Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

En iyi şekilde Web ve SEO geliştirme nasıl yönetilir?

When your website online promotion is betting more on organic traffic as the locomotive power, you should consider the following brief discussion. I believe that every online ranking promotion campaign should always rely on the right Web and SEO development, both close hand in hand. Let’s face it - Search Engine Optimization is more about the keyword research, backed with a proper content marketing strategy. But there are still too many technical aspects often coming behind the scene. But particularly those technical issues are determining every web page ranking in the list of the SERPs. I mean that when doing your SEO, you must always consider the right process of coding for every web page of yours, from the very beginning.

Dizine ekleme için bekliyoruz

Hem web sayfası hem de SEO geliştirme için yapılması gereken ilk şey, web sitenizin her bölümünün dizine eklenmesinin en azından erişilebilir olduğundan emin olmaktır, yani tarama robotlarının içerik verilerinizin her parçasını "okumasını" engelleyecek bir şey yoktur . Bu şekilde hareket ederek, web sitenizin başlangıç görünümünü arama motorlarının bakış açısından kontrol etmek için Google Search Console'un Tarama bölümünde "Getirme" komutunu kullanmanızı öneririm. Burada tek bir çekirdek önerisi var - her şeyi HTML formatında tutmaya çalışın, temel önemi olan web sayfalarınız için Flash veya Silverlight'ı kullanmaktan kaçının. Her şey doğru görünüyorsa ve web siteniz en azından dizinlenebilir durumdaysa, daha iyi kullanıcı deneyimi ve arama motorları tarafından potansiyel olarak daha yüksek sıralamaya sahip olmanız için kısa bir kaç ipucu göreceksiniz.

Temiz URL'ler var

Web sayfası URL'leriniz hem web hem de SEO geliştirme ve daha iyi kullanıcı deneyimi için temel öneme sahip unsurlardır. URL'lerinizi arama robotları tarafından "anlaşılabilir" hale getirmenin yanı sıra gerçek kullanıcılar tarafından okunur olun.Google'ın kendisine veya web sayfalarını ziyaret eden kişilere karışıklık getirebilecek gereksiz URL verilerinden kurtulun. Bir taraftan, URL'leriniz için hiçbir optimizasyona sahip olmamanız, kullanıcıların tıklama olasılığını azaltır, paylaşmak demek değildir. Aynı zamanda, arama motorları, belirli bir anahtar kelimeyle alaka düzeyini "anladığında" belirli zorluklarla karşılaşabilirler.

website developmentDoğru web sayfası ve SEO geliştirme göz önüne alındığında, URL'lerinizi aşağıdaki parametrelerle optimize edin:

  • Her web sayfası URL'si olabildiğince kısa ve bilgilendirici olmalıdır. Web sitenizin konusuyla ideal bir şekilde eşleşebilmek için, URL'lerinizi yalnızca doğru ve alakalı anahtar kelimeler veya kelime öbekleriyle birlikte yerleştirmenizi öneririm.
  • URL'lerinizi anahtar kelimelerle doldurmayın, dizine ekleme yolunu mümkün olduğunca açık tutun. Bunu yaparken, durdurma sözcüklerini her ne pahasına (en sık olanlar gibi "the," "of", "on", "a" vb. Hariç tutmayı unutmayın)
  • URL'lerdeki metin dizilimini ayırmak için her zaman kısa çizgi kullanın. Arama motorları onları pek tanımadığından alt çizgiyi unutun. Bu, tarama ve dizin oluşturma için doğal olarak bazı keskin potansiyel zorluklar getiriyor.
  • Ana anahtar kelimelerinizi her bir URL'nin başına yakınlaştırarak doğru anahtar kelime öbeği düzenini koruyun. Unutma, mantığına göre arama motoru botları başlangıç anahtar kelimelerine daha fazla önem veriyor.

Bu arada, URL'lerinizi olabildiğince kısa tutmanızın başka bir nedeni olabilir (ör. URL'lerdeki anahtar kelimelerinizin toplam ağırlığını korumak ve artırmak). Bununla birlikte, aynı zamanda URL'lerinizi doğal olarak yeniden şekillendirin, yalnızca içeriğinizin yazılışı parçalarımış gibi yapın. Bunu yaparsanız, spam veya düşük kaliteli içerik sorunlarını en aza indirgemiş olursunuz.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport