Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Amazon'daki görünürlüğünüzü en üst düzeye çıkarmak için ürün ayrıntıları sayfasında ne yazmanız gerekir?

Amazon perakende platformu, ürün araştırması için büyük arama motorları olarak hizmet eder. Yani, kesinlikle Amazon optimizasyon kampanyasını ve etkili optimizasyon uygulamalarının satışlarınızı artırmanıza yardımcı olabileceklerini düşünmelisiniz. Amazon, sıralama algoritmasını sürekli olarak geliştirdiğinde ve sıralama sisteminde bazı değişiklikler yaparsa, endüstri yeniliklerini takip etmeli ve optimizasyon kampanyanızı ona göre ayarlamalısınız.

Ürünlerinizi Amazon için optimize etmeyi hiç düşünmediyseniz, bu kadar çok şey yapmayacaksınız. İşletmenizin gitmesini önlemek için şu anda optimizasyon kampanyanızı başlatmanız gerekir. İşiniz ürün satmaya odaklıysa, Amazon müreffeh bir satıcı olma fırsatını sunacaktır. İhtiyacınız olan her şey, Amazon optimizasyon gereksinimlerini takip etmek ve kazanan bir optimizasyon kampanyası yürütmektir.

Bu makalede, Amazon ürün ayrıntıları sayfanızı iyileştirmenin ve arama sonuçlarında ürün listeleme sıralamanızı yükseltmenin nasıl olacağını tartışacağız.

Nasıl Amazon SEO geliştirmek için?

Amazon'un kendisi, daha kapsamlı arama terimlerini kullanmak ve onları tekrarlamaktan kaçınarak arama terimlerini optimize etmek için kullanışlı ipuçları sağlar. Üstelik, Amazon, ürün başlığındaki her kelimenin kendisinin aranabilmesi için açıklayıcı başlıklarda bir vurgu yapar. Bu şekilde, girişinize daha alakalı arama terimleri eklediğinizde, potansiyel müşterilerinizin listenizi Amazon'da bulma şansınız o kadar yüksek olur. Tüm Amazon alışveriş yapanların bir satın alma amacı olduğu için kalabalığın öne çıkarılması esastır. Amazon alışverişcileri genellikle kaliteli resim ve açıklayıcı başlık içeren bir arama sonuçları listesindeki ilk sonuca tıklarlar. Bu nedenle, yüksek hacimli arama terimlerine sahip ayrıntılı ürün adları, bu ürünlerin arama sonuçlarında görünmesine neden olur. Ayrıca hedeflenen arama terimlerini başlığın başlangıcına koymanız önerilir; ancak, sondaj kulesi pahasına değil. En az rekabetçi uzun cümleler yalnızca bir araştırmacı tam bir cümleyi ararken çalışabilir; başlığınızda uzun cümleler yerine tek bir cümle kullanmak daha yararlıdır..

Ürün adınızı geliştirdikten sonra, madde imi noktalarına geçebilirsiniz. Her biri en fazla 50 karakter içeren beş alanınız var mı? Ürününüzün güçlü noktalarını ve hedeflenen arama terimleri de dahil olmak üzere temel özelliklerini kısaca açıklamak için mükemmel bir fırsat olabilir.

Ürün açıklamanız işinizin geliştirilmesi için önemlidir. Müşterilerinize mümkün olduğunca çok bilgi sağlamanız gerekir. Potansiyel kullanıcının sorularını ve ürünlerinize yönelik önlemleri düşünün ve bunları girişinizde açıklayın. Açıklamanızdaki anahtar kelime Amazon, ürününüzün doğasını belirlemek için kullandığı için önemli bir rol oynar.

Son olarak, Amazon'da ürün incelemeleri hakkında konuşalım. Öncelikle, alışveriş yapanlar, sattıkları ürünlerin kalitesini ve sunduğunuz hizmetlerin kalitesini değerlendirmek için bunları kullandıklarından, satışlarınız için değerli olduklarını belirtmek gerekir. Kullanıcıların ürün detay sayfasını açtıklarında ilk kontrol yaptıkları şey inceleme bölümündedir. Yani, elinizde bir şey yoksa, Amazon'da bir kaybeden olduğunuz anlamına gelebilir.

Normal müşterilerinizden Amazon ürün sayfanızda mağazanızla ilgili deneyimlerini gözden geçirmelerini isteyebilirsiniz. Ayrıca alışverişten sonra gelen e-postaları, alışveriş yapan kişilerin incelemeleri bırakmasını istemek için bir bağlantı da kullanabilirsiniz. Bununla birlikte, Amazon'un her türlü teşvik edilen incelemeyi kısıtladığının farkında olmalısınız. Bu nedenle olumlu eleştiriler karşılığında müşterilerinize herhangi bir ayrıcalık sağlamamalısınız.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport