Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

SEO video pazarlamacılığı ile neden web sitemi arama optimizasyonunu desteklemeliyim?

SEO'nun ilk işaretlerini bile bile ilk sonuçları veren çok zaman ve emek ister. Nasıl daha güçlü bir büyüme yaratabilirim? Hem gerçek kitleye hem de arama toplayıcılarına itirazda bulunmak için ayakta arama optimizasyon stratejinizi bazı eylem planlarıyla birlikte sunmanız gerekir. Peki neden SEO video pazarlama bazı şemaları denemek değil mi? Mevcut takipçilerinizi veya okuyucularınızı korumak ve geliştirirken daha potansiyel müşterilere hitap etmek için mükemmel bir kombinasyon gibi görünüyor, öyle değil mi? Her neyse, SEO ve video pazarlama kullanmayla ilgili aşağıdaki ifadelerin makul bir değerlendirmede yararlı olacağına inanıyorum.

seo video marketing

 Daha fazla dönüşüm oranı kazanın 

Şaşırtıcı bir şekilde, ama şimdi YouTube, Google'ı takip ederek dünyadaki en popüler arama motoru haline geldi. Bing ve Yahoo ortak çabalarının geride bırakarak. Bu ne demek? Hiçbir şey, yalnızca insanların videoları izlemeyi sevmesi dışında. Peki neden web sayfalarınızı yararlı veya eğlenceli video içeriğiyle katıştırmak mükemmel bir fikir değil mi? Sadece sağlıklı bir kullanıcı deneyimi için değil, daha fazla dönüşüm için. En yeni araştırma tahmine göre, SEO video pazarlaması ile desteklenen uygun bir e-posta kampanyasını ele almak, potansiyel hedef kitlenizin e-posta aboneliği aracılığıyla% 51 oranında artmasını sağlayabilir. İnsanlar açılış sayfanızı kaliteli bir video ile yerleştirmenin dönüşümde yaklaşık 2 kat artış sağlayarak daha da umut verici olduğunu söylüyor. Daha önce de belirtildiği gibi, Arama Motoru Optimizasyonu'nun ana amacı, kalite yol açar iken kendisini daha fazla pompalamaya devam etmektir. İşte bu yüzden başvurmakta özgür hissediyorum, en azından iki yıl boyunca SEO video pazarlamacılığının birincil araçlarını kullanıyorum ve kesinlikle yapmakta pişman değilsiniz.

 Daha güçlü çevrimiçi varlığın olmasını sağlayın 

SEO'nun en önemli uzun vadeli hedefleri arasında marka otoritenizi daha güçlü hale getirmek ve işletmenizin müşteri farkındalığını korumak İnternet. Bu yolla, SEO video pazarlamacılığı ile uğraşmak şimdiki konumlarınızı daha da pekiştirmeye yardımcı olabilir. Hedef kitle için cazip, harika bir video içeriğine sahip olmak, web sitenizin pazar nişinizde bir lider haline geldiği ve daha kullanışlı ve daima alakalı bilgiler sağladığı ve kullanıcıların en sık sorulan soruları yanıtladığı anlamına gelir. Tüm bunlar, gerçek müşterileri söylememek için, ara sıra gelen ziyaretçileri en azından adanmış takipçiler haline gelecektir.

video marketing

 Rakiplerinizi geride bırakın, SEO video pazarlamacılığıyla web sitenizi kullanın 

Modern online rekabet genellikle çok sıkı olduğu için sıkı işletme sahipleri aynı nişler veya hedef kitleler için savaşıyor, dolayısıyla benzer anahtar kelimeler ve anahtar cümleler söylememek için benzer şekilde bahis oynuyorlar. Ancak artık video içeriğinin artan etkisi, orijinal metin içeriğiyle birlikte ele alındığında SERP'nin en üstünde görüntülenmesini sağlıyor. Bu nedenle, rakiplerinizi anında yenmek için bu mükemmel fırsatı asla kaçırmayın, en azından SEO video pazarlamacılığı yapmadan geçin. Örneğin, bu hafta yayınlayacağınız blog yazısı veya bilgi kaynağı için değil heyecan verici ve değerli bir video içeriği için biraz zaman ve çaba harcayın.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport