Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Niyetli Pazarlama ile SEO nedir?

Pazarlama amacı ile SEO ve içeriği birleştirmekle ilgilidir. Akıllıca karıştırıldığında, SEO ve içerik pazarlama, rakiplerinizin kalabalığından uzak durmanıza yardımcı olan rakipsiz bir silah haline gelir.

2017'de müşteri talebini karşılamak ve dönüştürmek, markanızı görünür, ikna edici ve müşterilere çekici hale getirmekle ilgilidir. Çoğu kişi seçeneklerinin gerçekler ve mantık üzerine kurulduğunu düşünmek isterken, duygular günlük kararlar almaya yönelik ayrılmaz bir rol oynamaktadır. İnsanlar metinleri değil, deneyimleri hatırlama eğilimindedir. Bu nedenle, kitlenizle birlikte olan metinler üretmek, içerik etkileşiminin anahtarıdır. İçerik SEO Pazarlama Stratejisinin Birincil Bileşenidir Son yıllarda çevrimiçi alışveriş, alışveriş yapmak için en çok tercih edilen yollardan biri haline geldi.

what is seo marketing

Web sitenizin içeriğinin potansiyel müşterilere nerede olursanız olun çekme ve çekmek için mümkün olduğunca optimize edilmesi gereken ana sebep budur. Neyse ki, SEO ve içerik pazarlama çabalarını tek bir işleve birleştirerek bu amaca kolayca ulaşabilirsiniz.

Arama motoru optimizasyonunun içerik keşfi için hayati önem taşıdığını unutmayın. Yapmanız gereken ilk şey, ticari amaçları belirleyen anahtar kelimeleri tanımlamaktır. Bu veriler, müşterilerin niyetini daha iyi anlamanıza yardımcı olacak ve bu da dönüşüm sağlama olasılığı daha yüksek orijinal içerik oluşturmanıza yardımcı olacaktır.

İçerik Pazarlamacılığı ile SEO Nasıl Birleştirebilirim?

Aklınızda bulundurun: Etkin bir içerik optimizasyon programı geliştirmek çok zaman ve çaba gerektirir. Semalt uzmanları, mükemmel içerik optimizasyon planınızı oluştururken şu taktikleri göz önünde bulundurmanızı önerir:

Kitlenizi Bilmek Zorunluluktur

Aşağıdakiler hatırlamanız gereken en önemli şeydir: markanızın yaptığı her şey, ürün, hizmet, deneyim ve pazarlama stratejisi de dahil olmak üzere, müşteri etrafında dönmelidir. Hedef kitle tanımlamak, müşterinin ihtiyaçlarını doğru bir şekilde belirleyen, alakalı konular üzerinde heyecan verici bir içerik oluşturmanıza yardımcı olur.

Altın bir kural: Kitlenizin motivasyonlarını anlarsanız, geliri artırmaya, büyümemize ve uzun vadeli sürdürülebilirliği artıracak etkileyici içerik sunma şansınız artar.

İçerik Optimizasyonunun Önemi

Not: oluşturduğunuz her içerik, varolan bir gerekçeye sahip olmalıdır. Genel olarak, içeriğin amacı, bilgi vermek, eğitmek ve eğlendirmektir. Bir içerik stratejisi oluştururken amaçınızı en üstte tutun.

Bir sonraki adım, maksimum görünürlük için içeriği optimize etmektir. Semalt uzmanları, sitenizin içeriğini optimize ederken aşağıdaki ipuçlarını kullanmanızı önerir:

  • İlgi, davranış ve demografik esaslara dayanan ilginç ve alakalı konular arasından seçim yapın;
  • Doğru anahtar kelimeleri ekleyin;
  • İçeriğinizi mobil cihazlar için optimize edin.

Bir başka öneri miktara değil, kaliteye odaklanmaktır. Unutmayın, daha fazla içerik daha iyi içerik anlamına gelmez. İnsanlara kişiselleştirilmiş, alakalı ve kendilerine yardımcı olan değerli içeriği kullanmak istedikleri açıktır.

seo marketing

Daha İyi Performans İçin Sonuçların Ölçülmesi

Dediği gibi, ölçülmeyen ölçütler artırılamaz. Neyse ki, bugünlerde metrikleri izleyerek ve yalnızca birkaç tıklama ile içerik performansı analizleri ederek YG'nizi kolayca belirleyebilirsiniz.

Her bir içerik kampanyasından, hedeflerine ulaşıp ulaşamadığından veya başarısız olmasından öğrenebilirsiniz. Ölçme ve izleme, en iyi içeriğinizin öne çıktığını belirlemenize yardımcı olur. Bunu yaparak başarılı yöntemleri tekrarlayarak daha iyi SEO pazarlama stratejinizi geliştirebilirsiniz.

 Sonuç 

Gördüğünüz gibi, SEO'yu ve içerik pazarlamacılığını birleştirmek, site trafiğini artırmanın ve yüksek kaliteli potansiyel müşterileri çekmenin en iyi yollarından biridir. Yukarıda bahsedilen taktikleri takip edin ve web sitenizin sıralamasında ne olduğunu görün!

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport