Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Wat is de beste screenscrapingtool? Semalt Advice

Screenscraping is het proces waarbij gegevens uit afbeeldingen worden verzameld en omgezet in leesbare tekst. Het wordt gedaan om gegevens van oudere applicaties en websites op een betere manier vast te leggen. Er is een groot aantal schermschraapgereedschappen op het net, maar Mozenda is de beste en meest betrouwbare data-extractor.

Schermschrapen wordt vaak verward met inhoudschrapen, wat de praktijk is om tekst van verschillende websites te verzamelen en te schrapen. Met Mozenda kunt u afbeeldingen, video's en HTML-tekst downloaden naar uw harde schijf en deze omzetten in leesbare en schaalbare gegevens.

Voordelen van Mozenda voor uw bedrijfstak of bedrijf:

Alle ondernemingen moeten gegevens verzamelen en schrapen van het net kunnen profiteren van Mozenda. Er zijn een groot aantal webpagina's. Met een gewoon hulpmiddel kunt u de informatie nooit samen verzamelen. Maar met Mozenda kunt u scraptaken op meerdere schermen tegelijk uitvoeren. Deze tool schraapt gegevens en slaat het op met een paar muisklikken in een leesbaar en schaalbaar formaat. Mozenda geeft u volledige controle over uw informatie en stelt u in staat om een automatiseringsworkflow met de Drag-and-Drop Editor visueel te ontwerpen.

Kruip eenvoudig uw webpagina's:

Als u onlangs een site hebt ontwikkeld en de inhoud ervan wilt indexeren, kunt u kiezen voor Mozenda. Deze tool beschikt over verschillende nuttige API's en bots en helpt uw webpagina's op een betere manier te crawlen. van zijn onderscheidende opties zijn Screen Scraping Wizard en Web Scraping Wizard. Beide opties stellen je in staat om in een paar minuten gegevens uit elke website te halen. Bovendien kun je ze gebruiken om je inhoud te indexeren en je site's zoekmachine rankings.

Schrijf de codes zelf:

In de loop der jaren hebben programmeurs Python, JavaScript en C ++ gebruikt om een verscheidenheid aan codes te schrijven.In Mozenda is er een nieuwe functie waarmee je de code zelf kunt schrijven. Het is goed voor programmeurs en ontwikkelaars: als je geen programmeer- of codeervaardigheden hebt, kun je kiezen voor Mozenda's automatische scrapingoptie en deze tool in staat stellen om je inhoud comfortabel te schrapen. overal ingezet en navigeert via verschillende webpagina's om goede resultaten te behalen.

Verschillende versies van deze schermschraper:

De software is beschikbaar in zowel gratis als betaalde versies. In de betaalde versie zijn er twee verschillende versies: Professional Edition en Enterprise Edition. De professionele editie is geschikt voor webmasters, kleine bedrijven en programmeurs. De enterprise-editie is geschikt voor bedrijven en grote bedrijven. Als alternatief kunt u kiezen voor de gratis versie die wordt geleverd met een beperkt aantal opties en functies.

Sla gegevens op in een geschikt formaat:

Een van de meest onderscheidende kenmerken van Mozenda is dat het uw gegevens in een aantal formaten opslaat en u in een paar seconden toegang geeft tot de inhoud. U kunt bijvoorbeeld de gegevens opslaan in JSON-, XML- of CSV-bestanden of deze downloaden naar uw harde schijf voor offline gebruik. U kunt de gegevens ook opslaan in Google Drive en Box.net. Mozenda kan worden geïntegreerd met uw bestaande systeem via de API-verbinding.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport