Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt: Rol van Ruby In Web Scraping

Ruby is een dynamische, objectgeoriënteerde programmeertaal. In 1990 werd het ontwikkeld door Yukihiro Matsumoto in Japan. Volgens de maker wordt Ruby beïnvloed door Python, Perl, Lisp, Ada, Eiffel en Smalltalk. Het is het best bekend voor het ondersteunen van meerdere programmeerparadigma's zoals imperatief, objectgericht en functioneel. De eerste openbare uitgave van Ruby werd in december 1995 op Japanse binnenlandse nieuwsgroepen aangekondigd. Na de release van Ruby 0,95 werden enkele nieuwe versies vrijgegeven van 1996 tot 2016, zoals Ruby 1.0, 1.2, 1.4 en 1.6.

Rol van Ruby in webscraping:

In 2012 was Python populairder dan C ++ en Ruby op het gebied van webscraping. Maar in september 2013 werd een Engelstalig boek uitgebracht (genaamd Role of Ruby in Web Scraping). Vandaag de dag is Ruby een van de beroemdste en meest betrouwbare webschrapingstalen. Het is voornamelijk bedoeld voor programmeurs en ontwikkelaars en helpt hen om gegevens van verschillende websites te schrapen.

Ruby zou de principes van de minste verbazing (POLA) volgen, wat betekent dat deze taal helpt bij het bouwen van krachtige dataschrapers en leesbare en schaalbare informatie biedt.

Ruby-codes kunnen programmatisch worden weergegeven bewerk en wijzig uw webinhoud, verander de structuur en repareer alle kleine fouten.

Een overzicht van Ruby Interpreter:

Een Ruby Interpreter, ook bekend als Matz's Ruby Interpreter of MRI, is een specifieke code geschreven in C ++ of Python. Het gebruikt zijn eigen virtuele machine en helpt gemakkelijk gegevens van verschillende webpagina's te schrapen. Deze specifieke interpreter is compatibel met alle belangrijke besturingssystemen zoals News-OS, AIX, SunOS, SVR4, NEC UP-UX, Solaris, NeXTSTEP, Linux, BSD, Mac OS, Windows, BeOS en DOS.

Een inleiding tot PromptCloud:

Het enige nadeel van Ruby is dat het machine learning-technologie mist, wat betekent zijn tools en software hebben geen technologie voor het leren van machines, ze kunnen geen datapatronen identificeren op een betere manier. U kunt verschillende hulpmiddelen uitproberen om gegevens van uw favoriete websites en blogs te schrapen. PromptCloud is een op Ruby's gebaseerde tool die inhoud van meerdere sites scrapt. Als u informatie van dynamische sites wilt extraheren, kunt u deze tool gebruiken en meteen nauwkeurige en betrouwbare gegevens opvragen.

Is Ruby beter dan C ++ en Python?

In deze door gegevens gestuurde wereld moeten we voortdurend waakzaam zijn, omdat de informatie voortdurend verandert. Als u gegevens van dynamische en ingewikkelde sites wilt schrapen, moet u kiezen voor Ruby. Het is veilig om te zeggen dat Ruby veel beter en betrouwbaarder is dan Python en C ++. In tegenstelling tot die programmeertalen zorgt Ruby voor de levering van nauwkeurige, leesbare en schaalbare gegevens. Het is geschikt voor grote organisaties en helpt u bij het gemakkelijk doorzoeken van uw webdocumenten. U hoeft geen ingewikkelde programmeertalen of codes te leren. Met Ruby moet je gewoon een paar basiscodes leren om gegevens te schrapen. Deze programmeertaal heeft zijn eigen voor- en nadelen. Ruby is goed in productie-implementaties en is geweldig voor het analyseren van webdocumenten. In tegenstelling, Python en C ++ vereisen dat je ingewikkelde codes leert. Als u gegevens uit de XML- en HTML-bestanden wilt halen, moet u opteren voor Ruby. Het werkt met elke parser en biedt idiomatische manieren om de ontleedboom te doorzoeken, aan te passen en te navigeren.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport