Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Wat is de reclame voor de kosten per actie en hoe deze aansluit op SEO?

Merchants, die heel wat marketingstrategieën hebben geprobeerd om hun producten online te adverteren, weten dat het vrij moeilijk is om een effectieve methode voor een redelijke prijs te vinden. Er is geen gulden middenweg; u hebt hoge prijzen per klik of een lage doorstroming. Degenen die de CPA-actie (kosten per actie) hebben geprobeerd, weten echter dat dit een van de beste manieren is waarop filialen hun winst kunnen maximaliseren. In dit artikel gaan we alle primaire aspecten van kosten per actie SEO en marketing bespreken.

Wat moet u weten over reclame voor kosten per actie?

Er zijn drie primaire manieren om online advertentiecampagnes uit te voeren: CPM (kosten per millennium), PPC (betalen per klik) en CPA (kosten per actie).

Kosten per millennium of kosten per duizend vertoningen verwijst naar advertenties die zijn gekocht door vertoningen. Als een uitgever van een webbron $ 2,00 CPM in rekening brengt, betekent dit dat een adverteerder $ 2,00 moet betalen voor elke 1000 vertoningen van zijn advertentie.

De standaardmanier om het succes van CPM te meten, is door de klikfrequentie te tellen. CTR is de verhouding tussen het aantal keren dat op de advertentie is geklikt en het totale aantal advertentievertoningen.

PPC (Pay Per Click) is een standaardmodel voor internetmarketing op grond waarvan de adverteerders een vergoeding betalen telkens wanneer op een van hun advertenties wordt geklikt. Met andere woorden, dit advertentiemodel biedt een manier om bezoeken aan een internetbron te kopen. Volgens dit model bieden adverteerders een advertentieplaatsing in de gesponsorde koppelingen van een zoekmachine wanneer iemand zoekt naar een zoekwoord dat gerelateerd is aan hun bedrijfsaanbod.

En het derde reclamemodel is CPA (Cost Per Action). Het wordt ook kosten per acquisitie, lonen per actie en op prestaties gebaseerde advertenties genoemd. Volgens dit advertentiemodel krijg je betaald wanneer iemand op jouw affiliate-link klikt en een actie voltooit. Een gebruiker klikt op uw advertentie en meldt zich aan voor een gratis proefversie van een product, registratie voor een gratis download of aankoop van uw spullen. Deze aanmeldingen en aankopen genereren uw bedrijfsleads en maximaliseren bedrijfsinkomsten. Volgens dit type advertenties betaalt u voor de hostdiensten en een vergoeding voor elk specifiek type acties op uw site dat tot conversie leidt.

Hoe kunt u profiteren van advertenties per actie?

Allereerst is het vermeldenswaard dat dit soort reclame minder riskant is dan andere advertentiemodellen. U betaalt alleen voor de echte gebruikersacties die tot conversie leiden. Dat is de reden waarom je met dit type reclame niets verliest. Bovendien beschermt u uzelf tegen onnodige klikken die niet worden omgezet, evenals klikfraude.

Wat zijn de mogelijke risico's met betrekking tot advertenties voor kosten per actie?

Als u een lage lead to sales-ratio heeft, kunt u een laag rendement op investeringen behalen met dit type advertenties. Dus als u uitgevers meer betaalt voor leads dan inkomsten genereert, zult u waarschijnlijk uw geld verliezen. In dit geval kunt u overschakelen naar een CPA-campagne op basis van verkopen.

Nog een ding dat u moet weten over CPA-advertenties is dat als u geen goed trackrecord heeft voor het opgegeven type actie, uw uitgevers mogelijk besluiten advertenties van meer potentiële bronnen te hosten die hen hoger kunnen brengen omzet.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport