Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Ne yapacağım ve SEO anahtar kelime optimizasyon stratejimle çalışmamak için ne önereceğim?

İçerik kraldır. Web'e göz atarken böyle sıklıkla bir öneri görüyorum. Ve itiraf etmeliyim mantıklı. Alakalı anahtar kelime öbekleri ile zengin bir kaliteli içeriğe sahip olmak, Google'ın SERP'ler listesinde (Arama Motoru Sonuç Sayfaları) muhtemelen her web sitesi sıralaması promosyonu için belkemiğidir. Çevrimiçi girişimcilerin aslan payının, üç ilk arama sonucu arasında görüntülenen sayfalarının temel sorun olduğunu anlayınca, uygun bir SEO anahtar kelime optimizasyon taktiklerini uygulamak için en yüksek gereklilik, makul bir şekilde, herkesin bazı İnternet ticaret projesiyle uğraştığını kabul eder.

seo keyword optimization

Arama Motoru Optimizasyonu ilk gelir

Peki, nasıl SEO anahtar kelime optimizasyonu şeyler için doğru strateji şekli? Eh, bunun esasen Arama Motoru Optimizasyonu kavramına, nasıl çalıştığına, kesin olduğuna bağlı olduğuna inanıyoruz. Bu nedenle, her şeyden önce, en yaygın arama sonuçlarının özellikle de anahtar kelime öbeklerinin alaka düzeyi ve rekabetçi değeri açısından ne şekilde görüntülendiğini tam olarak anlamamız gerekir. İyi hadi gidelim!

Öncelikle bununla yüzleşmeliyiz - evet, Arama Motoru Optimizasyonu çok fazla alanı kaplayan tamamen kapsamlı bir konstruktür. genellikle kalıcı ve zaman alan eserlerden daha fazlasına ihtiyaç duyan uzmanlık. Ancak uygun bir SEO anahtar kelime optimizasyon stratejisini ele almak için belirli bir kesiti dilimledikçe oldukça rahat bir görevdir, şimdi rahatlayabiliriz. Bana gelince, makul derecede cesur davranan anahtar kelimelere bakmayı öneriyorum. Yani en azından herhangi bir uzman yardım almadan kendi başına yapmayı denemelisin. Herhalde yönetebilirsiniz. Sadece SEO anahtar kelime optimizasyonunun zor olmadığını unutmayın. Tabii ki, potansiyel müşterileri etkilemek için internette asılı olan "gurular" olmasına dikkat etmeyelim. Örneğin kısa süre önce keşfedilen hilelerle övünen yüksek sesle söylenen konuşmaları göz ardı etmeyin; örneğin, Google'ın sunduğu en son arama algoritması güncellemesinin kısa bir bildirimi.

 Başlamadan önce 

En azından SEO anahtar kelime optimizasyonu alanında yoğunlaştığımız halde yolda herhangi bir şey tutmamıza gerek yok..Aslında, burada oldukça basit bir eylem planı kullanan neredeyse tam yol alabiliriz. Ve şunu söylemek isterim ki, yeni web sitesi sahiplerinin ve acemi yöneticilerin çoğunun izlediği iyi kanıtlanmış bir modeldir - tek ihtiyaçları, kesinlikle temelleri takip etmek için sağlam bir sebattır. Yani, çok rekabetçi gibi hissediyorsanız ve emrinde yeterli zaman varsa - çok iyi çalışıyor olabilirsiniz. Demek istediğim, burada basitçe temel ilkelerinden yola çıkarak uygun bir SEO anahtar kelime optimizasyonu yapabilirsiniz. Şimdi ana eylemlerimize zemin hazırlayacağız. Başka herhangi bir şeyden önce, proaktif olmalı ve aşağıdakileri yapalım:

  • Hedef müşterilerinizden ve gerçek niyetlerinden iyi düşünün. Potansiyel pazarınız içinde hangi ürün veya hizmetlerin arandığını anlamaya çalışın;
  • Tercih edilen anahtar kelimeleri ve anahtar kelimeleri, arama sorgularını dolduran gerçek kullanıcılar tarafından alınma olasılığı daha yüksek olan tam uzunlukta bir kontrol listesi oluşturun. Ardından, endüstrileşme ile ilgili her deyimi veya kavramı rastgele yazan başka bir liste hazırlayın. İşlem tamamlandıktan sonra, her iki kontrol listesini bir beyin fırtınası için alın;
  • Bu şekilde, her tuhafı görürsünüz, sonuç olarak nihai anahtar kelime listesini makul olarak nispeten azalıyor olursunuz. Bundan sonra, her arama teriminin mükemmel eşleştiğinden emin olmak için Google'da onu isteyen her anahtar kelime için bir kez daha kontrol etmelisiniz;
  • Ardından, tarama botlarına "hoş geldiniz" diyerek gibi arama motorlarına doğru sinyali vermelisin;
  • Sonunda, Google'ın web sayfaları ve en alakalı anahtar kelimeleriniz arasında doğru bağlantıyı bulmasına yardımcı olmamız gerekir.

Son kontrol listenizdeki her bir anahtar kelimeyi üç kez kontrol ettirin Bir kere şekillendikten sonra -Bizimle başlamak için SEO anahtar kelime optimizasyon stratejimiz için iniş alanı, nihayet anahtar kelimelerinizin noktasına geri dönebiliriz. Bir daha asla anahtar kelime listenizi kontrol etmeye zaman ve çaba göstermeyin. Gerçek bir başarı elde etmek için web sitenizin içeriği yalnızca en alakalı, ancak çok rekabetçi olmayan anahtar kelimelere ihtiyaç duyar. Aklınızda bulundurun, SEO anahtar kelime optimizasyonunu harekete geçirmeye başladıktan sonra, geri çekilecek ve anahtar sözcüğün çoğunda bir değişiklik yapmak için herhangi bir kapsam olmaz, tüm liste revizyonu asla bir anlam ifade etmez demeyin.

SEO anahtar kelime optimizasyon stratejinizde iyi çalışmak için doğru anahtar kelimeleri seçmeye hala emin değil misiniz? Anahtar kelime seçimi ile herhangi bir zorlukla karşılaşırsanız, o zaman bazı genel önlemlerle (DON'lar) aşağıdaki öneri listesini (DON'lar) kullanmanızı öneririm:

Yapılacak ve Yapılmayacakların Listesi

Anahtar Kelimeler için Araştırma Yapın 

Daha önce de belirtildiği gibi, uygun bir anahtar kelime araştırması yapmak doğru yolda tüm SEO anahtar kelime optimizasyon stratejisini koyar. Hata veya yanlış adımlar bir kez daha kabul edilemez çünkü hedef pazar nişiniz ile işletmenizin markası arasında neredeyse hiç sıkı bağlantı kurmanızı engelleyebiliyorlar. Anahtar kelime araştırma yapmaya nereden başlayacağınızı hala tereddüt ediyorsanız, endüstriyle ilgili diğer bazı konuların bir listesini yazmak yararlı olabilir. Veya ayakta duran blog sayfalarınızı kullanabilirsiniz.

Yarışmayı Değerlendirin 

Yani burada, gerçek bir uzmanlıktan faydalanmak için her zaman serbestsiniz; En iyi rakiplerinizden birkaçını ve web sayfalarını ziyaret ederek hangi konulara sahip olduklarını ve hangi anahtar kelimelerin daha sık görüneceğini mantıklı bir şekilde anlayın. Bu şekilde, Google'da belirli bir anahtar kelime istemek, popülerliğine (rekabet edebilirlik) kıyasla önem verilen alaka düzeyinin (anahtar kelime kalitesi) resmini anında verecektir. Unutmayın, daha alakalı ama çok sık kullanılmayan anahtar kelime kesinlikle en güçlü olanıdır.

seo optimization

 Genel Anahtar Kelimeleri Seçme 

Popüler herhangi bir anahtar kelime için üst sıraya çıkmak için yokuş yukarı bir yarışa katılmaktan kaçının. Kelime cümlelerini kullanmanız daha iyi olur, çünkü tek bir kelimeye sahip olmak asla zorunlu olmamıştır. Hayal kırıklığına uğramışsanız, Google'da ilgili bazı arama sözcük terimlerini inceleyebilirsiniz. İlk sayfayı aşağıya kaydırarak ve anahtar kelime listenize karıştırılacak ilgili bir sözcük ekleyerek ekleme, burada ideal bir çözüm olacaktı.

 Yerel Faydaları Kaçırmayın 

Ve potansiyel kitlenizin kalanını da unutmayı ihmal etmeyin. İşletme konumunuzu Google tarafından iyi bilinen hale getirin, fiziksel konumunuzun (ör. Şehir, kasaba veya bölge) bir bölümünü en iyi anahtar kelime seçimlerinize ekleyin. Daha kesin hedeflenmiş müşterilere hitap eden işletme, bölgeye özgü bir SEO anahtar kelime optimizasyonundan kesinlikle yararlanacaktır. Hem yerel pazar nişinizi bir zamanlar ve hem de herkes için hakim kılmaya başlamak için SERP'lerde daha üst sıraya girmek için hem Google'da hem de başka herhangi bir yerde yerel girişleriniz için biraz zaman ayırmayı unutma.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport