Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Wat zijn de effectieve hulpmiddelen die u zullen helpen om uw Amazon-productranglijsten te volgen?

Elke Amazon-verkoper droomt ervan zijn producten te zien op de pagina met de TOP of Amazon-zoekresultaten. Er is echter een vraag hoe je Amazon-ranglijsten op zo'n manier kunt verbeteren dat ze zich onderscheiden van de rest en producten zichtbaar maken voor potentiële klanten. In de regel is alles niet zo eenvoudig als we misschien denken. Helaas zijn er geen snelkoppelingen om een welvarende Amazon-verkoper te worden. U zult vele beproevingen en fouten moeten doorlopen voordat u erachter komt wat goed werkt voor uw online winkel.

In dit artikel zullen we het hebben over de methoden die uw Amazon-ranglijst dramatisch kunnen verbeteren. Bovendien bespreken we de manieren waarop u uw Amazon-productranking kunt volgen om aan de top van het Amazon e-commerce-spel te blijven.

Hoe kunt u uw Amazon-productrangschikking verbeteren?

Werk aan je aanbiedingen

Begin met het verbeteren van je productvermelding. Uw vermelding moet correct zijn geoptimaliseerd als u deze wilt omzetten in verkopen. Om een hoge conversieratio te behalen, maakt u uw productvermelding, rekening houdend met alle Amazon-vereisten en effectieve optimalisatiestrategieën. Het zal u helpen om u te onderscheiden van de rest verkopers in uw niche. Zorg ervoor dat u de titel van uw product verstandig gebruikt. Om het beschrijvend en goed geconverteerd te maken, voegt u enkele essentiële details en productkenmerken eraan toe. Zorg bovendien voor een aantrekkelijke productbeschrijving en efficiënte tagging. En tot slot, vergeet niet om een aantal professioneel vastgelegde foto's met een bijpassende productspecificatie op te nemen.

Als uw aanbieding volledig is ingevuld en goed is geoptimaliseerd, heeft u een grotere kans om te worden vermeld aan de bovenkant van de zoekresultaten van producten. Als gevolg hiervan zal het je helpen om je algehele Amazon-ranking te verbeteren.

Verkeer van externe bronnen aantrekken

U kunt de positie van uw Amazon-productrangschikking vergroten door verkeer van externe bronnen aan te trekken. Het zal u helpen om een voorsprong op uw concurrentie te ontwikkelen, uw rendement op investeringen te verhogen en nieuwe potentiële klanten aan te trekken van externe bronnen. Het is een bewezen manier om u te onderscheiden van de resthandelaren binnen uw categorie.

Om gericht verkeer naar uw Amazon-productvermelding aan te trekken, kunt u socialemediamarketing gebruiken. Alles wat u nodig hebt, is om zakelijke accounts aan te maken die zijn gewijd aan uw inventaris op een populair social-mediaplatform. Het is raadzaam om een accent te maken op Facebook, Pinterest en Instagram. Natuurlijk moet je werken aan verbetering en promotie van deze accounts om nieuwe volgers aan te trekken (je potentiële Amazon-klanten).

Bovendien is het redelijk om samen te werken met sociale beïnvloeders in uw niche. Ze kunnen video's maken of promotieblogberichten schrijven die zijn gewijd aan uw producten. Het is een resultaatgerichte technologie voor het genereren van verkeer, omdat mensen de neiging hebben om sociale beïnvloeders te vertrouwen.

Een andere effectieve manier om potentiële klanten naar uw Amazon-lijst te trekken, is door een blog te maken die specifiek is gericht op uw voorraad en marktniche in het algemeen. Schrijf op spannende en aantrekkelijke thema's die de aandacht van de gebruiker kunnen trekken. Als je een constante doorstroming naar je Amazon-productbeschrijvingspagina wilt krijgen, moet je je blog regelmatig bijwerken.

En tot slot kunt u een sterke aanhang opbouwen door samen te werken met affiliate marketeers die actief zijn op de Amazon-markt.

Voorzie uw klanten van high-speed verzenddiensten

Alle TOP Amazon-verkopers bieden hun klanten gratis en snelle verzenddiensten en orderverwerking. Deze services zijn essentieel om uw klanten de perfecte winkelervaring te bieden en ze loyaal aan uw merk te maken.

U moet dus consistent zijn bij het verwerken en verzenden van bestellingen. U moet persoonlijk een nauwkeurigheid en snelheid in de orderverwerking controleren. Als u geen tijd hebt met deze belangrijke zakelijke aspecten van Amazon, kunt u deze taak delegeren aan Amazon. Als u betaalt voor Amazon-fulfilmentdiensten of Amazon Prime, raakt u verlost van alle problemen met betrekking tot verzending, levering en klantenservice.

Uiteindelijk helpt het u om meer positieve feedback van klanten te genereren, uw verkoopgeschiedenis te verbeteren en uw productvermelding naar de TOP van Amazon-SERP te pushen.

Zoek uit de TOP Amazon-categorieën waar je op TOP

kunt zijn Als je weet hoe efficiënt Amazon-rubrieken op TOP-niveau zijn, kun je verbeter uw algehele Amazon-ranglijst. Het is belangrijk om een klasse op het hoogste niveau te specificeren bij het opzetten van een product dat te koop wordt aangeboden. Om een geschikte productcategorie te selecteren, moet u een uitgebreid marktonderzoek uitvoeren. U kunt dit handmatig doen of met behulp van geautomatiseerde software. Zorg er in het algemeen voor dat u het correct doet in de beginfase van uw Amazon-bedrijfsontwikkeling. Anders kunt u een zeer lage zoekzichtbaarheid en een Amazon-ranglijst verwachten.

Productbeschikbaarheid beheren

Als u de klanttevredenheid wilt behouden en een constante verkeersstroom wilt ontvangen, moet u de beschikbaarheid van het product beheren. Daarom moet u ervoor zorgen dat uw goedgekochte producten altijd op voorraad zijn. Anders worden uw potentiële klanten gedwongen om naar een andere verkoper in uw categorie te rennen.

Voer een verfijnd zoekwoordonderzoek uit

Veel verkopers hebben nog steeds geen idee hoe zoektermen hen kunnen helpen en ze zijn zo belangrijk, maar het effect van relevante zoektermen op de ranglijsten van Amazon-producten is duidelijk: zoekwoordonderzoek moet worden gedaan in de eerste fase van uw Amazon-advertentieoptimalisatiecampagne, een startpunt dat niet kan worden vermeden. Daarom is het essentieel om relevante zoekwoorden te selecteren, zodat uw product in de geselecteerde zoektermen kan worden gevonden.

Voor de meest nauwkeurige zoekwoordonderzoeksgegevens kunt u verwijzen naar een van de beschikbare online zoekinstrumenten voor trefwoorden In de volgende paragraaf kunt u meer gedetailleerde informatie krijgen over Amazon-producttrackingtools.

Met welke hulpmiddelen kunt u uw Amazon-productposities volgen?

In deze alinea kunt u vindt een korte lijst met Amazon-onderzoekstools waarmee u uw uitvinding kunt volgen en blijf altijd op de TOP van het spel.

  •  Jungle Scout 

Jungle Scout is een Amazon verkopers tool die je zal helpen om je inventaris te beheren en een onderzoek doen naar producten die u aanzienlijke winst opleveren. Met deze tool minimaliseert u uw risico's om uw bedrijf in de verkeerde productcategorie te lanceren. Het stelt u in staat om het potentiële voordeel te bepalen dat u zult verdienen op basis van werkelijke cijfers in de industrie in plaats van op intuïtie.

Alles wat u nodig hebt, is de tool-extensie toevoegen aan uw Chrome-browser en de historische prijzen, gerelateerde Amazon-kosten, nettowinsten van uw potentiële klanten en andere gegevens bekijken die van invloed kunnen zijn op uw beslissing om al dan niet een specifiek product voor de detailhandel op de Amazon-marktplaats.

Bovendien, als u op zoek bent naar de frisse ideeën over wat u op Amazon kunt verkopen, heeft de Jungle Scout-tool een specifieke web-app die u met deze taak zal helpen. Deze web-app filtert de volledige database van Amazon op prijs, verkoop, categorie en andere functies om de winstgevende voorraad te vinden waarop u kunt inspelen.

Nog een voordeel van deze tool is dat het u een geautomatiseerde concurrentieanalyse biedt. Het is essentieel op het Amazonegebied waar de concurrentie een ongecontroleerd niveau nadert.

  •  AMZ Tracker 

AMZ Tracker kan worden gebruikt als zoekinstrument met geavanceerd trefwoord dat helpt bij het vinden van relevante long-tail-zoekwoorden en zinnen waar uw potentiële klanten naar op zoek zijn.

Bovendien dient het als een Amazon-productrangtracker, die uw huidige en historische zoekwoordposities op de Amazon-zoekresultatenpagina toont. Het is echter zelfs meer dan alleen een rangtracker. Het geeft u inzicht, zodat u uw productvermelding kunt optimaliseren en uw rang kunt verbeteren.

AMZ Tracker biedt haar klanten ook waarschuwingen voor negatieve beoordelingen. U kunt meldingen ontvangen wanneer uw klanten minder dan vijfsterrenrecensies nalaten. U kunt dus reageren op negatieve recensies en klantaangelegenheden oplossen door hen te vragen hun mening te heroverwegen. Het is een perfecte kans om klanten loyaal te maken aan uw merk en uw ranking te verhogen.

  •  SellerActive 

SellerActive is speciaal ontworpen om uw verkoopactiviteit op Amazon Marketplace te verbeteren en te versnellen. Deze software biedt de digitale hulpmiddelen en ondersteuning die u nodig hebt om uw bedrijf sneller en gemakkelijker te laten groeien.

Als u een grote voorraad heeft en uw product massaal op Amazon verkoopt, is deze tool misschien precies wat u nodig hebt om uw leven een stuk eenvoudiger te maken. Het helpt bij het stroomlijnen van het voorraadbeheer en de bulkvermelding van producten op talloze online e-commerceplatforms.

De SellerActive-tool helpt de juiste niche-concurrenten te targeten en benut elke gelegenheid om nieuwe klanten aan te trekken.

Daarnaast biedt deze tool repricing-services, tracking van productclassificatie, ondersteuning voor drop-shipping, productbundeling en andere belangrijke verkoopservices.

  •  MerchantWords 

Merchant Words is een onderzoekstool van Amazon om u te helpen bij het vinden, selecteren, en gebruik de beste zoektermen om meer producten te verkopen. Alles wat u nodig hebt, is om uw gerichte zoekexpressie toe te voegen aan het systeem en u krijgt een lijst met gerelateerde zoektermen te zien, vergezeld van de statistische gegevens over hoe vaak kopers op Amazon naar dat woord of die zin zoeken. Bovendien kan deze tool u helpen bij het doorzoeken van long-tail en precieze zoektermen die uw potentiële klanten gebruiken wanneer ze de exacte zoekopdracht hebben. MerchantWords geeft u toegang tot een wereldwijd publiek met een database met zoektermen van verkopers in Noord-Amerika, Europa en zelfs Azië.

Het beste deel ervan is dat u met deze tool andere onderzoekssoftware kunt gebruiken die u onbeperkte CSV-downloads biedt. U kunt dus uw gegevens integreren met het systeem dat u gebruikt.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport