Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt Expert - Gratis schermschraptools

De behoefte aan gegevensgesteunde besluitvorming dwingt bedrijven om te investeren in gegevensschrapen. Dientengevolge is er een groeiende behoefte aan dergelijke programma's die in staat zullen zijn om automatisch gegevens van websites te verzamelen en deze op te slaan in een toegankelijke vorm, evenals gemakkelijke toegang.

Het merendeel van deze bedrijven bevindt zich echter nog in de kinderschoenen, en als zodanig zou het enigszins schadelijk zijn om hun exploitatiekosten te verhogen door hen te dwingen premium scrapsoftware te kopen. Laten we nu eens kijken naar enkele van de beste gratis schermschrapsoftware die er zijn.

Outwit Hub

In tegenstelling tot andere scraping-oplossingen, werkt deze op uw browser. Door gewoon de Outwit Hub Firefox-extensie te installeren vanuit de add-on-store, kunt u vanuit uw Firefox-browser schrapen. De extensie is eenvoudig te gebruiken en vereist geen programmeervaardigheden. Ook hoeft u niet eens een dubbeltje te gebruiken om deze software te gebruiken.

Web Scraper Chrome Extension

Net als de vorige software is de Chrome-extensie Web Scrapper een browserinvoegtoepassing. Het enige wat u hoeft te doen is om het te downloaden van de Chrome-winkel en u bent klaar om te gaan. De scraper kan pagina's verwerken met Ajax en JavaScript waardoor deze compatibel is met verschillende projecten. Met de invoegtoepassing kunt u uw geschrapte gegevens exporteren in CSV-bestanden en in Google Spreadsheets.

Fminer

Fminer is een van de meest voorkomende scrapers die er zijn. Dit kan worden toegeschreven aan het gebruiksgemak. Nadat u het programma hebt geïnstalleerd en gestart, wordt u begroet door een visueel dashboard dat intuïtief is als het gaat om het verzamelen van gegevens. Met de set-up kunt u ook grote complexe scraping-projecten verwerken die proxyserverlijsten en meerlaagse crawl vereisen.

Octoparse

Octoparse is een webspaan aan de clientzijde voor het Windows-platform. Het installatieproces is relatief eenvoudig en u kunt zowel ongestructureerde als semi-gestructureerde gegevens van websites verzamelen. Het programma vereist echter geen codeerkennis, dus het zal nuttig zijn voor zelfs de nieuwelingen.

Spinn3r

Spinn3r is afhankelijk van de firehose API die verantwoordelijk is voor 95 procent van het crawl- en indexeringswerk. Het programma biedt u ook een extra optie om gegevens te filteren met behulp van trefwoorden om te voorkomen dat irrelevante gegevens worden verzameld. Het programma slaat geëxtraheerde gegevens op in JSON-formaat terwijl de gegevenssets voortdurend worden gescand en bijgewerkt. De beheerdersconsole zal ook een welkom toevluchtsoord voor u zijn om mee te spelen, met inbegrip van futures.

Diffbot

Als u een ontwikkelaar bent, dan is dit de beste tool voor alle scraping-taken op het scherm. Het programma kan on-line gegevens ophalen terwijl het onderweg is en biedt ook meer analyse-oplossingen voor onderweg. Het is gebaseerd op computervisie en deep machine learning-services om webgegevens beter te structureren. Hiermee kunt u hele sites automatisch crawlen door de scraper een domeinnaam te geven en deze zal automatisch automatisch de gegevens spinnen en extraheren.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport