Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Arama Motoru Pazarlamacılığını göz önüne alarak, doğru SEO açıklaması nerede yatıyor?

Çoğu zaman pek çok iş adamından ve hatta başarılı, akıllı ve akıllı yöneticilerden garip yanıtlar duyabiliyorum. Hepsi Arama Motoru Pazarlamacılığı (SEM) ve yeterli SEO açıklaması şartlarıyla karıştırılmamaktan şikayetçidir. Aslında, her iki kavram da geniştir ve dolayısıyla genellikle endüstri operatörleri tarafından birbirinin yerine geçer. Kabul edelim - bunların çoğu gerçekten doğru olmaktan çok uzaktır ve bunun yerine çok fazla karışıklık getiriyor.

Sonunda şeyleri netleştirelim. Evet, Arama Motoru Optimizasyonu (SEO) ve Arama Motoru Pazarlaması (SEM) aslında arama motorlarına hitap ediyor. Fakat bunu, en azından birkaç farklı sözcük kullanmak için, iki farklı şekilde yapıyorlar. Demek istediğim, Pazarlama ve Optimizasyon, genel uygulamalarını söylememek için çok kapsamlı ve geniş tanımlamalara sahiptir. Net SEO açıklamasıyla tamamlanan SEM'in doğru anlayışını elde etmek için aralarındaki en temel farklılıkların kısa bir listesini incelemenizi öneririm.

 seo explanation

Bir an önce farkı görmek için kaba bir benzetme yapalım. Dijital Pazarlamanızın bir otomobil olduğunu düşünün. Doğru çalışması için, aracınızın, örneğin tekrarlayan yakıt beslemesinin devam ettirilmesi doğrultusunda motorunun bakımına ihtiyacı vardır. Meşhur metaforları başlangıç noktası olarak ele alarak, basit bir karşılaştırma yapabiliriz. Evet, cesur karşılaştırmamız kesin gözlemlerden uzak, fakat en azından şu an için yapmaları gerekiyor.

Motor bakımının yapılması Arama Motoru Optimizasyonu süreciyle paralel olacaktır. Basınç, yağ, su seviyelerini kontrol etme gibi farklı yönleri kapsar, ayrıca motorun çalışmasını sağlamak için birçok farklı iş içerir. Daha iyi performans için, her zaman ekstra parçalar alabilir veya var olanları yenileriyle değiştirebilirsiniz. Bunu yaparak, her gün en verimli sürüş deneyimini elde edersiniz. Ben en basit SEO açıklamasına inandığım şey budur. Bu benzetmeyi daha da ikna edici hale getirmek için, itiraf ederek, aslanın sürücülerin payıyla nefret ettiği otomobil sahipliğinin bu hoş olmayan yönüyle kolayca karşılaştırabiliriz.

Öte yandan, Arama Motoru Pazarlama kaçınılmaz ve tekrarlayan bir ihtiyaç aracınızın yakıt deposuna taze gaz koymak ile karşılaştırılabilir. Basitleştirilmiş bir SEO açıklaması için eşit maliyetli bakım çalışmalarına önceki referansı alarak neredeyse tüm sürdürülebilirlik ve onarım çalışmalarının muhtemelen bazı temel derecede asgariye indirilebileceği anlaşılır hale gelir. Bunu yapmak (ör., Web sitenizi sadece en kapsamlı SEO çalışmalarıyla idare etmek), çok ağır harcamaların çoğunu oldukça uzun süre erteleyebileceksiniz, ancak aracınızı en azından kaya seviyesinde tutmaya devam edebilirsiniz. Öte yandan, SMM için yakıt ikmal edilmesi vazgeçilmezdir, böylece motorunuzu kullanmanın tek yoludur, yolunuza istediğiniz yere sürmek ve her an için ne zaman ihtiyacınız vardır.

seo marketing

 Sonuç 

Hem SEO hem de SEM aynı alanda faaliyet göstermektedir. Yani online platformunuza daha fazla ziyaretçi getirmek istiyorum. Açık bir SEO açıklaması için, iyi optimize edilmiş ve muhafaza edilmiş bir ticari web sitesinin çalıştırılması size daha kaliteli organik trafik getirecektir. Gerçek müşterilerin istikrarlı akışını ve dolayısıyla gelirleri rahatlatan uzun vadeli ve zahmetli bir yatırımdır. Ücretli arama üzerine SEM bahisleri, sürekli olarak nakit ile beslenmelidir. Trafiği derhal harekete geçirir, dolayısıyla anında sonuç verir, ancak yoluna devam eder.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport