiken, kun je de documentatie en tutorials raadplegen op webscraper.io

Je kunt bugs indienen, hulp bij elke uitdaging zoeken en suggesties doen op google-groepen. Bovendien kunt u ook bugs indienen en functies op GitHub-problemen aanbevelen. Hoe efficiënt een tool ook is, er is altijd ruimte voor verbetering. Google staat dus open voor nuttige feedback over de tool. Wanneer u een bug wilt indienen, moet u een geëxporteerde sitemap toevoegen als dit mogelijk is. Het zal Google helpen om de bug sneller te volgen.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - %s, Semalt.com. All rights reserved