Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt presenteert de krachtigste URL-scrapers voor PPV

Als u een Pay-per-view (PPV) marketing consultant of analist bent, en je hebt handmatig URL's gekopieerd van doelwebpagina's, je kunt je webscraping proces versnellen door enkele van de webschrapingstools die gratis worden aangeboden op internet te gebruiken.

Als een PPV-marketeer hebt u tools nodig die gegevens in een gebruiksvriendelijke indeling kunnen schrapen en exporteren. Als het op marketing van PPV aankomt, is het uitvoeren van grondig marktonderzoek een sleutel tot uw succes. U moet gaan voor webscrapingtools die snelle toegang bieden tot de doelinhoud.

Gratis URL-scrapers om te overwegen voor PPV

  • Skrayp

Skrayp is een van de meest effectieve webschraptools voor PPV. Skrayp-tool is ontworpen om alle webschraptaken uit te voeren, zoals trefwoordschrapen, URL-scraping en video-scraping. Skrayp is een gratis URL-scraper waarmee u uw Return on Investment (ROI) op al uw campagnes voor webextractie kunt verhogen.

Skrayp-vrije URL-scraper kan al uw doellijsten in realtime beheren en exporteren.De tool werkt eenvoudig om informatie uit meer dan 36 verschillende landen te extraheren.Als uw huidige PPV-marketingcampagne meer schrapt, dan 1000 URL's, Skrayp is de beste tool om te overwegen.

  • Oscraper-software

Oscraper is een gratis URL-scraper die URL's verwijdert in zowel Google Paid-resultaten als Google organic. Het is een van de meest populaire en krachtige Google-scrapers voor zowel SEO-marketing als PPV.Het beste deel van het gebruik van Oscraper is dat u de software niet op uw computer hoeft te installeren om doel-URL's te schrapen. De software werkt snel op Google en is compatibel met alle PPV-netwerken die in verschillende landen beschikbaar zijn Oscraper kan ook functioneren als een Google Chrome-extensie en is goed ontworpen om op alle vensters te werken.

  • Scrapebox 

Scrapebox is een van de beste gratis URL-scrapers die is ontwikkeld voor schraap zoveel mogelijk URL's uit elke gewenste bron. PPV-marketing heeft alles te maken met het identificeren van de juiste URL's om op te bieden. Hier komt Scrapebox-scraper binnen. Met deze URL-scraptool schrapt u een doelsite op basis van de zoekwoorden die u selecteert.

  • PPV Sniper

PPV Sniper is een gratis URL-scraper die is ontworpen voor PPV-verkeerscampagnes. Deze software kan tegelijkertijd tot 20 ULS schrapen. In de meeste gevallen wordt PPV Sniper gebruikt om sociale mediaplatforms te schrapen. Deze gratis software wordt ook gebruikt om hoog gerangschikte URL's in de zoekmachines voor specifieke zoekwoorden te vinden.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport