Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt Overzicht van webschrapen in Node.js

Een webschraper is een hulpmiddel dat wordt gebruikt om gegevens van het internet te extraheren. Het kan toegang krijgen tot het World Wide Web via het Hypertext Transfer Protocol of via de webbrowser. Webschrapen kan handmatig worden gedaan, maar de term verwijst meestal naar een geautomatiseerd proces geïmplementeerd met behulp van bots of webcrawlers. De huidige webkrabbers variëren van de ad-hoc, die menselijke inspanningen vereist, tot volledig geautomatiseerde systemen die de hele website in gestructureerde informatie kunnen omzetten.

Een overzicht van Node.js, zijn bibliotheken en frameworks:

Node.js is een open-source, platformonafhankelijke JavaScript-omgeving om JavaScript aan serverzijde uit te voeren. Hiermee kunt u JavaScript gebruiken in server-side scripting en verschillende scripts uitvoeren om dynamische webinhoud te produceren. Daarom is Node.js een van de fundamentele elementen van het JavaScript-paradigma geworden.

Node.js is eigenlijk een relatief nieuwe technologie die populair is geworden bij webontwikkelaars en gegevensanalisten. Het is gemaakt om high-performance en schaalbare netwerkapplicaties en web-scrapers te schrijven. In tegenstelling tot C ++ en Ruby heeft Node.js een reeks frameworks en bibliotheken die u helpen een webschraper op een betere manier te schrijven.

 1. Osmose 

Osmose bestaat al geruime tijd. Deze Node.js-bibliotheek helpt programmeurs en ontwikkelaars tegelijkertijd meerdere web-en schermschrapers te schrijven.

 2. X-Ray 

X-ray is geschikt voor het verwerken van HTML-documenten en helpt scrape data direct van hen. Een van de meest onderscheidende kenmerken van X-ray is dat je het kunt gebruiken om meerdere scrapers te schrijven op a Time.

 3. Yakuza 

Als u op zoek bent naar een grote schraper met veel functionaliteiten en opties, zal Yakuza uw werk gemakkelijker maken.js bibliotheek, je kunt eenvoudig je projecten, taken en agents organiseren en zeer efficiënte webschrapers schrijven in een mum van tijd.

 4. Ineed 

Ineed is a een beetje anders dan andere Node.js-bibliotheken en frameworks.Het staat je niet toe om de Selector te specificeren om data te verzamelen en te schaven. Plus, Ineed heeft beperkte opties en functies, maar het helpt bij het schrijven van effectieve webschrapers en je kunt afbeeldingen verzamelen en hyperlinks van een website met Ineed.

 5. Knooppunt Express Boilerplate 

Knooppunt Express Boilerplate is een van de beste en bekendste Node.js-frameworks. helpt ontwikkelaars alle overbodige taken te verwijderen die een project kunnen laten ontsporen. Bovendien kunt u Node Express Boilerplate gebruiken om een webschraper te schrijven. Hiervoor zou je zijn specifieke codes moeten leren.

 6. Socket.IO 

Het heeft ten doel real-time webapplicaties en dataschrapers te ontwikkelen. Socket.IO is geschikt voor zowel programmeurs als ontwikkelaars.

 7. Mastering Node 

Met Mastering Node, kunnen we gemakkelijk schrijven high-concurrency web schrapers en servers, dankzij zijn CommonJS module systeem voor het maken het mogelijk.

 8. Formaline 

Het is een volwaardig Node.js-framework dat formulieraanvragen (HTTP POST's en PUT's) kan verwerken en is goed voor het ontleden van geüploade bestanden direct. Je kunt krachtige en interactieve webschrapers schrijven met behulp van Formaline.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport