Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

SEO programlarını sattığınız parayı nasıl kazanabilirim?

Bir müşteri SEO hizmetleri için o zaman sorduğunda çok dar odaklı sayısal ajanslar için ortak bir senaryo var ve bu alanda ve hatta profesyonel personelde bile yeterli tecrübeye sahip olmamaları konusunda yardım etmeyi kabul ediyorlar. Müşterilerini kaybetmek istemediği için kararlarını anlayabiliriz. Birkaç ay boyunca, bir web sitesine biraz trafik çekmek ve sıralamalarını iyileştirmek için mücadele veriyorlar. Ancak, bu alanda küçük bir uzmanlığa sahip oldukları için olumlu bir sonuç alamazlar. SEO öğrenme vakit geçirmek istemiyorsanız, bir çıkış yolu var. İyi bir SEO satıcısı bulabilirsiniz. Genel olarak konuşmak gerekirse, bir SEO satıcısı uygun fiyatlarla geniş bir SEO hizmeti sunan bir kişi veya kurumdur.

seo reseller program

Arama motoru optimizasyonu satıcısı, müşterilerinizin tüm optimizasyon kampanyalarını dış kaynak kullanımına yardımcı olur. SEO satıcısı, temel yetkinliğinize adanabileceğiniz ve müşterilerinize en iyi sonucu verebileceğiniz daha fazla zaman verir.

Bu yazıda, doğru satıcının nasıl bulunacağı ve hizmetlerinden nasıl yararlanacağı hakkında yararlı bilgiler bulacaksınız.

Neden SEO satıcısı programını kullanmalısınız?

  •  Satışlar 

Her şeyden önce, iyi bir SEO satıcısı güçlü satış becerileri sağlayabilir. İşiniz optimizasyon hizmetleri satmak değil, optimizasyon fikirleri satmak için, olumlu sonuç almak için uyguladığınız web sitesi optimizasyon prosedürü ve SEO taktikleri hakkındaki müşteri sorularınızı cevaplamanız gerekir. Müşterilerinize aylık SEO raporları ve teknik bilgiler sunmaya hazır olun.

  •  Müşteri hizmetleri 

SEO satıcısı programı sadece beyaz şapka SEO hizmetleri içeriyorsa, endişelenmenize gerek yoktur. Bu durumda, müşterileriniz bazı optimizasyon özelliklerini dış kaynaklı olduğunuzu asla bilmezler. Bu, şirketinizdeki olumsuz müşteri deneyiminin, SEO satıcısı programınızda değil, size yansıyacağı anlamına gelir. Bu yüzden bir SEO satıcısı seçerken dikkatli olmalısınız.

  • Ürün bilgisi

Dış kaynaklı bayi ürünlerinizin arkasında yer alan genel SEO düşüncelerinin ve stratejilerinin farkında olmalısınız. Size ikna edici ve profesyonel ses sağlamanıza yardımcı olacaktır. Üstelik, müşterilerinizi işlerini müreffeh yapmak için ihtiyaç duydukları stratejilere yönlendirmenize yardımcı olur. Sağlanan SEO stratejileri hakkında yeterince bilgi sahibi olduğundan emin olmak için, düzenli eğitimi veren ve kendi başınıza ayrılmayan bir SEO satıcısı programını seçmeniz gerekir. Şu anda kaliteli bir SEO hizmetleri çok maliyetlidir.

seo reseller

  • SEO pahalı bir mesele

SEO maliyetli bir mesele ABD'deki ortalama bir SEO danışmanı, kendi yeterlilik düzeyine bağlı olarak saatte 150 $ ve daha fazla ücret almaktadır. Dolayısıyla, SEO'unuzu dış kaynak kullanmaya karar verirseniz, olumlu sonuçlar almak için saatte 100 $ 'dan daha fazla ödemeye hazır olmanız gerekir. Uzman maaşlar kazanmak ve daha endişe duyan müşterileri çekmek için size yardımcı olacak SEO'yu dış kaynaktan yararlanma imkanına sahipsiniz.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport